Seznam předmětů pro zvolený obor vzdělávání: Potravinářství a potravinářská chemie

Kód předmětu Název předmětu
Kód předmětu Název předmětu Semestr Vyučovací jazyk Počet ECTS kreditů Dostupnost předmětu
CJV/TE7AG Rubber and Plastics Technology inEnglish
CJV/TE7AG Rubber and Plastics Technology inEnglish Zimní Angličtina 2 Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
CJV/TE8AC English in chemistry of food and bioacti
CJV/TE8AC English in chemistry of food and bioacti Letní Angličtina 2  
CJV/TE8AE English in Environmental Engineering
CJV/TE8AE English in Environmental Engineering Letní Angličtina 2 Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
CJV/TE8AG Rubber and Plastics Technology
CJV/TE8AG Rubber and Plastics Technology Letní Angličtina 2 Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
CJV/TE8AP English in Food Technology
CJV/TE8AP English in Food Technology Letní Angličtina 2 Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
CJV/TK7AG Gumár. a plast. technologie v angličtině
CJV/TK7AG Gumár. a plast. technologie v angličtině Zimní Angličtina 2  
CJV/TK8AG Gumár. a plast. technologie v angličtině
CJV/TK8AG Gumár. a plast. technologie v angličtině Letní Angličtina 2  
CJV/TK8AO Odborný cizí jazyk - angličtina
CJV/TK8AO Odborný cizí jazyk - angličtina Letní Angličtina 2  
CJV/TK8AT Technology in English
CJV/TK8AT Technology in English Letní Angličtina 2  
CJV/TP8AB Angličtina v biomateriálech a kosmetice
CJV/TP8AB Angličtina v biomateriálech a kosmetice Letní Angličtina 2  
CJV/TP8AC Angličtina v chem. potrav.a bioakt.látek
CJV/TP8AC Angličtina v chem. potrav.a bioakt.látek Letní Angličtina 2  
CJV/TP8AE Angličtina v environmentálním inženýrstv
CJV/TP8AE Angličtina v environmentálním inženýrstv Letní Angličtina 2  
CJV/TP8AM Angličtina v materiálovém inženýrství
CJV/TP8AM Angličtina v materiálovém inženýrství Letní Angličtina 2  
CJV/TP8AP Angličtina v technologii potravin
CJV/TP8AP Angličtina v technologii potravin Letní Angličtina 2  
CJV/TP8AT Technology in English
CJV/TP8AT Technology in English Letní Angličtina 2  
LUEB/LCOPB Potravinová bezpečnost
LUEB/LCOPB Potravinová bezpečnost Letní Čeština 3  
LUEB/LFCNZ Potravinová bezpečnost a nouzové zásob.
LUEB/LFCNZ Potravinová bezpečnost a nouzové zásob. Zimní Čeština 3  
LUEB/LFCPB Potrav. bezpeč. a nouzové zásobování
LUEB/LFCPB Potrav. bezpeč. a nouzové zásobování Zimní Čeština 4  
LUEB/L6OPB Potravinová bezpečnost
LUEB/L6OPB Potravinová bezpečnost Letní Čeština 2  
LUEB/L9CNZ Potravinová bezpečnost a nouzové zásob.
LUEB/L9CNZ Potravinová bezpečnost a nouzové zásob. Zimní Čeština 3  
LUEB/L9CPB Potrav. bezpeč. a nouzové zásobování
LUEB/L9CPB Potrav. bezpeč. a nouzové zásobování Zimní Čeština 4  
TUACHP/TE1BG Basics of Biology
TUACHP/TE1BG Basics of Biology Zimní Angličtina 4 Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
TUACHP/TE2GT Gastronomic Technology I
TUACHP/TE2GT Gastronomic Technology I Letní Angličtina 3 Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
TUACHP/TE2UB Introduction to Biotechnology
TUACHP/TE2UB Introduction to Biotechnology Letní Angličtina 3 Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
TUACHP/TE3CP Food Chemistry
TUACHP/TE3CP Food Chemistry Zimní Angličtina 4 Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
TUACHP/TE5GT Gastronomic Technology III
TUACHP/TE5GT Gastronomic Technology III Zimní Angličtina 5 Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
TUACHP/TE6AN Food Analysis
TUACHP/TE6AN Food Analysis Letní Angličtina 6 Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
TUACHP/TE7AH Food Analysis and Evaluation
TUACHP/TE7AH Food Analysis and Evaluation Zimní Angličtina 6 Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
TUACHP/TE7CP Food Chemistry II
TUACHP/TE7CP Food Chemistry II Zimní Angličtina 4  
TUACHP/TE7DP Chemistry of Food Addit. and Supplements
TUACHP/TE7DP Chemistry of Food Addit. and Supplements Zimní Angličtina 3  
TUACHP/TE7FP Functional Foods
TUACHP/TE7FP Functional Foods Zimní Angličtina 3  
TUACHP/TE7PU Principles of Food Preservation
TUACHP/TE7PU Principles of Food Preservation Zimní Angličtina 6 Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
TUACHP/TE8BI Analysis of Bioactive Coumpounds in Food
TUACHP/TE8BI Analysis of Bioactive Coumpounds in Food Letní Angličtina 4  
TUACHP/TE8DD Dietetics and Dietology
TUACHP/TE8DD Dietetics and Dietology Letní Angličtina 2  
TUACHP/TE8NU Chemistry of Nutraceutics
TUACHP/TE8NU Chemistry of Nutraceutics Letní Angličtina 3 Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
TUACHP/TE8TG Trends in Gastronomy I
TUACHP/TE8TG Trends in Gastronomy I Letní Angličtina 2  
TUACHP/TE9AF Authentication and Falsification of Food
TUACHP/TE9AF Authentication and Falsification of Food Zimní Angličtina 4  
TUACHP/TE9TG Trends in Gastronomy II
TUACHP/TE9TG Trends in Gastronomy II Zimní Angličtina 4  
TUACHP/TE9VC Human Nutrition
TUACHP/TE9VC Human Nutrition Zimní Angličtina 4  
TUACHP/TE9ZO Proc.of Fruits, Veg.and Min.Pla.Raw Mat.
TUACHP/TE9ZO Proc.of Fruits, Veg.and Min.Pla.Raw Mat. Zimní Angličtina 4  
TUACHP/TK2GT Gastronomické technologie I
TUACHP/TK2GT Gastronomické technologie I Letní Čeština 4  
TUACHP/TK2SE Oborový seminář
TUACHP/TK2SE Oborový seminář Letní Čeština 1  
TUACHP/TK2UB Úvod do biotechnologií
TUACHP/TK2UB Úvod do biotechnologií Letní Čeština 4  
TUACHP/TK2UP Úvod do chemie potravin
TUACHP/TK2UP Úvod do chemie potravin Letní Čeština 4  
TUACHP/TK3CP Chemie potravin
TUACHP/TK3CP Chemie potravin Zimní Čeština 4  
TUACHP/TK3NV Nutraceutika ve výživě a zdr.život.styl
TUACHP/TK3NV Nutraceutika ve výživě a zdr.život.styl Zimní Čeština 4  
TUACHP/TK3VG Víno v gastronomii
TUACHP/TK3VG Víno v gastronomii Zimní Čeština 4  
TUACHP/TK4GT Gastronomické technologie II
TUACHP/TK4GT Gastronomické technologie II Letní Čeština 4  
TUACHP/TK4RG Regionální a světová gastronomie
TUACHP/TK4RG Regionální a světová gastronomie Letní Čeština 4  
TUACHP/TK4TZ Technologická zařízení ve strav. služb.
TUACHP/TK4TZ Technologická zařízení ve strav. služb. Letní Čeština 5  
TUACHP/TK4VT Vinařská technologie a hodnocení vína
TUACHP/TK4VT Vinařská technologie a hodnocení vína Letní Čeština 5  
TUACHP/TK4ZU Základy úchovy a skladování pokrmů
TUACHP/TK4ZU Základy úchovy a skladování pokrmů Letní Čeština 5  
TUACHP/TK5GT Gastronomické technologie III
TUACHP/TK5GT Gastronomické technologie III Zimní Čeština 5  
TUACHP/TK5VC Výživa člověka
TUACHP/TK5VC Výživa člověka Zimní Čeština 4  
TUACHP/TK6AN Analýza potravin
TUACHP/TK6AN Analýza potravin Letní Čeština 6  
TUACHP/TK6BP Bakalářská práce
TUACHP/TK6BP Bakalářská práce Letní Čeština 10  
TUACHP/TK6HV Hodnocení výživy
TUACHP/TK6HV Hodnocení výživy Letní Čeština 4  
TUACHP/TK6SS Společenský styk a dipl. protokol
TUACHP/TK6SS Společenský styk a dipl. protokol Letní Čeština 3  
TUACHP/TK6UB Úvod do biotechnologií
TUACHP/TK6UB Úvod do biotechnologií Letní Čeština 4  
TUACHP/TK6WG Wellness gastronomie
TUACHP/TK6WG Wellness gastronomie Letní Čeština 3  
TUACHP/TK7AH Analýza a hodnocení potravin
TUACHP/TK7AH Analýza a hodnocení potravin Zimní Čeština 7  
TUACHP/TK8DD Dietetika a dietologie
TUACHP/TK8DD Dietetika a dietologie Letní Čeština 2  
TUACHP/TK8TG Trendy v gastronomii I
TUACHP/TK8TG Trendy v gastronomii I Letní Čeština 2  
TUACHP/TK9TG Trendy v gastronomii II
TUACHP/TK9TG Trendy v gastronomii II Zimní Čeština 4  
TUACHP/TK9VC Výživa a stravování člověka
TUACHP/TK9VC Výživa a stravování člověka Zimní Čeština 4  
TUACHP/TK9ZO Zprac.ovoce,zel.a minorit.roslin.surovin
TUACHP/TK9ZO Zprac.ovoce,zel.a minorit.roslin.surovin Zimní Čeština 4  
TUACHP/TP1AP Antropologie potravin a výživy
TUACHP/TP1AP Antropologie potravin a výživy Zimní Čeština 5  
TUACHP/TP1SB Seminář z biologie
TUACHP/TP1SB Seminář z biologie Zimní Čeština 2  
TUACHP/TP1VG Základy a vývoj gastro. ve společnosti
TUACHP/TP1VG Základy a vývoj gastro. ve společnosti Zimní Čeština 5  
TUACHP/TP2GT Gastronomické technologie I
TUACHP/TP2GT Gastronomické technologie I Letní Čeština 4  
TUACHP/TP2OP Seminář k odborné praxi I
TUACHP/TP2OP Seminář k odborné praxi I Letní Čeština 2  
TUACHP/TP2P1 Odborná praxe I
TUACHP/TP2P1 Odborná praxe I Letní Čeština 6  
TUACHP/TP2TG Technologie v gastronomii I
TUACHP/TP2TG Technologie v gastronomii I Letní Čeština 3  
TUACHP/TP2UB Úvod do biotechnologií
TUACHP/TP2UB Úvod do biotechnologií Letní Čeština 4  
TUACHP/TP2UP Úvod do chemie potravin
TUACHP/TP2UP Úvod do chemie potravin Letní Čeština 4  
TUACHP/TP3CP Chemie potravin
TUACHP/TP3CP Chemie potravin Zimní Čeština 4  
TUACHP/TP3NV Nutraceutika ve výživě a zdr.život.styl
TUACHP/TP3NV Nutraceutika ve výživě a zdr.život.styl Zimní Čeština 4  
TUACHP/TP3VG Víno v gastronomii
TUACHP/TP3VG Víno v gastronomii Zimní Čeština 4  
TUACHP/TP4GT Gastronomické technologie II
TUACHP/TP4GT Gastronomické technologie II Letní Čeština 4  
TUACHP/TP4HP Hodnocení potravin v kontrolní praxi
TUACHP/TP4HP Hodnocení potravin v kontrolní praxi Letní Čeština 4  
TUACHP/TP4RG Regionální a světová gastronomie
TUACHP/TP4RG Regionální a světová gastronomie Letní Čeština 4  
TUACHP/TP4TZ Technologická zařízení ve strav. služb.
TUACHP/TP4TZ Technologická zařízení ve strav. služb. Letní Čeština 5  
TUACHP/TP4VT Vinařská technologie a hodnocení vína
TUACHP/TP4VT Vinařská technologie a hodnocení vína Letní Čeština 5  
TUACHP/TP4ZU Základy úchovy a skladování pokrmů
TUACHP/TP4ZU Základy úchovy a skladování pokrmů Letní Čeština 5  
TUACHP/TP5GT Gastronomické technologie III
TUACHP/TP5GT Gastronomické technologie III Zimní Čeština 5  
TUACHP/TP6AN Analýza potravin
TUACHP/TP6AN Analýza potravin Letní Čeština 6  
TUACHP/TP6AP Principy autentizace potravin
TUACHP/TP6AP Principy autentizace potravin Letní Čeština 4  
TUACHP/TP6HV Hodnocení výživy
TUACHP/TP6HV Hodnocení výživy Letní Čeština 4  
TUACHP/TP6SS Společenský styk a dipl. protokol
TUACHP/TP6SS Společenský styk a dipl. protokol Letní Čeština 3  
TUACHP/TP6UB Úvod do biotechnologií
TUACHP/TP6UB Úvod do biotechnologií Letní Čeština 4  
TUACHP/TP6WG Wellness gastronomie
TUACHP/TP6WG Wellness gastronomie Letní Čeština 3  
TUACHP/TP7AH Analýza a hodnocení potravin
TUACHP/TP7AH Analýza a hodnocení potravin Zimní Čeština 7  
TUACHP/TP7CP Chemie potravin II
TUACHP/TP7CP Chemie potravin II Zimní Čeština 5  
TUACHP/TP7DP Chemie přídatných látek a doplň.potravin
TUACHP/TP7DP Chemie přídatných látek a doplň.potravin Zimní Čeština 4  
TUACHP/TP7FP Funkční potraviny
TUACHP/TP7FP Funkční potraviny Zimní Čeština 3  
TUACHP/TP7PU Principy úchovy potravin
TUACHP/TP7PU Principy úchovy potravin Zimní Čeština 4  
TUACHP/TP8BI Analýza bioaktivních látek v potravinách
TUACHP/TP8BI Analýza bioaktivních látek v potravinách Letní Čeština 5  
TUACHP/TP8DD Dietetika a dietologie
TUACHP/TP8DD Dietetika a dietologie Letní Čeština 2  
TUACHP/TP8NU Chemie nutraceutik
TUACHP/TP8NU Chemie nutraceutik Letní Čeština 3  
TUACHP/TP8TG Trendy v gastronomii I
TUACHP/TP8TG Trendy v gastronomii I Letní Čeština 2  
TUACHP/TP9AF Autentizace a falšování potravin
TUACHP/TP9AF Autentizace a falšování potravin Zimní Čeština 4  
TUACHP/TP9TG Trendy v gastronomii II
TUACHP/TP9TG Trendy v gastronomii II Zimní Čeština 4  
TUACHP/TP9VC Výživa a stravování člověka
TUACHP/TP9VC Výživa a stravování člověka Zimní Čeština 4  
TUACHP/TP9ZO Zprac.ovoce,zel.a minorit.roslin.surovin
TUACHP/TP9ZO Zprac.ovoce,zel.a minorit.roslin.surovin Zimní Čeština 4  
TUACHP/TWFBA Biologicky aktivní látky v potravinách
TUACHP/TWFBA Biologicky aktivní látky v potravinách Zimní a letní Čeština, Angličtina 0  
TUACHP/TWFIA Instrumentální analytická chemie
TUACHP/TWFIA Instrumentální analytická chemie Zimní a letní Čeština, Angličtina 0  
TUACHP/TWFMD Manažerské dovednosti a didaktika
TUACHP/TWFMD Manažerské dovednosti a didaktika Zimní a letní Čeština, Angličtina 0  
TUACHP/TWFMG Moder.gastronom.tech.a výroba pokrmů
TUACHP/TWFMG Moder.gastronom.tech.a výroba pokrmů Zimní a letní Čeština, Angličtina 0  
TUACHP/TWFMT Moderní trendy v chemii potravin
TUACHP/TWFMT Moderní trendy v chemii potravin Zimní a letní Čeština, Angličtina 0  
TUACHP/TWPI4 Instrumentální metody analýzy potravin
TUACHP/TWPI4 Instrumentální metody analýzy potravin Zimní a letní Čeština, Angličtina 0  
TUACHP/TZAPP Analýza potravin a pokrmů
TUACHP/TZAPP Analýza potravin a pokrmů Letní Čeština 0  
TUACHP/TZCPP Chemie potravin a pokrmů
TUACHP/TZCPP Chemie potravin a pokrmů Letní Čeština 0  
TUACHP/TZGAT Gastronomická technologie
TUACHP/TZGAT Gastronomická technologie Letní Čeština 0  
TUACHP/TZHVG Technologie a hodnocení vína v gastro.
TUACHP/TZHVG Technologie a hodnocení vína v gastro. Letní Čeština 0  
TUACHP/TZNSG Provoz v národní a světové gastronomii
TUACHP/TZNSG Provoz v národní a světové gastronomii Letní Čeština 0  
TUACHP/TZPOT Potravinářské technologie
TUACHP/TZPOT Potravinářské technologie Letní Čeština 0  
TUACHP/TZROG Řízení a organizace v gastronomii
TUACHP/TZROG Řízení a organizace v gastronomii Letní Čeština 0  
TUACHP/TZVCL Výživa člověka
TUACHP/TZVCL Výživa člověka Letní Čeština 0  
TUFMI/TE8VV Prod. and Prop. of Packaging Mat.
TUFMI/TE8VV Prod. and Prop. of Packaging Mat. Letní Angličtina 2  
TUFMI/TK3ZB Základy balení potravin
TUFMI/TK3ZB Základy balení potravin Zimní Čeština 3  
TUFMI/TK6RP Reologie potravin
TUFMI/TK6RP Reologie potravin Letní Čeština 4  
TUFMI/TK8VV Výroba a vlastnosti obalů
TUFMI/TK8VV Výroba a vlastnosti obalů Letní Čeština 2  
TUFMI/TP3ZB Základy balení potravin
TUFMI/TP3ZB Základy balení potravin Zimní Čeština 3  
TUFMI/TP6RP Reologie potravin
TUFMI/TP6RP Reologie potravin Letní Čeština 4  
TUFMI/TP8VV Výroba a vlastnosti obalů
TUFMI/TP8VV Výroba a vlastnosti obalů Letní Čeština 2  
TUCH/TK5OB Oborový seminář I
TUCH/TK5OB Oborový seminář I Zimní Čeština 2  
TUCH/TK6OB Oborový seminář II
TUCH/TK6OB Oborový seminář II Letní Čeština 2  
TUCH/TP5OB Oborový seminář I
TUCH/TP5OB Oborový seminář I Zimní Čeština 2  
TUCH/TP6OB Oborový seminář II
TUCH/TP6OB Oborový seminář II Letní Čeština 2  
TUCH/TZAPO Analýza potravin
TUCH/TZAPO Analýza potravin Letní Čeština 0  
TUCH/TZBAL Biologicky aktivní látky
TUCH/TZBAL Biologicky aktivní látky Letní Čeština 0  
TUCH/TZCNF Chemie nutraceutik a funkčních potravin
TUCH/TZCNF Chemie nutraceutik a funkčních potravin Letní Čeština 0  
TUCH/TZCHP Chemie potravin
TUCH/TZCHP Chemie potravin Letní Čeština 0  
TUCH/TZIMA Instrum.met.v analýz.potr.a bioakt.látek
TUCH/TZIMA Instrum.met.v analýz.potr.a bioakt.látek Letní Čeština 0  
TUCH/TZIME Instrumentální metody v analýze potravin
TUCH/TZIME Instrumentální metody v analýze potravin Letní Čeština 0  
TUCH/TZKKP Kontr. kvality potrav. při výr. a sklad.
TUCH/TZKKP Kontr. kvality potrav. při výr. a sklad. Letní Čeština 0  
TUCH/TZOBC Organická a bioorganická chemie
TUCH/TZOBC Organická a bioorganická chemie Letní Čeština 0  
TUCH/TZPPL Chemie potravin a přídatných látek
TUCH/TZPPL Chemie potravin a přídatných látek Letní Čeština 0  
TUCH/TZPTE Potravinářské technologie
TUCH/TZPTE Potravinářské technologie Letní Čeština 0  
TUCH/TZSSS Syntéza a struktura organických slouč.
TUCH/TZSSS Syntéza a struktura organických slouč. Letní Čeština 0  
TUIOZP/TE4BC Biochemistry II
TUIOZP/TE4BC Biochemistry II Letní Angličtina 4 Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
TUIOZP/TE7MP Food Microbiology
TUIOZP/TE7MP Food Microbiology Zimní Angličtina 4 Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
TUIOZP/TE9LM Microbiology - Laboratory
TUIOZP/TE9LM Microbiology - Laboratory Zimní Angličtina 2  
TUIOZP/TK4B2 Biochemie II
TUIOZP/TK4B2 Biochemie II Letní Čeština 4  
TUIOZP/TK4IT Informační technolog. v biotechnologiích
TUIOZP/TK4IT Informační technolog. v biotechnologiích Letní Čeština 2  
TUIOZP/TK5BR Biotechnologický projekt
TUIOZP/TK5BR Biotechnologický projekt Zimní Čeština 3  
TUIOZP/TK5KT Kultivační techniky a biotechn.aplikace
TUIOZP/TK5KT Kultivační techniky a biotechn.aplikace Zimní Čeština 5  
TUIOZP/TK5PM Potravinářská mikrobiologie
TUIOZP/TK5PM Potravinářská mikrobiologie Zimní Čeština 5  
TUIOZP/TK5TM Tradiční a moderní biotechnologie
TUIOZP/TK5TM Tradiční a moderní biotechnologie Zimní Čeština 4  
TUIOZP/TK5TP Tradiční a průmyslové biotechnologie
TUIOZP/TK5TP Tradiční a průmyslové biotechnologie Zimní Čeština 5  
TUIOZP/TK6LM Laboratoř mikrobiologie potravin
TUIOZP/TK6LM Laboratoř mikrobiologie potravin Letní Čeština 3  
TUIOZP/TK6ZR Základy rekombinantních technologií
TUIOZP/TK6ZR Základy rekombinantních technologií Letní Čeština 5  
TUIOZP/TK7MP Mikrobiologie potravin
TUIOZP/TK7MP Mikrobiologie potravin Zimní Čeština 4  
TUIOZP/TK9LM Laboratoř z mikrobiologie
TUIOZP/TK9LM Laboratoř z mikrobiologie Zimní Čeština 2  
TUIOZP/TP1MG Mikrobiologie v gastronomii
TUIOZP/TP1MG Mikrobiologie v gastronomii Zimní Čeština 5  
TUIOZP/TP4B2 Biochemie II
TUIOZP/TP4B2 Biochemie II Letní Čeština 4 Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
TUIOZP/TP4IT Informační technolog. v biotechnologiích
TUIOZP/TP4IT Informační technolog. v biotechnologiích Letní Čeština 2  
TUIOZP/TP5BR Biotechnologický projekt
TUIOZP/TP5BR Biotechnologický projekt Zimní Čeština 3  
TUIOZP/TP5KT Kultivační techniky a biotechn.aplikace
TUIOZP/TP5KT Kultivační techniky a biotechn.aplikace Zimní Čeština 5  
TUIOZP/TP5PM Potravinářská mikrobiologie
TUIOZP/TP5PM Potravinářská mikrobiologie Zimní Čeština 5  
TUIOZP/TP5TM Tradiční a moderní biotechnologie
TUIOZP/TP5TM Tradiční a moderní biotechnologie Zimní Čeština 4  
TUIOZP/TP5TP Tradiční a průmyslové biotechnologie
TUIOZP/TP5TP Tradiční a průmyslové biotechnologie Zimní Čeština 5  
TUIOZP/TP6EA Environmentální aspekty biotechnologií
TUIOZP/TP6EA Environmentální aspekty biotechnologií Letní Čeština 4  
TUIOZP/TP6LM Laboratoř mikrobiologie potravin
TUIOZP/TP6LM Laboratoř mikrobiologie potravin Letní Čeština 3  
TUIOZP/TP6ZR Základy rekombinantních technologií
TUIOZP/TP6ZR Základy rekombinantních technologií Letní Čeština 5  
TUIOZP/TP7MP Mikrobiologie potravin
TUIOZP/TP7MP Mikrobiologie potravin Zimní Čeština 4  
TUIOZP/TP9LM Laboratoř z mikrobiologie
TUIOZP/TP9LM Laboratoř z mikrobiologie Zimní Čeština 2  
TUIOZP/TWBPP Biochemické procesy v potravinářství
TUIOZP/TWBPP Biochemické procesy v potravinářství Zimní a letní Čeština, Angličtina 0  
TUIOZP/TWFMP Mikrobiologie potravinového řetězce
TUIOZP/TWFMP Mikrobiologie potravinového řetězce Zimní a letní Čeština, Angličtina 0  
TUIOZP/TZAMB Aplikovaná mikrobiologie a biochemie
TUIOZP/TZAMB Aplikovaná mikrobiologie a biochemie Letní Čeština 0  
TUIOZP/TZAPO Analýza potravin
TUIOZP/TZAPO Analýza potravin Letní Čeština 0  
TUIOZP/TZKTB Kultivační techniky a biotech. procesy
TUIOZP/TZKTB Kultivační techniky a biotech. procesy Letní Čeština 0  
TUIOZP/TZPTT Potravinářské technologie
TUIOZP/TZPTT Potravinářské technologie Letní Čeština 0  
TUIOZP/TZTMB Tradiční a moderní biotechnologie
TUIOZP/TZTMB Tradiční a moderní biotechnologie Letní Čeština 0  
TUIP/TE8AP Application of Natural Polymers
TUIP/TE8AP Application of Natural Polymers Letní Angličtina 5 Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
TUIP/TE8TP Technology of Natural Polymers
TUIP/TE8TP Technology of Natural Polymers Letní Angličtina 6 Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
TUIP/TK8TP Technologie přírodních polymerů
TUIP/TK8TP Technologie přírodních polymerů Letní Čeština 6  
TUIP/TP8TP Technologie přírodních polymerů
TUIP/TP8TP Technologie přírodních polymerů Letní Čeština 6  
TUIP/TWPI4 Potravinářské inženýrství
TUIP/TWPI4 Potravinářské inženýrství Zimní a letní Čeština, Angličtina 0  
TUTP/TEZAH Food Analysis and Evaluation
TUTP/TEZAH Food Analysis and Evaluation Letní Angličtina 0  
TUTP/TEZMP Food Microbiology
TUTP/TEZMP Food Microbiology Letní Angličtina 0  
TUTP/TEZTR Plant Food Technology
TUTP/TEZTR Plant Food Technology Letní Angličtina 0  
TUTP/TEZTZ Animal Food Technology
TUTP/TEZTZ Animal Food Technology Letní Angličtina 0  
TUTP/TEZVC Human Nutrition
TUTP/TEZVC Human Nutrition Letní Angličtina 0  
TUTP/TE0DP Master Thesis
TUTP/TE0DP Master Thesis Letní Angličtina 30  
TUTP/TE2ZA The Principles of Sensory Analysis
TUTP/TE2ZA The Principles of Sensory Analysis Letní Angličtina 3 Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
TUTP/TE5T3 Food Technology III
TUTP/TE5T3 Food Technology III Zimní Čeština 5 Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
TUTP/TE7RO Yearlong Project
TUTP/TE7RO Yearlong Project Zimní Angličtina 4  
TUTP/TE7SP Sensory Analysis of Food
TUTP/TE7SP Sensory Analysis of Food Zimní Angličtina 4 Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
TUTP/TE7TR Food Technology of Plant Foodstuffs I
TUTP/TE7TR Food Technology of Plant Foodstuffs I Zimní Angličtina 6 Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
TUTP/TE7TZ Technology of Animal Food Production I
TUTP/TE7TZ Technology of Animal Food Production I Zimní Angličtina 6 Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
TUTP/TE7VP Food Technology I
TUTP/TE7VP Food Technology I Zimní Angličtina 5  
TUTP/TE8PR Supp.for the Pre.and Imp.of Foo. Prod.II
TUTP/TE8PR Supp.for the Pre.and Imp.of Foo. Prod.II Letní Angličtina 3  
TUTP/TE8TC Technological Practice I
TUTP/TE8TC Technological Practice I Letní Angličtina 2  
TUTP/TE8TE Technological Practice II
TUTP/TE8TE Technological Practice II Letní Angličtina 2  
TUTP/TE8TR Food Technology of Plant Foodstuffs II
TUTP/TE8TR Food Technology of Plant Foodstuffs II Letní Angličtina 6 Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
TUTP/TE8TZ Technology of Animal Food Production II
TUTP/TE8TZ Technology of Animal Food Production II Letní Angličtina 6  
TUTP/TE8VP Food Technology II
TUTP/TE8VP Food Technology II Letní Angličtina 5  
TUTP/TE9FV Physical Character. of Foodstuffs
TUTP/TE9FV Physical Character. of Foodstuffs Zimní Angličtina 4 Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
TUTP/TE9L2 Legislation in Food Industry II
TUTP/TE9L2 Legislation in Food Industry II Zimní Angličtina 5  
TUTP/TE9R2 Food Safety Management II
TUTP/TE9R2 Food Safety Management II Zimní Angličtina 4  
TUTP/TE9SE Food Stabilisers and Emulsifiers
TUTP/TE9SE Food Stabilisers and Emulsifiers Zimní Angličtina 4 Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
TUTP/TE9VN Prod. of Alco. and Non-Alco. Beverages
TUTP/TE9VN Prod. of Alco. and Non-Alco. Beverages Zimní Angličtina 4 Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
TUTP/TK0DP Diplomová práce
TUTP/TK0DP Diplomová práce Letní Čeština 30  
TUTP/TK1PR Potravinový řetězec
TUTP/TK1PR Potravinový řetězec Zimní Čeština 2  
TUTP/TK1PS Produkce potravinářských surovin
TUTP/TK1PS Produkce potravinářských surovin Zimní Čeština 3  
TUTP/TK1S1 Oborový seminář I
TUTP/TK1S1 Oborový seminář I Zimní Čeština 1  
TUTP/TK1ZZ Základy zbožíznalství potravin
TUTP/TK1ZZ Základy zbožíznalství potravin Zimní Čeština 4  
TUTP/TK2S2 Oborový seminář II
TUTP/TK2S2 Oborový seminář II Letní Čeština 1  
TUTP/TK2ZA Základy senzorické analýzy
TUTP/TK2ZA Základy senzorické analýzy Letní Čeština 2  
TUTP/TK4T1 Technologie potravin I
TUTP/TK4T1 Technologie potravin I Letní Čeština 6  
TUTP/TK4T2 Technologie potravin II
TUTP/TK4T2 Technologie potravin II Letní Čeština 6  
TUTP/TK4VK Vybrané kapitoly z epidem.a hygieny
TUTP/TK4VK Vybrané kapitoly z epidem.a hygieny Letní Čeština 2  
TUTP/TK5KB Kvalita a bezpečnost potravin
TUTP/TK5KB Kvalita a bezpečnost potravin Zimní Čeština 4  
TUTP/TK5L1 Legislativa v potravinářství I
TUTP/TK5L1 Legislativa v potravinářství I Zimní Čeština 2  
TUTP/TK5PR Podpora přípr.a realiz.výroby potravin I
TUTP/TK5PR Podpora přípr.a realiz.výroby potravin I Zimní Čeština 2  
TUTP/TK5P1 Potravinářské technologie a biotech.I
TUTP/TK5P1 Potravinářské technologie a biotech.I Zimní Čeština 6  
TUTP/TK5R1 Řízení bezpečnosti potravin I
TUTP/TK5R1 Řízení bezpečnosti potravin I Zimní Čeština 3  
TUTP/TK5T3 Technologie potravin III
TUTP/TK5T3 Technologie potravin III Zimní Čeština 5  
TUTP/TK5T4 Technologie potravin IV
TUTP/TK5T4 Technologie potravin IV Zimní Čeština 5  
TUTP/TK6CT Cvičení z technologie potravin
TUTP/TK6CT Cvičení z technologie potravin Letní Čeština 2  
TUTP/TK6P2 Potravinářské technologie a biotech.II
TUTP/TK6P2 Potravinářské technologie a biotech.II Letní Čeština 6  
TUTP/TK6T5 Technologie potravin V
TUTP/TK6T5 Technologie potravin V Letní Čeština 5  
TUTP/TK6T6 Technologie potravin VI
TUTP/TK6T6 Technologie potravin VI Letní Čeština 5  
TUTP/TK6ZS Základy senzorické analýzy
TUTP/TK6ZS Základy senzorické analýzy Letní Čeština 3  
TUTP/TK7RO Ročníkový projekt
TUTP/TK7RO Ročníkový projekt Zimní Čeština 3  
TUTP/TK7SH Senzorické hodnocení kosmetických přípr.
TUTP/TK7SH Senzorické hodnocení kosmetických přípr. Zimní Čeština 3  
TUTP/TK7SP Senzorické hodnocení potravin
TUTP/TK7SP Senzorické hodnocení potravin Zimní Čeština 4  
TUTP/TK7TR Technologie výroby potrav.rostl.původu I
TUTP/TK7TR Technologie výroby potrav.rostl.původu I Zimní Čeština 6  
TUTP/TK7TZ Technologie výroby potrav.živoč.původu I
TUTP/TK7TZ Technologie výroby potrav.živoč.původu I Zimní Čeština 6  
TUTP/TK8PR Podpora přípravy a real.výroby.potrav.II
TUTP/TK8PR Podpora přípravy a real.výroby.potrav.II Letní Čeština 3  
TUTP/TK8TC Technologická cvičení I
TUTP/TK8TC Technologická cvičení I Letní Čeština 2  
TUTP/TK8TE Technologická cvičení II
TUTP/TK8TE Technologická cvičení II Letní Čeština 2  
TUTP/TK8TR Technologie výroby potrav.rostl.pův.II
TUTP/TK8TR Technologie výroby potrav.rostl.pův.II Letní Čeština 6  
TUTP/TK8TZ Technologie výroby potrav.živoč.pův. II
TUTP/TK8TZ Technologie výroby potrav.živoč.pův. II Letní Čeština 6  
TUTP/TK9FV Fyzikální vlastnosti potravin
TUTP/TK9FV Fyzikální vlastnosti potravin Zimní Čeština 3  
TUTP/TK9L2 Legislativa v potravinářství II
TUTP/TK9L2 Legislativa v potravinářství II Zimní Čeština 5  
TUTP/TK9R2 Řízení bezpečnosti potravin II
TUTP/TK9R2 Řízení bezpečnosti potravin II Zimní Čeština 3  
TUTP/TK9SD Seminář k diplomové práci
TUTP/TK9SD Seminář k diplomové práci Zimní Čeština 1  
TUTP/TK9SE Stabilizátory a emulgátory v potravin.
TUTP/TK9SE Stabilizátory a emulgátory v potravin. Zimní Angličtina 4  
TUTP/TK9VN Výroba alkohol.a nealko. nápojů
TUTP/TK9VN Výroba alkohol.a nealko. nápojů Zimní Čeština 5  
TUTP/TP0DP Diplomová práce
TUTP/TP0DP Diplomová práce Letní Čeština 29  
TUTP/TP0EX Exkurze
TUTP/TP0EX Exkurze Letní Čeština 1  
TUTP/TP1PR Potravinový řetězec
TUTP/TP1PR Potravinový řetězec Zimní Čeština 3  
TUTP/TP1PS Produkce potravinářských surovin
TUTP/TP1PS Produkce potravinářských surovin Zimní Čeština 3  
TUTP/TP1S1 Oborový seminář I
TUTP/TP1S1 Oborový seminář I Zimní Čeština 1  
TUTP/TP1ZZ Základy zbožíznalství potravin
TUTP/TP1ZZ Základy zbožíznalství potravin Zimní Čeština 4  
TUTP/TP2EB Epidemiologie a bezpečnost potravin
TUTP/TP2EB Epidemiologie a bezpečnost potravin Letní Čeština 5  
TUTP/TP2S2 Oborový seminář II
TUTP/TP2S2 Oborový seminář II Letní Čeština 1  
TUTP/TP2ZA Základy senzorické analýzy
TUTP/TP2ZA Základy senzorické analýzy Letní Čeština 2  
TUTP/TP4T1 Technologie potravin I
TUTP/TP4T1 Technologie potravin I Letní Čeština 6  
TUTP/TP4T2 Technologie potravin II
TUTP/TP4T2 Technologie potravin II Letní Čeština 6  
TUTP/TP4VK Vybrané kapitoly z epidem.a hygieny
TUTP/TP4VK Vybrané kapitoly z epidem.a hygieny Letní Čeština 2  
TUTP/TP5KB Kvalita a bezpečnost potravin
TUTP/TP5KB Kvalita a bezpečnost potravin Zimní Čeština 4  
TUTP/TP5L1 Legislativa v potravinářství I
TUTP/TP5L1 Legislativa v potravinářství I Zimní Čeština 2  
TUTP/TP5PR Podpora přípr.a realiz.výroby potravin I
TUTP/TP5PR Podpora přípr.a realiz.výroby potravin I Zimní Čeština 2  
TUTP/TP5P1 Potravinářské technologie a biotech.I
TUTP/TP5P1 Potravinářské technologie a biotech.I Zimní Čeština 6  
TUTP/TP5R1 Řízení bezpečnosti potravin I
TUTP/TP5R1 Řízení bezpečnosti potravin I Zimní Čeština 3  
TUTP/TP5T3 Technologie potravin III
TUTP/TP5T3 Technologie potravin III Zimní Čeština 5  
TUTP/TP5T4 Technologie potravin IV
TUTP/TP5T4 Technologie potravin IV Zimní Čeština 5  
TUTP/TP6CT Cvičení z technologie potravin
TUTP/TP6CT Cvičení z technologie potravin Letní Čeština 2  
TUTP/TP6P2 Potravinářské technologie a biotech.II
TUTP/TP6P2 Potravinářské technologie a biotech.II Letní Čeština 6  
TUTP/TP6T5 Technologie potravin V
TUTP/TP6T5 Technologie potravin V Letní Čeština 5  
TUTP/TP6T6 Technologie potravin VI
TUTP/TP6T6 Technologie potravin VI Letní Čeština 5  
TUTP/TP6ZS Základy senzorické analýzy
TUTP/TP6ZS Základy senzorické analýzy Letní Čeština 3  
TUTP/TP7RO Ročníkový projekt
TUTP/TP7RO Ročníkový projekt Zimní Čeština 3  
TUTP/TP7SH Senzorické hodnocení kosmetických přípr.
TUTP/TP7SH Senzorické hodnocení kosmetických přípr. Zimní Čeština 3  
TUTP/TP7SP Senzorické hodnocení potravin
TUTP/TP7SP Senzorické hodnocení potravin Zimní Čeština 4  
TUTP/TP7TR Technologie výroby potrav.rostl.původu I
TUTP/TP7TR Technologie výroby potrav.rostl.původu I Zimní Čeština 6  
TUTP/TP7TZ Technologie výroby potrav.živoč.původu I
TUTP/TP7TZ Technologie výroby potrav.živoč.původu I Zimní Čeština 6  
TUTP/TP7VP Výroba potravin I
TUTP/TP7VP Výroba potravin I Zimní Čeština 5  
TUTP/TP8PR Podpora přípravy a real.výroby potrav.II
TUTP/TP8PR Podpora přípravy a real.výroby potrav.II Letní Čeština 3  
TUTP/TP8TC Technologická cvičení I
TUTP/TP8TC Technologická cvičení I Letní Čeština 2  
TUTP/TP8TE Technologická cvičení II
TUTP/TP8TE Technologická cvičení II Letní Čeština 2  
TUTP/TP8TR Technologie výroby potrav. rostl.pův. II
TUTP/TP8TR Technologie výroby potrav. rostl.pův. II Letní Čeština 6  
TUTP/TP8TZ Technologie výroby potrav.živoč.pův. II
TUTP/TP8TZ Technologie výroby potrav.živoč.pův. II Letní Čeština 6  
TUTP/TP8VP Výroba potravin II
TUTP/TP8VP Výroba potravin II Letní Čeština 5  
TUTP/TP9FV Fyzikální vlastnosti potravin
TUTP/TP9FV Fyzikální vlastnosti potravin Zimní Čeština 3  
TUTP/TP9L2 Legislativa v potravinářství II
TUTP/TP9L2 Legislativa v potravinářství II Zimní Čeština 5  
TUTP/TP9PL Legislativa potravin
TUTP/TP9PL Legislativa potravin Zimní Čeština 5  
TUTP/TP9R2 Řízení bezpečnosti potravin II
TUTP/TP9R2 Řízení bezpečnosti potravin II Zimní Čeština 3  
TUTP/TP9SD Seminář k diplomové práci
TUTP/TP9SD Seminář k diplomové práci Zimní Čeština 1  
TUTP/TP9SE Stabilizátory a emulgátory v potravinář.
TUTP/TP9SE Stabilizátory a emulgátory v potravinář. Zimní Angličtina 4  
TUTP/TP9SH Senzorické hodnocení potravin
TUTP/TP9SH Senzorické hodnocení potravin Zimní Čeština 4  
TUTP/TP9VN Výroba alkohol.a nealko. nápojů
TUTP/TP9VN Výroba alkohol.a nealko. nápojů Zimní Čeština 5  
TUTP/TWFFC Fyzikální chemie v potravinářství
TUTP/TWFFC Fyzikální chemie v potravinářství Zimní a letní Čeština, Angličtina 0  
TUTP/TWFRP Technologie a chemie potrav.rostl.původu
TUTP/TWFRP Technologie a chemie potrav.rostl.původu Zimní a letní Čeština, Angličtina 0  
TUTP/TWFZN Zprac.netrad.,monorit.a nových potravin
TUTP/TWFZN Zprac.netrad.,monorit.a nových potravin Zimní a letní Čeština, Angličtina 0  
TUTP/TWPC4 Pokročilá chemie potravin
TUTP/TWPC4 Pokročilá chemie potravin Zimní a letní Čeština, Angličtina 0  
TUTP/TWPE4 Plánování experimentů a zprac. exper.dat
TUTP/TWPE4 Plánování experimentů a zprac. exper.dat Zimní a letní Čeština, Angličtina 0  
TUTP/TWPT4 Trendy v technol.výroby potravin rostl.
TUTP/TWPT4 Trendy v technol.výroby potravin rostl. Zimní a letní Čeština, Angličtina 0  
TUTP/TWPZ4 Trendy v tech. výroby potr. živ. původu
TUTP/TWPZ4 Trendy v tech. výroby potr. živ. původu Zimní a letní Čeština, Angličtina 0  
TUTP/TZAHP Analýza a hodnocení potravin
TUTP/TZAHP Analýza a hodnocení potravin Letní Čeština 0  
TUTP/TZAPO Analýza potravin
TUTP/TZAPO Analýza potravin Letní Čeština 0  
TUTP/TZKBP Kvalita a bezpečnost potravin
TUTP/TZKBP Kvalita a bezpečnost potravin Letní Čeština 0  
TUTP/TZMIP Mikrobiologie potravin
TUTP/TZMIP Mikrobiologie potravin Letní Čeština 0  
TUTP/TZPMB Potravinářská mikrobiologie a biochemie
TUTP/TZPMB Potravinářská mikrobiologie a biochemie Letní Čeština 0  
TUTP/TZPRP Technologie potr. rostlinného původu
TUTP/TZPRP Technologie potr. rostlinného původu Letní Čeština 0  
TUTP/TZPZP Technologie potr.živočišného původu
TUTP/TZPZP Technologie potr.živočišného původu Letní Čeština 0  
TUTP/TZTPR Technologie potravin rostlinného původu
TUTP/TZTPR Technologie potravin rostlinného původu Letní Čeština 0  
TUTP/TZTPZ Technologie potravin živočišného původu
TUTP/TZTPZ Technologie potravin živočišného původu Letní Čeština 0  
TUTP/TZVYC Výživa člověka
TUTP/TZVYC Výživa člověka Letní Čeština 0  
TUTP/TZVYZ Výživa člověka
TUTP/TZVYZ Výživa člověka Letní Čeština 0  
TUTTTK/TE0DP Master Thesis
TUTTTK/TE0DP Master Thesis Letní Angličtina 30  
TUTTTK/TE8CL Chemistry and Technology of Lipids II
TUTTTK/TE8CL Chemistry and Technology of Lipids II Letní Angličtina 6 Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
TUTTTK/TE8IP Individual Project I
TUTTTK/TE8IP Individual Project I Letní Angličtina 2  
TUTTTK/TE9IP Individual Project II
TUTTTK/TE9IP Individual Project II Zimní Angličtina 2  
TUTTTK/TE9KO Contaminants
TUTTTK/TE9KO Contaminants Zimní Angličtina 4  
TUTTTK/TK0DP Diplomová práce
TUTTTK/TK0DP Diplomová práce Letní Čeština 30  
TUTTTK/TK9KO Kontaminanty
TUTTTK/TK9KO Kontaminanty Zimní Čeština 5  
TUTTTK/TP0DP Diplomová práce
TUTTTK/TP0DP Diplomová práce Letní Čeština 30  
TUTTTK/TP6BB Buněčná biologie a genetika
TUTTTK/TP6BB Buněčná biologie a genetika Letní Čeština 4  
TUTTTK/TP8IP Individuální projekt I
TUTTTK/TP8IP Individuální projekt I Letní Čeština 2  
TUTTTK/TP9IP Individuální projekt II
TUTTTK/TP9IP Individuální projekt II Zimní Čeština 2  
TUTTTK/TP9KO Kontaminanty
TUTTTK/TP9KO Kontaminanty Zimní Čeština 4  
TUTTTK/TWDCF Chemie a fyzika povrchů a fázových rozh.
TUTTTK/TWDCF Chemie a fyzika povrchů a fázových rozh. Zimní a letní Čeština, Angličtina 0  
TUTTTK/TWDPF Pokroky fyzikální chemie
TUTTTK/TWDPF Pokroky fyzikální chemie Zimní a letní Čeština, Angličtina 0  
TUTTTK/TWDPK Pokroky koloidní chemie
TUTTTK/TWDPK Pokroky koloidní chemie Zimní a letní Čeština, Angličtina 0  
TUTTTK/TWDTE Termodynamika a elektroch. biomateriálů
TUTTTK/TWDTE Termodynamika a elektroch. biomateriálů Zimní a letní Čeština, Angličtina 0  
TUTTTK/TWECF Chemie a fyzika povrchů a fázových rozh.
TUTTTK/TWECF Chemie a fyzika povrchů a fázových rozh. Zimní a letní Čeština, Angličtina 0  
TUTTTK/TWEPF Pokroky fyzikální chemie
TUTTTK/TWEPF Pokroky fyzikální chemie Zimní a letní Čeština, Angličtina 0  
TUTTTK/TWEPK Pokroky koloidní chemie
TUTTTK/TWEPK Pokroky koloidní chemie Zimní a letní Čeština, Angličtina 0  
TUTTTK/TWETE Termodynamika a elektroch. biomateriálů
TUTTTK/TWETE Termodynamika a elektroch. biomateriálů Zimní a letní Čeština, Angličtina 0  
TUTTTK/TWM4R Kosmetologie
TUTTTK/TWM4R Kosmetologie Zimní a letní Čeština 0  
TUTTTK/TWPV4 Trendy v technol. výroby tuků a tenzidů
TUTTTK/TWPV4 Trendy v technol. výroby tuků a tenzidů Zimní a letní Čeština 0  
TUVI/TE6RP Rheology of Food
TUVI/TE6RP Rheology of Food Letní Angličtina 4 Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům