CJV/TE7AG
|
Rubber and Plastics Technology inEnglish |
CJV/TE7AG
|
Rubber and Plastics Technology inEnglish
|
Zimní
|
Angličtina
|
2
|
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
|
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům |
CJV/TE8AC
|
English in chemistry of food and bioacti |
CJV/TE8AC
|
English in chemistry of food and bioacti
|
Letní
|
Angličtina
|
2
|
|
CJV/TE8AE
|
English in Environmental Engineering |
CJV/TE8AE
|
English in Environmental Engineering
|
Letní
|
Angličtina
|
2
|
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
|
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům |
CJV/TE8AG
|
Rubber and Plastics Technology |
CJV/TE8AG
|
Rubber and Plastics Technology
|
Letní
|
Angličtina
|
2
|
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
|
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům |
CJV/TE8AP
|
English in Food Technology |
CJV/TE8AP
|
English in Food Technology
|
Letní
|
Angličtina
|
2
|
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
|
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům |
CJV/TK7AG
|
Gumár. a plast. technologie v angličtině |
CJV/TK7AG
|
Gumár. a plast. technologie v angličtině
|
Zimní
|
Angličtina
|
2
|
|
CJV/TK8AG
|
Gumár. a plast. technologie v angličtině |
CJV/TK8AG
|
Gumár. a plast. technologie v angličtině
|
Letní
|
Angličtina
|
2
|
|
CJV/TK8AO
|
Odborný cizí jazyk - angličtina |
CJV/TK8AO
|
Odborný cizí jazyk - angličtina
|
Letní
|
Angličtina
|
2
|
|
CJV/TK8AT
|
Technology in English |
CJV/TK8AT
|
Technology in English
|
Letní
|
Angličtina
|
2
|
|
CJV/TP8AB
|
Angličtina v biomateriálech a kosmetice |
CJV/TP8AB
|
Angličtina v biomateriálech a kosmetice
|
Letní
|
Angličtina
|
2
|
|
CJV/TP8AC
|
Angličtina v chem. potrav.a bioakt.látek |
CJV/TP8AC
|
Angličtina v chem. potrav.a bioakt.látek
|
Letní
|
Angličtina
|
2
|
|
CJV/TP8AE
|
Angličtina v environmentálním inženýrstv |
CJV/TP8AE
|
Angličtina v environmentálním inženýrstv
|
Letní
|
Angličtina
|
2
|
|
CJV/TP8AM
|
Angličtina v materiálovém inženýrství |
CJV/TP8AM
|
Angličtina v materiálovém inženýrství
|
Letní
|
Angličtina
|
2
|
|
CJV/TP8AP
|
Angličtina v technologii potravin |
CJV/TP8AP
|
Angličtina v technologii potravin
|
Letní
|
Angličtina
|
2
|
|
CJV/TP8AT
|
Technology in English |
CJV/TP8AT
|
Technology in English
|
Letní
|
Angličtina
|
2
|
|
LUEB/LCOPB
|
Potravinová bezpečnost |
LUEB/LCOPB
|
Potravinová bezpečnost
|
Letní
|
Čeština
|
3
|
|
LUEB/LFCNZ
|
Potravinová bezpečnost a nouzové zásob. |
LUEB/LFCNZ
|
Potravinová bezpečnost a nouzové zásob.
|
Zimní
|
Čeština
|
3
|
|
LUEB/LFCPB
|
Potrav. bezpeč. a nouzové zásobování |
LUEB/LFCPB
|
Potrav. bezpeč. a nouzové zásobování
|
Zimní
|
Čeština
|
4
|
|
LUEB/L6OPB
|
Potravinová bezpečnost |
LUEB/L6OPB
|
Potravinová bezpečnost
|
Letní
|
Čeština
|
2
|
|
LUEB/L9CNZ
|
Potravinová bezpečnost a nouzové zásob. |
LUEB/L9CNZ
|
Potravinová bezpečnost a nouzové zásob.
|
Zimní
|
Čeština
|
3
|
|
LUEB/L9CPB
|
Potrav. bezpeč. a nouzové zásobování |
LUEB/L9CPB
|
Potrav. bezpeč. a nouzové zásobování
|
Zimní
|
Čeština
|
4
|
|
TUACHP/TE1BG
|
Basics of Biology |
TUACHP/TE1BG
|
Basics of Biology
|
Zimní
|
Angličtina
|
4
|
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
|
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům |
TUACHP/TE2GT
|
Gastronomic Technology I |
TUACHP/TE2GT
|
Gastronomic Technology I
|
Letní
|
Angličtina
|
3
|
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
|
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům |
TUACHP/TE2UB
|
Introduction to Biotechnology |
TUACHP/TE2UB
|
Introduction to Biotechnology
|
Letní
|
Angličtina
|
3
|
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
|
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům |
TUACHP/TE3CP
|
Food Chemistry |
TUACHP/TE3CP
|
Food Chemistry
|
Zimní
|
Angličtina
|
4
|
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
|
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům |
TUACHP/TE5GT
|
Gastronomic Technology III |
TUACHP/TE5GT
|
Gastronomic Technology III
|
Zimní
|
Angličtina
|
5
|
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
|
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům |
TUACHP/TE6AN
|
Food Analysis |
TUACHP/TE6AN
|
Food Analysis
|
Letní
|
Angličtina
|
6
|
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
|
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům |
TUACHP/TE7AH
|
Food Analysis and Evaluation |
TUACHP/TE7AH
|
Food Analysis and Evaluation
|
Zimní
|
Angličtina
|
6
|
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
|
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům |
TUACHP/TE7CP
|
Food Chemistry II |
TUACHP/TE7CP
|
Food Chemistry II
|
Zimní
|
Angličtina
|
4
|
|
TUACHP/TE7DP
|
Chemistry of Food Addit. and Supplements |
TUACHP/TE7DP
|
Chemistry of Food Addit. and Supplements
|
Zimní
|
Angličtina
|
3
|
|
TUACHP/TE7FP
|
Functional Foods |
TUACHP/TE7FP
|
Functional Foods
|
Zimní
|
Angličtina
|
3
|
|
TUACHP/TE7PU
|
Principles of Food Preservation |
TUACHP/TE7PU
|
Principles of Food Preservation
|
Zimní
|
Angličtina
|
6
|
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
|
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům |
TUACHP/TE8BI
|
Analysis of Bioactive Coumpounds in Food |
TUACHP/TE8BI
|
Analysis of Bioactive Coumpounds in Food
|
Letní
|
Angličtina
|
4
|
|
TUACHP/TE8DD
|
Dietetics and Dietology |
TUACHP/TE8DD
|
Dietetics and Dietology
|
Letní
|
Angličtina
|
2
|
|
TUACHP/TE8NU
|
Chemistry of Nutraceutics |
TUACHP/TE8NU
|
Chemistry of Nutraceutics
|
Letní
|
Angličtina
|
3
|
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
|
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům |
TUACHP/TE8TG
|
Trends in Gastronomy I |
TUACHP/TE8TG
|
Trends in Gastronomy I
|
Letní
|
Angličtina
|
2
|
|
TUACHP/TE9AF
|
Authentication and Falsification of Food |
TUACHP/TE9AF
|
Authentication and Falsification of Food
|
Zimní
|
Angličtina
|
4
|
|
TUACHP/TE9TG
|
Trends in Gastronomy II |
TUACHP/TE9TG
|
Trends in Gastronomy II
|
Zimní
|
Angličtina
|
4
|
|
TUACHP/TE9VC
|
Human Nutrition |
TUACHP/TE9VC
|
Human Nutrition
|
Zimní
|
Angličtina
|
4
|
|
TUACHP/TE9ZO
|
Proc.of Fruits, Veg.and Min.Pla.Raw Mat. |
TUACHP/TE9ZO
|
Proc.of Fruits, Veg.and Min.Pla.Raw Mat.
|
Zimní
|
Angličtina
|
4
|
|
TUACHP/TK2GT
|
Gastronomické technologie I |
TUACHP/TK2GT
|
Gastronomické technologie I
|
Letní
|
Čeština
|
4
|
|
TUACHP/TK2SE
|
Oborový seminář |
TUACHP/TK2SE
|
Oborový seminář
|
Letní
|
Čeština
|
1
|
|
TUACHP/TK2UB
|
Úvod do biotechnologií |
TUACHP/TK2UB
|
Úvod do biotechnologií
|
Letní
|
Čeština
|
4
|
|
TUACHP/TK2UP
|
Úvod do chemie potravin |
TUACHP/TK2UP
|
Úvod do chemie potravin
|
Letní
|
Čeština
|
4
|
|
TUACHP/TK3CP
|
Chemie potravin |
TUACHP/TK3CP
|
Chemie potravin
|
Zimní
|
Čeština
|
4
|
|
TUACHP/TK3NV
|
Nutraceutika ve výživě a zdr.život.styl |
TUACHP/TK3NV
|
Nutraceutika ve výživě a zdr.život.styl
|
Zimní
|
Čeština
|
4
|
|
TUACHP/TK3VG
|
Víno v gastronomii |
TUACHP/TK3VG
|
Víno v gastronomii
|
Zimní
|
Čeština
|
4
|
|
TUACHP/TK4GT
|
Gastronomické technologie II |
TUACHP/TK4GT
|
Gastronomické technologie II
|
Letní
|
Čeština
|
4
|
|
TUACHP/TK4RG
|
Regionální a světová gastronomie |
TUACHP/TK4RG
|
Regionální a světová gastronomie
|
Letní
|
Čeština
|
4
|
|
TUACHP/TK4TZ
|
Technologická zařízení ve strav. služb. |
TUACHP/TK4TZ
|
Technologická zařízení ve strav. služb.
|
Letní
|
Čeština
|
5
|
|
TUACHP/TK4VT
|
Vinařská technologie a hodnocení vína |
TUACHP/TK4VT
|
Vinařská technologie a hodnocení vína
|
Letní
|
Čeština
|
5
|
|
TUACHP/TK4ZU
|
Základy úchovy a skladování pokrmů |
TUACHP/TK4ZU
|
Základy úchovy a skladování pokrmů
|
Letní
|
Čeština
|
5
|
|
TUACHP/TK5GT
|
Gastronomické technologie III |
TUACHP/TK5GT
|
Gastronomické technologie III
|
Zimní
|
Čeština
|
5
|
|
TUACHP/TK5VC
|
Výživa člověka |
TUACHP/TK5VC
|
Výživa člověka
|
Zimní
|
Čeština
|
4
|
|
TUACHP/TK6AN
|
Analýza potravin |
TUACHP/TK6AN
|
Analýza potravin
|
Letní
|
Čeština
|
6
|
|
TUACHP/TK6BP
|
Bakalářská práce |
TUACHP/TK6BP
|
Bakalářská práce
|
Letní
|
Čeština
|
10
|
|
TUACHP/TK6HV
|
Hodnocení výživy |
TUACHP/TK6HV
|
Hodnocení výživy
|
Letní
|
Čeština
|
4
|
|
TUACHP/TK6SS
|
Společenský styk a dipl. protokol |
TUACHP/TK6SS
|
Společenský styk a dipl. protokol
|
Letní
|
Čeština
|
3
|
|
TUACHP/TK6UB
|
Úvod do biotechnologií |
TUACHP/TK6UB
|
Úvod do biotechnologií
|
Letní
|
Čeština
|
4
|
|
TUACHP/TK6WG
|
Wellness gastronomie |
TUACHP/TK6WG
|
Wellness gastronomie
|
Letní
|
Čeština
|
3
|
|
TUACHP/TK7AH
|
Analýza a hodnocení potravin |
TUACHP/TK7AH
|
Analýza a hodnocení potravin
|
Zimní
|
Čeština
|
7
|
|
TUACHP/TK8DD
|
Dietetika a dietologie |
TUACHP/TK8DD
|
Dietetika a dietologie
|
Letní
|
Čeština
|
2
|
|
TUACHP/TK8TG
|
Trendy v gastronomii I |
TUACHP/TK8TG
|
Trendy v gastronomii I
|
Letní
|
Čeština
|
2
|
|
TUACHP/TK9TG
|
Trendy v gastronomii II |
TUACHP/TK9TG
|
Trendy v gastronomii II
|
Zimní
|
Čeština
|
4
|
|
TUACHP/TK9VC
|
Výživa a stravování člověka |
TUACHP/TK9VC
|
Výživa a stravování člověka
|
Zimní
|
Čeština
|
4
|
|
TUACHP/TK9ZO
|
Zprac.ovoce,zel.a minorit.roslin.surovin |
TUACHP/TK9ZO
|
Zprac.ovoce,zel.a minorit.roslin.surovin
|
Zimní
|
Čeština
|
4
|
|
TUACHP/TP1AP
|
Antropologie potravin a výživy |
TUACHP/TP1AP
|
Antropologie potravin a výživy
|
Zimní
|
Čeština
|
5
|
|
TUACHP/TP1SB
|
Seminář z biologie |
TUACHP/TP1SB
|
Seminář z biologie
|
Zimní
|
Čeština
|
2
|
|
TUACHP/TP1VG
|
Základy a vývoj gastro. ve společnosti |
TUACHP/TP1VG
|
Základy a vývoj gastro. ve společnosti
|
Zimní
|
Čeština
|
5
|
|
TUACHP/TP2GT
|
Gastronomické technologie I |
TUACHP/TP2GT
|
Gastronomické technologie I
|
Letní
|
Čeština
|
4
|
|
TUACHP/TP2OP
|
Seminář k odborné praxi I |
TUACHP/TP2OP
|
Seminář k odborné praxi I
|
Letní
|
Čeština
|
2
|
|
TUACHP/TP2P1
|
Odborná praxe I |
TUACHP/TP2P1
|
Odborná praxe I
|
Letní
|
Čeština
|
6
|
|
TUACHP/TP2TG
|
Technologie v gastronomii I |
TUACHP/TP2TG
|
Technologie v gastronomii I
|
Letní
|
Čeština
|
3
|
|
TUACHP/TP2UB
|
Úvod do biotechnologií |
TUACHP/TP2UB
|
Úvod do biotechnologií
|
Letní
|
Čeština
|
4
|
|
TUACHP/TP2UP
|
Úvod do chemie potravin |
TUACHP/TP2UP
|
Úvod do chemie potravin
|
Letní
|
Čeština
|
4
|
|
TUACHP/TP3CP
|
Chemie potravin |
TUACHP/TP3CP
|
Chemie potravin
|
Zimní
|
Čeština
|
4
|
|
TUACHP/TP3NV
|
Nutraceutika ve výživě a zdr.život.styl |
TUACHP/TP3NV
|
Nutraceutika ve výživě a zdr.život.styl
|
Zimní
|
Čeština
|
4
|
|
TUACHP/TP3VG
|
Víno v gastronomii |
TUACHP/TP3VG
|
Víno v gastronomii
|
Zimní
|
Čeština
|
4
|
|
TUACHP/TP4GT
|
Gastronomické technologie II |
TUACHP/TP4GT
|
Gastronomické technologie II
|
Letní
|
Čeština
|
4
|
|
TUACHP/TP4HP
|
Hodnocení potravin v kontrolní praxi |
TUACHP/TP4HP
|
Hodnocení potravin v kontrolní praxi
|
Letní
|
Čeština
|
4
|
|
TUACHP/TP4RG
|
Regionální a světová gastronomie |
TUACHP/TP4RG
|
Regionální a světová gastronomie
|
Letní
|
Čeština
|
4
|
|
TUACHP/TP4TZ
|
Technologická zařízení ve strav. služb. |
TUACHP/TP4TZ
|
Technologická zařízení ve strav. služb.
|
Letní
|
Čeština
|
5
|
|
TUACHP/TP4VT
|
Vinařská technologie a hodnocení vína |
TUACHP/TP4VT
|
Vinařská technologie a hodnocení vína
|
Letní
|
Čeština
|
5
|
|
TUACHP/TP4ZU
|
Základy úchovy a skladování pokrmů |
TUACHP/TP4ZU
|
Základy úchovy a skladování pokrmů
|
Letní
|
Čeština
|
5
|
|
TUACHP/TP5GT
|
Gastronomické technologie III |
TUACHP/TP5GT
|
Gastronomické technologie III
|
Zimní
|
Čeština
|
5
|
|
TUACHP/TP6AN
|
Analýza potravin |
TUACHP/TP6AN
|
Analýza potravin
|
Letní
|
Čeština
|
6
|
|
TUACHP/TP6AP
|
Principy autentizace potravin |
TUACHP/TP6AP
|
Principy autentizace potravin
|
Letní
|
Čeština
|
4
|
|
TUACHP/TP6HV
|
Hodnocení výživy |
TUACHP/TP6HV
|
Hodnocení výživy
|
Letní
|
Čeština
|
4
|
|
TUACHP/TP6SS
|
Společenský styk a dipl. protokol |
TUACHP/TP6SS
|
Společenský styk a dipl. protokol
|
Letní
|
Čeština
|
3
|
|
TUACHP/TP6UB
|
Úvod do biotechnologií |
TUACHP/TP6UB
|
Úvod do biotechnologií
|
Letní
|
Čeština
|
4
|
|
TUACHP/TP6WG
|
Wellness gastronomie |
TUACHP/TP6WG
|
Wellness gastronomie
|
Letní
|
Čeština
|
3
|
|
TUACHP/TP7AH
|
Analýza a hodnocení potravin |
TUACHP/TP7AH
|
Analýza a hodnocení potravin
|
Zimní
|
Čeština
|
7
|
|
TUACHP/TP7CP
|
Chemie potravin II |
TUACHP/TP7CP
|
Chemie potravin II
|
Zimní
|
Čeština
|
5
|
|
TUACHP/TP7DP
|
Chemie přídatných látek a doplň.potravin |
TUACHP/TP7DP
|
Chemie přídatných látek a doplň.potravin
|
Zimní
|
Čeština
|
4
|
|
TUACHP/TP7FP
|
Funkční potraviny |
TUACHP/TP7FP
|
Funkční potraviny
|
Zimní
|
Čeština
|
3
|
|
TUACHP/TP7PU
|
Principy úchovy potravin |
TUACHP/TP7PU
|
Principy úchovy potravin
|
Zimní
|
Čeština
|
4
|
|
TUACHP/TP8BI
|
Analýza bioaktivních látek v potravinách |
TUACHP/TP8BI
|
Analýza bioaktivních látek v potravinách
|
Letní
|
Čeština
|
5
|
|
TUACHP/TP8DD
|
Dietetika a dietologie |
TUACHP/TP8DD
|
Dietetika a dietologie
|
Letní
|
Čeština
|
2
|
|
TUACHP/TP8NU
|
Chemie nutraceutik |
TUACHP/TP8NU
|
Chemie nutraceutik
|
Letní
|
Čeština
|
3
|
|
TUACHP/TP8TG
|
Trendy v gastronomii I |
TUACHP/TP8TG
|
Trendy v gastronomii I
|
Letní
|
Čeština
|
2
|
|
TUACHP/TP9AF
|
Autentizace a falšování potravin |
TUACHP/TP9AF
|
Autentizace a falšování potravin
|
Zimní
|
Čeština
|
4
|
|
TUACHP/TP9TG
|
Trendy v gastronomii II |
TUACHP/TP9TG
|
Trendy v gastronomii II
|
Zimní
|
Čeština
|
4
|
|
TUACHP/TP9VC
|
Výživa a stravování člověka |
TUACHP/TP9VC
|
Výživa a stravování člověka
|
Zimní
|
Čeština
|
4
|
|
TUACHP/TP9ZO
|
Zprac.ovoce,zel.a minorit.roslin.surovin |
TUACHP/TP9ZO
|
Zprac.ovoce,zel.a minorit.roslin.surovin
|
Zimní
|
Čeština
|
4
|
|
TUACHP/TWFBA
|
Biologicky aktivní látky v potravinách |
TUACHP/TWFBA
|
Biologicky aktivní látky v potravinách
|
Zimní a letní
|
Čeština, Angličtina
|
0
|
|
TUACHP/TWFIA
|
Instrumentální analytická chemie |
TUACHP/TWFIA
|
Instrumentální analytická chemie
|
Zimní a letní
|
Čeština, Angličtina
|
0
|
|
TUACHP/TWFMD
|
Manažerské dovednosti a didaktika |
TUACHP/TWFMD
|
Manažerské dovednosti a didaktika
|
Zimní a letní
|
Čeština, Angličtina
|
0
|
|
TUACHP/TWFMG
|
Moder.gastronom.tech.a výroba pokrmů |
TUACHP/TWFMG
|
Moder.gastronom.tech.a výroba pokrmů
|
Zimní a letní
|
Čeština, Angličtina
|
0
|
|
TUACHP/TWFMT
|
Moderní trendy v chemii potravin |
TUACHP/TWFMT
|
Moderní trendy v chemii potravin
|
Zimní a letní
|
Čeština, Angličtina
|
0
|
|
TUACHP/TWPI4
|
Instrumentální metody analýzy potravin |
TUACHP/TWPI4
|
Instrumentální metody analýzy potravin
|
Zimní a letní
|
Čeština, Angličtina
|
0
|
|
TUACHP/TZAPP
|
Analýza potravin a pokrmů |
TUACHP/TZAPP
|
Analýza potravin a pokrmů
|
Letní
|
Čeština
|
0
|
|
TUACHP/TZCPP
|
Chemie potravin a pokrmů |
TUACHP/TZCPP
|
Chemie potravin a pokrmů
|
Letní
|
Čeština
|
0
|
|
TUACHP/TZGAT
|
Gastronomická technologie |
TUACHP/TZGAT
|
Gastronomická technologie
|
Letní
|
Čeština
|
0
|
|
TUACHP/TZHVG
|
Technologie a hodnocení vína v gastro. |
TUACHP/TZHVG
|
Technologie a hodnocení vína v gastro.
|
Letní
|
Čeština
|
0
|
|
TUACHP/TZNSG
|
Provoz v národní a světové gastronomii |
TUACHP/TZNSG
|
Provoz v národní a světové gastronomii
|
Letní
|
Čeština
|
0
|
|
TUACHP/TZPOT
|
Potravinářské technologie |
TUACHP/TZPOT
|
Potravinářské technologie
|
Letní
|
Čeština
|
0
|
|
TUACHP/TZROG
|
Řízení a organizace v gastronomii |
TUACHP/TZROG
|
Řízení a organizace v gastronomii
|
Letní
|
Čeština
|
0
|
|
TUACHP/TZVCL
|
Výživa člověka |
TUACHP/TZVCL
|
Výživa člověka
|
Letní
|
Čeština
|
0
|
|
TUFMI/TE8VV
|
Prod. and Prop. of Packaging Mat. |
TUFMI/TE8VV
|
Prod. and Prop. of Packaging Mat.
|
Letní
|
Angličtina
|
2
|
|
TUFMI/TK3ZB
|
Základy balení potravin |
TUFMI/TK3ZB
|
Základy balení potravin
|
Zimní
|
Čeština
|
3
|
|
TUFMI/TK6RP
|
Reologie potravin |
TUFMI/TK6RP
|
Reologie potravin
|
Letní
|
Čeština
|
4
|
|
TUFMI/TK8VV
|
Výroba a vlastnosti obalů |
TUFMI/TK8VV
|
Výroba a vlastnosti obalů
|
Letní
|
Čeština
|
2
|
|
TUFMI/TP3ZB
|
Základy balení potravin |
TUFMI/TP3ZB
|
Základy balení potravin
|
Zimní
|
Čeština
|
3
|
|
TUFMI/TP6RP
|
Reologie potravin |
TUFMI/TP6RP
|
Reologie potravin
|
Letní
|
Čeština
|
4
|
|
TUFMI/TP8VV
|
Výroba a vlastnosti obalů |
TUFMI/TP8VV
|
Výroba a vlastnosti obalů
|
Letní
|
Čeština
|
2
|
|
TUCH/TK5OB
|
Oborový seminář I |
TUCH/TK5OB
|
Oborový seminář I
|
Zimní
|
Čeština
|
2
|
|
TUCH/TK6OB
|
Oborový seminář II |
TUCH/TK6OB
|
Oborový seminář II
|
Letní
|
Čeština
|
2
|
|
TUCH/TP5OB
|
Oborový seminář I |
TUCH/TP5OB
|
Oborový seminář I
|
Zimní
|
Čeština
|
2
|
|
TUCH/TP6OB
|
Oborový seminář II |
TUCH/TP6OB
|
Oborový seminář II
|
Letní
|
Čeština
|
2
|
|
TUCH/TZAPO
|
Analýza potravin |
TUCH/TZAPO
|
Analýza potravin
|
Letní
|
Čeština
|
0
|
|
TUCH/TZBAL
|
Biologicky aktivní látky |
TUCH/TZBAL
|
Biologicky aktivní látky
|
Letní
|
Čeština
|
0
|
|
TUCH/TZCNF
|
Chemie nutraceutik a funkčních potravin |
TUCH/TZCNF
|
Chemie nutraceutik a funkčních potravin
|
Letní
|
Čeština
|
0
|
|
TUCH/TZCHP
|
Chemie potravin |
TUCH/TZCHP
|
Chemie potravin
|
Letní
|
Čeština
|
0
|
|
TUCH/TZIMA
|
Instrum.met.v analýz.potr.a bioakt.látek |
TUCH/TZIMA
|
Instrum.met.v analýz.potr.a bioakt.látek
|
Letní
|
Čeština
|
0
|
|
TUCH/TZIME
|
Instrumentální metody v analýze potravin |
TUCH/TZIME
|
Instrumentální metody v analýze potravin
|
Letní
|
Čeština
|
0
|
|
TUCH/TZKKP
|
Kontr. kvality potrav. při výr. a sklad. |
TUCH/TZKKP
|
Kontr. kvality potrav. při výr. a sklad.
|
Letní
|
Čeština
|
0
|
|
TUCH/TZOBC
|
Organická a bioorganická chemie |
TUCH/TZOBC
|
Organická a bioorganická chemie
|
Letní
|
Čeština
|
0
|
|
TUCH/TZPPL
|
Chemie potravin a přídatných látek |
TUCH/TZPPL
|
Chemie potravin a přídatných látek
|
Letní
|
Čeština
|
0
|
|
TUCH/TZPTE
|
Potravinářské technologie |
TUCH/TZPTE
|
Potravinářské technologie
|
Letní
|
Čeština
|
0
|
|
TUCH/TZSSS
|
Syntéza a struktura organických slouč. |
TUCH/TZSSS
|
Syntéza a struktura organických slouč.
|
Letní
|
Čeština
|
0
|
|
TUIOZP/TE4BC
|
Biochemistry II |
TUIOZP/TE4BC
|
Biochemistry II
|
Letní
|
Angličtina
|
4
|
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
|
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům |
TUIOZP/TE7MP
|
Food Microbiology |
TUIOZP/TE7MP
|
Food Microbiology
|
Zimní
|
Angličtina
|
4
|
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
|
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům |
TUIOZP/TE9LM
|
Microbiology - Laboratory |
TUIOZP/TE9LM
|
Microbiology - Laboratory
|
Zimní
|
Angličtina
|
2
|
|
TUIOZP/TK4B2
|
Biochemie II |
TUIOZP/TK4B2
|
Biochemie II
|
Letní
|
Čeština
|
4
|
|
TUIOZP/TK4IT
|
Informační technolog. v biotechnologiích |
TUIOZP/TK4IT
|
Informační technolog. v biotechnologiích
|
Letní
|
Čeština
|
2
|
|
TUIOZP/TK5BR
|
Biotechnologický projekt |
TUIOZP/TK5BR
|
Biotechnologický projekt
|
Zimní
|
Čeština
|
3
|
|
TUIOZP/TK5KT
|
Kultivační techniky a biotechn.aplikace |
TUIOZP/TK5KT
|
Kultivační techniky a biotechn.aplikace
|
Zimní
|
Čeština
|
5
|
|
TUIOZP/TK5PM
|
Potravinářská mikrobiologie |
TUIOZP/TK5PM
|
Potravinářská mikrobiologie
|
Zimní
|
Čeština
|
5
|
|
TUIOZP/TK5TM
|
Tradiční a moderní biotechnologie |
TUIOZP/TK5TM
|
Tradiční a moderní biotechnologie
|
Zimní
|
Čeština
|
4
|
|
TUIOZP/TK5TP
|
Tradiční a průmyslové biotechnologie |
TUIOZP/TK5TP
|
Tradiční a průmyslové biotechnologie
|
Zimní
|
Čeština
|
5
|
|
TUIOZP/TK6LM
|
Laboratoř mikrobiologie potravin |
TUIOZP/TK6LM
|
Laboratoř mikrobiologie potravin
|
Letní
|
Čeština
|
3
|
|
TUIOZP/TK6ZR
|
Základy rekombinantních technologií |
TUIOZP/TK6ZR
|
Základy rekombinantních technologií
|
Letní
|
Čeština
|
5
|
|
TUIOZP/TK7MP
|
Mikrobiologie potravin |
TUIOZP/TK7MP
|
Mikrobiologie potravin
|
Zimní
|
Čeština
|
4
|
|
TUIOZP/TK9LM
|
Laboratoř z mikrobiologie |
TUIOZP/TK9LM
|
Laboratoř z mikrobiologie
|
Zimní
|
Čeština
|
2
|
|
TUIOZP/TP1MG
|
Mikrobiologie v gastronomii |
TUIOZP/TP1MG
|
Mikrobiologie v gastronomii
|
Zimní
|
Čeština
|
5
|
|
TUIOZP/TP4B2
|
Biochemie II |
TUIOZP/TP4B2
|
Biochemie II
|
Letní
|
Čeština
|
4
|
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
|
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům |
TUIOZP/TP4IT
|
Informační technolog. v biotechnologiích |
TUIOZP/TP4IT
|
Informační technolog. v biotechnologiích
|
Letní
|
Čeština
|
2
|
|
TUIOZP/TP5BR
|
Biotechnologický projekt |
TUIOZP/TP5BR
|
Biotechnologický projekt
|
Zimní
|
Čeština
|
3
|
|
TUIOZP/TP5KT
|
Kultivační techniky a biotechn.aplikace |
TUIOZP/TP5KT
|
Kultivační techniky a biotechn.aplikace
|
Zimní
|
Čeština
|
5
|
|
TUIOZP/TP5PM
|
Potravinářská mikrobiologie |
TUIOZP/TP5PM
|
Potravinářská mikrobiologie
|
Zimní
|
Čeština
|
5
|
|
TUIOZP/TP5TM
|
Tradiční a moderní biotechnologie |
TUIOZP/TP5TM
|
Tradiční a moderní biotechnologie
|
Zimní
|
Čeština
|
4
|
|
TUIOZP/TP5TP
|
Tradiční a průmyslové biotechnologie |
TUIOZP/TP5TP
|
Tradiční a průmyslové biotechnologie
|
Zimní
|
Čeština
|
5
|
|
TUIOZP/TP6EA
|
Environmentální aspekty biotechnologií |
TUIOZP/TP6EA
|
Environmentální aspekty biotechnologií
|
Letní
|
Čeština
|
4
|
|
TUIOZP/TP6LM
|
Laboratoř mikrobiologie potravin |
TUIOZP/TP6LM
|
Laboratoř mikrobiologie potravin
|
Letní
|
Čeština
|
3
|
|
TUIOZP/TP6ZR
|
Základy rekombinantních technologií |
TUIOZP/TP6ZR
|
Základy rekombinantních technologií
|
Letní
|
Čeština
|
5
|
|
TUIOZP/TP7MP
|
Mikrobiologie potravin |
TUIOZP/TP7MP
|
Mikrobiologie potravin
|
Zimní
|
Čeština
|
4
|
|
TUIOZP/TP9LM
|
Laboratoř z mikrobiologie |
TUIOZP/TP9LM
|
Laboratoř z mikrobiologie
|
Zimní
|
Čeština
|
2
|
|
TUIOZP/TWBPP
|
Biochemické procesy v potravinářství |
TUIOZP/TWBPP
|
Biochemické procesy v potravinářství
|
Zimní a letní
|
Čeština, Angličtina
|
0
|
|
TUIOZP/TWFMP
|
Mikrobiologie potravinového řetězce |
TUIOZP/TWFMP
|
Mikrobiologie potravinového řetězce
|
Zimní a letní
|
Čeština, Angličtina
|
0
|
|
TUIOZP/TZAMB
|
Aplikovaná mikrobiologie a biochemie |
TUIOZP/TZAMB
|
Aplikovaná mikrobiologie a biochemie
|
Letní
|
Čeština
|
0
|
|
TUIOZP/TZAPO
|
Analýza potravin |
TUIOZP/TZAPO
|
Analýza potravin
|
Letní
|
Čeština
|
0
|
|
TUIOZP/TZKTB
|
Kultivační techniky a biotech. procesy |
TUIOZP/TZKTB
|
Kultivační techniky a biotech. procesy
|
Letní
|
Čeština
|
0
|
|
TUIOZP/TZPTT
|
Potravinářské technologie |
TUIOZP/TZPTT
|
Potravinářské technologie
|
Letní
|
Čeština
|
0
|
|
TUIOZP/TZTMB
|
Tradiční a moderní biotechnologie |
TUIOZP/TZTMB
|
Tradiční a moderní biotechnologie
|
Letní
|
Čeština
|
0
|
|
TUIP/TE8AP
|
Application of Natural Polymers |
TUIP/TE8AP
|
Application of Natural Polymers
|
Letní
|
Angličtina
|
5
|
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
|
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům |
TUIP/TE8TP
|
Technology of Natural Polymers |
TUIP/TE8TP
|
Technology of Natural Polymers
|
Letní
|
Angličtina
|
6
|
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
|
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům |
TUIP/TK8TP
|
Technologie přírodních polymerů |
TUIP/TK8TP
|
Technologie přírodních polymerů
|
Letní
|
Čeština
|
6
|
|
TUIP/TP8TP
|
Technologie přírodních polymerů |
TUIP/TP8TP
|
Technologie přírodních polymerů
|
Letní
|
Čeština
|
6
|
|
TUIP/TWPI4
|
Potravinářské inženýrství |
TUIP/TWPI4
|
Potravinářské inženýrství
|
Zimní a letní
|
Čeština, Angličtina
|
0
|
|
TUTP/TEZAH
|
Food Analysis and Evaluation |
TUTP/TEZAH
|
Food Analysis and Evaluation
|
Letní
|
Angličtina
|
0
|
|
TUTP/TEZMP
|
Food Microbiology |
TUTP/TEZMP
|
Food Microbiology
|
Letní
|
Angličtina
|
0
|
|
TUTP/TEZTR
|
Plant Food Technology |
TUTP/TEZTR
|
Plant Food Technology
|
Letní
|
Angličtina
|
0
|
|
TUTP/TEZTZ
|
Animal Food Technology |
TUTP/TEZTZ
|
Animal Food Technology
|
Letní
|
Angličtina
|
0
|
|
TUTP/TEZVC
|
Human Nutrition |
TUTP/TEZVC
|
Human Nutrition
|
Letní
|
Angličtina
|
0
|
|
TUTP/TE0DP
|
Master Thesis |
TUTP/TE0DP
|
Master Thesis
|
Letní
|
Angličtina
|
30
|
|
TUTP/TE2ZA
|
The Principles of Sensory Analysis |
TUTP/TE2ZA
|
The Principles of Sensory Analysis
|
Letní
|
Angličtina
|
3
|
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
|
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům |
TUTP/TE5T3
|
Food Technology III |
TUTP/TE5T3
|
Food Technology III
|
Zimní
|
Čeština
|
5
|
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
|
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům |
TUTP/TE7RO
|
Yearlong Project |
TUTP/TE7RO
|
Yearlong Project
|
Zimní
|
Angličtina
|
4
|
|
TUTP/TE7SP
|
Sensory Analysis of Food |
TUTP/TE7SP
|
Sensory Analysis of Food
|
Zimní
|
Angličtina
|
4
|
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
|
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům |
TUTP/TE7TR
|
Food Technology of Plant Foodstuffs I |
TUTP/TE7TR
|
Food Technology of Plant Foodstuffs I
|
Zimní
|
Angličtina
|
6
|
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
|
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům |
TUTP/TE7TZ
|
Technology of Animal Food Production I |
TUTP/TE7TZ
|
Technology of Animal Food Production I
|
Zimní
|
Angličtina
|
6
|
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
|
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům |
TUTP/TE7VP
|
Food Technology I |
TUTP/TE7VP
|
Food Technology I
|
Zimní
|
Angličtina
|
5
|
|
TUTP/TE8PR
|
Supp.for the Pre.and Imp.of Foo. Prod.II |
TUTP/TE8PR
|
Supp.for the Pre.and Imp.of Foo. Prod.II
|
Letní
|
Angličtina
|
3
|
|
TUTP/TE8TC
|
Technological Practice I |
TUTP/TE8TC
|
Technological Practice I
|
Letní
|
Angličtina
|
2
|
|
TUTP/TE8TE
|
Technological Practice II |
TUTP/TE8TE
|
Technological Practice II
|
Letní
|
Angličtina
|
2
|
|
TUTP/TE8TR
|
Food Technology of Plant Foodstuffs II |
TUTP/TE8TR
|
Food Technology of Plant Foodstuffs II
|
Letní
|
Angličtina
|
6
|
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
|
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům |
TUTP/TE8TZ
|
Technology of Animal Food Production II |
TUTP/TE8TZ
|
Technology of Animal Food Production II
|
Letní
|
Angličtina
|
6
|
|
TUTP/TE8VP
|
Food Technology II |
TUTP/TE8VP
|
Food Technology II
|
Letní
|
Angličtina
|
5
|
|
TUTP/TE9FV
|
Physical Character. of Foodstuffs |
TUTP/TE9FV
|
Physical Character. of Foodstuffs
|
Zimní
|
Angličtina
|
4
|
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
|
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům |
TUTP/TE9L2
|
Legislation in Food Industry II |
TUTP/TE9L2
|
Legislation in Food Industry II
|
Zimní
|
Angličtina
|
5
|
|
TUTP/TE9R2
|
Food Safety Management II |
TUTP/TE9R2
|
Food Safety Management II
|
Zimní
|
Angličtina
|
4
|
|
TUTP/TE9SE
|
Food Stabilisers and Emulsifiers |
TUTP/TE9SE
|
Food Stabilisers and Emulsifiers
|
Zimní
|
Angličtina
|
4
|
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
|
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům |
TUTP/TE9VN
|
Prod. of Alco. and Non-Alco. Beverages |
TUTP/TE9VN
|
Prod. of Alco. and Non-Alco. Beverages
|
Zimní
|
Angličtina
|
4
|
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
|
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům |
TUTP/TK0DP
|
Diplomová práce |
TUTP/TK0DP
|
Diplomová práce
|
Letní
|
Čeština
|
30
|
|
TUTP/TK1PR
|
Potravinový řetězec |
TUTP/TK1PR
|
Potravinový řetězec
|
Zimní
|
Čeština
|
2
|
|
TUTP/TK1PS
|
Produkce potravinářských surovin |
TUTP/TK1PS
|
Produkce potravinářských surovin
|
Zimní
|
Čeština
|
3
|
|
TUTP/TK1S1
|
Oborový seminář I |
TUTP/TK1S1
|
Oborový seminář I
|
Zimní
|
Čeština
|
1
|
|
TUTP/TK1ZZ
|
Základy zbožíznalství potravin |
TUTP/TK1ZZ
|
Základy zbožíznalství potravin
|
Zimní
|
Čeština
|
4
|
|
TUTP/TK2S2
|
Oborový seminář II |
TUTP/TK2S2
|
Oborový seminář II
|
Letní
|
Čeština
|
1
|
|
TUTP/TK2ZA
|
Základy senzorické analýzy |
TUTP/TK2ZA
|
Základy senzorické analýzy
|
Letní
|
Čeština
|
2
|
|
TUTP/TK4T1
|
Technologie potravin I |
TUTP/TK4T1
|
Technologie potravin I
|
Letní
|
Čeština
|
6
|
|
TUTP/TK4T2
|
Technologie potravin II |
TUTP/TK4T2
|
Technologie potravin II
|
Letní
|
Čeština
|
6
|
|
TUTP/TK4VK
|
Vybrané kapitoly z epidem.a hygieny |
TUTP/TK4VK
|
Vybrané kapitoly z epidem.a hygieny
|
Letní
|
Čeština
|
2
|
|
TUTP/TK5KB
|
Kvalita a bezpečnost potravin |
TUTP/TK5KB
|
Kvalita a bezpečnost potravin
|
Zimní
|
Čeština
|
4
|
|
TUTP/TK5L1
|
Legislativa v potravinářství I |
TUTP/TK5L1
|
Legislativa v potravinářství I
|
Zimní
|
Čeština
|
2
|
|
TUTP/TK5PR
|
Podpora přípr.a realiz.výroby potravin I |
TUTP/TK5PR
|
Podpora přípr.a realiz.výroby potravin I
|
Zimní
|
Čeština
|
2
|
|
TUTP/TK5P1
|
Potravinářské technologie a biotech.I |
TUTP/TK5P1
|
Potravinářské technologie a biotech.I
|
Zimní
|
Čeština
|
6
|
|
TUTP/TK5R1
|
Řízení bezpečnosti potravin I |
TUTP/TK5R1
|
Řízení bezpečnosti potravin I
|
Zimní
|
Čeština
|
3
|
|
TUTP/TK5T3
|
Technologie potravin III |
TUTP/TK5T3
|
Technologie potravin III
|
Zimní
|
Čeština
|
5
|
|
TUTP/TK5T4
|
Technologie potravin IV |
TUTP/TK5T4
|
Technologie potravin IV
|
Zimní
|
Čeština
|
5
|
|
TUTP/TK6CT
|
Cvičení z technologie potravin |
TUTP/TK6CT
|
Cvičení z technologie potravin
|
Letní
|
Čeština
|
2
|
|
TUTP/TK6P2
|
Potravinářské technologie a biotech.II |
TUTP/TK6P2
|
Potravinářské technologie a biotech.II
|
Letní
|
Čeština
|
6
|
|
TUTP/TK6T5
|
Technologie potravin V |
TUTP/TK6T5
|
Technologie potravin V
|
Letní
|
Čeština
|
5
|
|
TUTP/TK6T6
|
Technologie potravin VI |
TUTP/TK6T6
|
Technologie potravin VI
|
Letní
|
Čeština
|
5
|
|
TUTP/TK6ZS
|
Základy senzorické analýzy |
TUTP/TK6ZS
|
Základy senzorické analýzy
|
Letní
|
Čeština
|
3
|
|
TUTP/TK7RO
|
Ročníkový projekt |
TUTP/TK7RO
|
Ročníkový projekt
|
Zimní
|
Čeština
|
3
|
|
TUTP/TK7SH
|
Senzorické hodnocení kosmetických přípr. |
TUTP/TK7SH
|
Senzorické hodnocení kosmetických přípr.
|
Zimní
|
Čeština
|
3
|
|
TUTP/TK7SP
|
Senzorické hodnocení potravin |
TUTP/TK7SP
|
Senzorické hodnocení potravin
|
Zimní
|
Čeština
|
4
|
|
TUTP/TK7TR
|
Technologie výroby potrav.rostl.původu I |
TUTP/TK7TR
|
Technologie výroby potrav.rostl.původu I
|
Zimní
|
Čeština
|
6
|
|
TUTP/TK7TZ
|
Technologie výroby potrav.živoč.původu I |
TUTP/TK7TZ
|
Technologie výroby potrav.živoč.původu I
|
Zimní
|
Čeština
|
6
|
|
TUTP/TK8PR
|
Podpora přípravy a real.výroby.potrav.II |
TUTP/TK8PR
|
Podpora přípravy a real.výroby.potrav.II
|
Letní
|
Čeština
|
3
|
|
TUTP/TK8TC
|
Technologická cvičení I |
TUTP/TK8TC
|
Technologická cvičení I
|
Letní
|
Čeština
|
2
|
|
TUTP/TK8TE
|
Technologická cvičení II |
TUTP/TK8TE
|
Technologická cvičení II
|
Letní
|
Čeština
|
2
|
|
TUTP/TK8TR
|
Technologie výroby potrav.rostl.pův.II |
TUTP/TK8TR
|
Technologie výroby potrav.rostl.pův.II
|
Letní
|
Čeština
|
6
|
|
TUTP/TK8TZ
|
Technologie výroby potrav.živoč.pův. II |
TUTP/TK8TZ
|
Technologie výroby potrav.živoč.pův. II
|
Letní
|
Čeština
|
6
|
|
TUTP/TK9FV
|
Fyzikální vlastnosti potravin |
TUTP/TK9FV
|
Fyzikální vlastnosti potravin
|
Zimní
|
Čeština
|
3
|
|
TUTP/TK9L2
|
Legislativa v potravinářství II |
TUTP/TK9L2
|
Legislativa v potravinářství II
|
Zimní
|
Čeština
|
5
|
|
TUTP/TK9R2
|
Řízení bezpečnosti potravin II |
TUTP/TK9R2
|
Řízení bezpečnosti potravin II
|
Zimní
|
Čeština
|
3
|
|
TUTP/TK9SD
|
Seminář k diplomové práci |
TUTP/TK9SD
|
Seminář k diplomové práci
|
Zimní
|
Čeština
|
1
|
|
TUTP/TK9SE
|
Stabilizátory a emulgátory v potravin. |
TUTP/TK9SE
|
Stabilizátory a emulgátory v potravin.
|
Zimní
|
Angličtina
|
4
|
|
TUTP/TK9VN
|
Výroba alkohol.a nealko. nápojů |
TUTP/TK9VN
|
Výroba alkohol.a nealko. nápojů
|
Zimní
|
Čeština
|
5
|
|
TUTP/TP0DP
|
Diplomová práce |
TUTP/TP0DP
|
Diplomová práce
|
Letní
|
Čeština
|
29
|
|
TUTP/TP0EX
|
Exkurze |
TUTP/TP0EX
|
Exkurze
|
Letní
|
Čeština
|
1
|
|
TUTP/TP1PR
|
Potravinový řetězec |
TUTP/TP1PR
|
Potravinový řetězec
|
Zimní
|
Čeština
|
3
|
|
TUTP/TP1PS
|
Produkce potravinářských surovin |
TUTP/TP1PS
|
Produkce potravinářských surovin
|
Zimní
|
Čeština
|
3
|
|
TUTP/TP1S1
|
Oborový seminář I |
TUTP/TP1S1
|
Oborový seminář I
|
Zimní
|
Čeština
|
1
|
|
TUTP/TP1ZZ
|
Základy zbožíznalství potravin |
TUTP/TP1ZZ
|
Základy zbožíznalství potravin
|
Zimní
|
Čeština
|
4
|
|
TUTP/TP2EB
|
Epidemiologie a bezpečnost potravin |
TUTP/TP2EB
|
Epidemiologie a bezpečnost potravin
|
Letní
|
Čeština
|
5
|
|
TUTP/TP2S2
|
Oborový seminář II |
TUTP/TP2S2
|
Oborový seminář II
|
Letní
|
Čeština
|
1
|
|
TUTP/TP2ZA
|
Základy senzorické analýzy |
TUTP/TP2ZA
|
Základy senzorické analýzy
|
Letní
|
Čeština
|
2
|
|
TUTP/TP4T1
|
Technologie potravin I |
TUTP/TP4T1
|
Technologie potravin I
|
Letní
|
Čeština
|
6
|
|
TUTP/TP4T2
|
Technologie potravin II |
TUTP/TP4T2
|
Technologie potravin II
|
Letní
|
Čeština
|
6
|
|
TUTP/TP4VK
|
Vybrané kapitoly z epidem.a hygieny |
TUTP/TP4VK
|
Vybrané kapitoly z epidem.a hygieny
|
Letní
|
Čeština
|
2
|
|
TUTP/TP5KB
|
Kvalita a bezpečnost potravin |
TUTP/TP5KB
|
Kvalita a bezpečnost potravin
|
Zimní
|
Čeština
|
4
|
|
TUTP/TP5L1
|
Legislativa v potravinářství I |
TUTP/TP5L1
|
Legislativa v potravinářství I
|
Zimní
|
Čeština
|
2
|
|
TUTP/TP5PR
|
Podpora přípr.a realiz.výroby potravin I |
TUTP/TP5PR
|
Podpora přípr.a realiz.výroby potravin I
|
Zimní
|
Čeština
|
2
|
|
TUTP/TP5P1
|
Potravinářské technologie a biotech.I |
TUTP/TP5P1
|
Potravinářské technologie a biotech.I
|
Zimní
|
Čeština
|
6
|
|
TUTP/TP5R1
|
Řízení bezpečnosti potravin I |
TUTP/TP5R1
|
Řízení bezpečnosti potravin I
|
Zimní
|
Čeština
|
3
|
|
TUTP/TP5T3
|
Technologie potravin III |
TUTP/TP5T3
|
Technologie potravin III
|
Zimní
|
Čeština
|
5
|
|
TUTP/TP5T4
|
Technologie potravin IV |
TUTP/TP5T4
|
Technologie potravin IV
|
Zimní
|
Čeština
|
5
|
|
TUTP/TP6CT
|
Cvičení z technologie potravin |
TUTP/TP6CT
|
Cvičení z technologie potravin
|
Letní
|
Čeština
|
2
|
|
TUTP/TP6P2
|
Potravinářské technologie a biotech.II |
TUTP/TP6P2
|
Potravinářské technologie a biotech.II
|
Letní
|
Čeština
|
6
|
|
TUTP/TP6T5
|
Technologie potravin V |
TUTP/TP6T5
|
Technologie potravin V
|
Letní
|
Čeština
|
5
|
|
TUTP/TP6T6
|
Technologie potravin VI |
TUTP/TP6T6
|
Technologie potravin VI
|
Letní
|
Čeština
|
5
|
|
TUTP/TP6ZS
|
Základy senzorické analýzy |
TUTP/TP6ZS
|
Základy senzorické analýzy
|
Letní
|
Čeština
|
3
|
|
TUTP/TP7RO
|
Ročníkový projekt |
TUTP/TP7RO
|
Ročníkový projekt
|
Zimní
|
Čeština
|
3
|
|
TUTP/TP7SH
|
Senzorické hodnocení kosmetických přípr. |
TUTP/TP7SH
|
Senzorické hodnocení kosmetických přípr.
|
Zimní
|
Čeština
|
3
|
|
TUTP/TP7SP
|
Senzorické hodnocení potravin |
TUTP/TP7SP
|
Senzorické hodnocení potravin
|
Zimní
|
Čeština
|
4
|
|
TUTP/TP7TR
|
Technologie výroby potrav.rostl.původu I |
TUTP/TP7TR
|
Technologie výroby potrav.rostl.původu I
|
Zimní
|
Čeština
|
6
|
|
TUTP/TP7TZ
|
Technologie výroby potrav.živoč.původu I |
TUTP/TP7TZ
|
Technologie výroby potrav.živoč.původu I
|
Zimní
|
Čeština
|
6
|
|
TUTP/TP7VP
|
Výroba potravin I |
TUTP/TP7VP
|
Výroba potravin I
|
Zimní
|
Čeština
|
5
|
|
TUTP/TP8PR
|
Podpora přípravy a real.výroby potrav.II |
TUTP/TP8PR
|
Podpora přípravy a real.výroby potrav.II
|
Letní
|
Čeština
|
3
|
|
TUTP/TP8TC
|
Technologická cvičení I |
TUTP/TP8TC
|
Technologická cvičení I
|
Letní
|
Čeština
|
2
|
|
TUTP/TP8TE
|
Technologická cvičení II |
TUTP/TP8TE
|
Technologická cvičení II
|
Letní
|
Čeština
|
2
|
|
TUTP/TP8TR
|
Technologie výroby potrav. rostl.pův. II |
TUTP/TP8TR
|
Technologie výroby potrav. rostl.pův. II
|
Letní
|
Čeština
|
6
|
|
TUTP/TP8TZ
|
Technologie výroby potrav.živoč.pův. II |
TUTP/TP8TZ
|
Technologie výroby potrav.živoč.pův. II
|
Letní
|
Čeština
|
6
|
|
TUTP/TP8VP
|
Výroba potravin II |
TUTP/TP8VP
|
Výroba potravin II
|
Letní
|
Čeština
|
5
|
|
TUTP/TP9FV
|
Fyzikální vlastnosti potravin |
TUTP/TP9FV
|
Fyzikální vlastnosti potravin
|
Zimní
|
Čeština
|
3
|
|
TUTP/TP9L2
|
Legislativa v potravinářství II |
TUTP/TP9L2
|
Legislativa v potravinářství II
|
Zimní
|
Čeština
|
5
|
|
TUTP/TP9PL
|
Legislativa potravin |
TUTP/TP9PL
|
Legislativa potravin
|
Zimní
|
Čeština
|
5
|
|
TUTP/TP9R2
|
Řízení bezpečnosti potravin II |
TUTP/TP9R2
|
Řízení bezpečnosti potravin II
|
Zimní
|
Čeština
|
3
|
|
TUTP/TP9SD
|
Seminář k diplomové práci |
TUTP/TP9SD
|
Seminář k diplomové práci
|
Zimní
|
Čeština
|
1
|
|
TUTP/TP9SE
|
Stabilizátory a emulgátory v potravinář. |
TUTP/TP9SE
|
Stabilizátory a emulgátory v potravinář.
|
Zimní
|
Angličtina
|
4
|
|
TUTP/TP9SH
|
Senzorické hodnocení potravin |
TUTP/TP9SH
|
Senzorické hodnocení potravin
|
Zimní
|
Čeština
|
4
|
|
TUTP/TP9VN
|
Výroba alkohol.a nealko. nápojů |
TUTP/TP9VN
|
Výroba alkohol.a nealko. nápojů
|
Zimní
|
Čeština
|
5
|
|
TUTP/TWFFC
|
Fyzikální chemie v potravinářství |
TUTP/TWFFC
|
Fyzikální chemie v potravinářství
|
Zimní a letní
|
Čeština, Angličtina
|
0
|
|
TUTP/TWFRP
|
Technologie a chemie potrav.rostl.původu |
TUTP/TWFRP
|
Technologie a chemie potrav.rostl.původu
|
Zimní a letní
|
Čeština, Angličtina
|
0
|
|
TUTP/TWFZN
|
Zprac.netrad.,monorit.a nových potravin |
TUTP/TWFZN
|
Zprac.netrad.,monorit.a nových potravin
|
Zimní a letní
|
Čeština, Angličtina
|
0
|
|
TUTP/TWPC4
|
Pokročilá chemie potravin |
TUTP/TWPC4
|
Pokročilá chemie potravin
|
Zimní a letní
|
Čeština, Angličtina
|
0
|
|
TUTP/TWPE4
|
Plánování experimentů a zprac. exper.dat |
TUTP/TWPE4
|
Plánování experimentů a zprac. exper.dat
|
Zimní a letní
|
Čeština, Angličtina
|
0
|
|
TUTP/TWPT4
|
Trendy v technol.výroby potravin rostl. |
TUTP/TWPT4
|
Trendy v technol.výroby potravin rostl.
|
Zimní a letní
|
Čeština, Angličtina
|
0
|
|
TUTP/TWPZ4
|
Trendy v tech. výroby potr. živ. původu |
TUTP/TWPZ4
|
Trendy v tech. výroby potr. živ. původu
|
Zimní a letní
|
Čeština, Angličtina
|
0
|
|
TUTP/TZAHP
|
Analýza a hodnocení potravin |
TUTP/TZAHP
|
Analýza a hodnocení potravin
|
Letní
|
Čeština
|
0
|
|
TUTP/TZAPO
|
Analýza potravin |
TUTP/TZAPO
|
Analýza potravin
|
Letní
|
Čeština
|
0
|
|
TUTP/TZKBP
|
Kvalita a bezpečnost potravin |
TUTP/TZKBP
|
Kvalita a bezpečnost potravin
|
Letní
|
Čeština
|
0
|
|
TUTP/TZMIP
|
Mikrobiologie potravin |
TUTP/TZMIP
|
Mikrobiologie potravin
|
Letní
|
Čeština
|
0
|
|
TUTP/TZPMB
|
Potravinářská mikrobiologie a biochemie |
TUTP/TZPMB
|
Potravinářská mikrobiologie a biochemie
|
Letní
|
Čeština
|
0
|
|
TUTP/TZPRP
|
Technologie potr. rostlinného původu |
TUTP/TZPRP
|
Technologie potr. rostlinného původu
|
Letní
|
Čeština
|
0
|
|
TUTP/TZPZP
|
Technologie potr.živočišného původu |
TUTP/TZPZP
|
Technologie potr.živočišného původu
|
Letní
|
Čeština
|
0
|
|
TUTP/TZTPR
|
Technologie potravin rostlinného původu |
TUTP/TZTPR
|
Technologie potravin rostlinného původu
|
Letní
|
Čeština
|
0
|
|
TUTP/TZTPZ
|
Technologie potravin živočišného původu |
TUTP/TZTPZ
|
Technologie potravin živočišného původu
|
Letní
|
Čeština
|
0
|
|
TUTP/TZVYC
|
Výživa člověka |
TUTP/TZVYC
|
Výživa člověka
|
Letní
|
Čeština
|
0
|
|
TUTP/TZVYZ
|
Výživa člověka |
TUTP/TZVYZ
|
Výživa člověka
|
Letní
|
Čeština
|
0
|
|
TUTTTK/TE0DP
|
Master Thesis |
TUTTTK/TE0DP
|
Master Thesis
|
Letní
|
Angličtina
|
30
|
|
TUTTTK/TE8CL
|
Chemistry and Technology of Lipids II |
TUTTTK/TE8CL
|
Chemistry and Technology of Lipids II
|
Letní
|
Angličtina
|
6
|
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
|
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům |
TUTTTK/TE8IP
|
Individual Project I |
TUTTTK/TE8IP
|
Individual Project I
|
Letní
|
Angličtina
|
2
|
|
TUTTTK/TE9IP
|
Individual Project II |
TUTTTK/TE9IP
|
Individual Project II
|
Zimní
|
Angličtina
|
2
|
|
TUTTTK/TE9KO
|
Contaminants |
TUTTTK/TE9KO
|
Contaminants
|
Zimní
|
Angličtina
|
4
|
|
TUTTTK/TK0DP
|
Diplomová práce |
TUTTTK/TK0DP
|
Diplomová práce
|
Letní
|
Čeština
|
30
|
|
TUTTTK/TK9KO
|
Kontaminanty |
TUTTTK/TK9KO
|
Kontaminanty
|
Zimní
|
Čeština
|
5
|
|
TUTTTK/TP0DP
|
Diplomová práce |
TUTTTK/TP0DP
|
Diplomová práce
|
Letní
|
Čeština
|
30
|
|
TUTTTK/TP6BB
|
Buněčná biologie a genetika |
TUTTTK/TP6BB
|
Buněčná biologie a genetika
|
Letní
|
Čeština
|
4
|
|
TUTTTK/TP8IP
|
Individuální projekt I |
TUTTTK/TP8IP
|
Individuální projekt I
|
Letní
|
Čeština
|
2
|
|
TUTTTK/TP9IP
|
Individuální projekt II |
TUTTTK/TP9IP
|
Individuální projekt II
|
Zimní
|
Čeština
|
2
|
|
TUTTTK/TP9KO
|
Kontaminanty |
TUTTTK/TP9KO
|
Kontaminanty
|
Zimní
|
Čeština
|
4
|
|
TUTTTK/TWDCF
|
Chemie a fyzika povrchů a fázových rozh. |
TUTTTK/TWDCF
|
Chemie a fyzika povrchů a fázových rozh.
|
Zimní a letní
|
Čeština, Angličtina
|
0
|
|
TUTTTK/TWDPF
|
Pokroky fyzikální chemie |
TUTTTK/TWDPF
|
Pokroky fyzikální chemie
|
Zimní a letní
|
Čeština, Angličtina
|
0
|
|
TUTTTK/TWDPK
|
Pokroky koloidní chemie |
TUTTTK/TWDPK
|
Pokroky koloidní chemie
|
Zimní a letní
|
Čeština, Angličtina
|
0
|
|
TUTTTK/TWDTE
|
Termodynamika a elektroch. biomateriálů |
TUTTTK/TWDTE
|
Termodynamika a elektroch. biomateriálů
|
Zimní a letní
|
Čeština, Angličtina
|
0
|
|
TUTTTK/TWECF
|
Chemie a fyzika povrchů a fázových rozh. |
TUTTTK/TWECF
|
Chemie a fyzika povrchů a fázových rozh.
|
Zimní a letní
|
Čeština, Angličtina
|
0
|
|
TUTTTK/TWEPF
|
Pokroky fyzikální chemie |
TUTTTK/TWEPF
|
Pokroky fyzikální chemie
|
Zimní a letní
|
Čeština, Angličtina
|
0
|
|
TUTTTK/TWEPK
|
Pokroky koloidní chemie |
TUTTTK/TWEPK
|
Pokroky koloidní chemie
|
Zimní a letní
|
Čeština, Angličtina
|
0
|
|
TUTTTK/TWETE
|
Termodynamika a elektroch. biomateriálů |
TUTTTK/TWETE
|
Termodynamika a elektroch. biomateriálů
|
Zimní a letní
|
Čeština, Angličtina
|
0
|
|
TUTTTK/TWM4R
|
Kosmetologie |
TUTTTK/TWM4R
|
Kosmetologie
|
Zimní a letní
|
Čeština
|
0
|
|
TUTTTK/TWPV4
|
Trendy v technol. výroby tuků a tenzidů |
TUTTTK/TWPV4
|
Trendy v technol. výroby tuků a tenzidů
|
Zimní a letní
|
Čeština
|
0
|
|
TUVI/TE6RP
|
Rheology of Food |
TUVI/TE6RP
|
Rheology of Food
|
Letní
|
Angličtina
|
4
|
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
|
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům |