Vyučující
|
-
Gál Robert, Ing. Ph.D.
-
Salek Richardos Nikolaos, doc. Ing. Ph.D.
-
Kůrová Vendula, Ing. Ph.D.
-
Lapčíková Barbora, doc. Mgr. Ph.D.
-
Polášek Zdeněk, MVDr. Ph.D.
-
Lazárková Zuzana, doc. Ing. Ph.D.
-
Pachlová Vendula, doc. Ing. Ph.D.
-
Lapčík Lubomír, prof. Ing. Ph.D.
|
Obsah předmětu
|
Cílem předmětu je seznámit studenty s prostředím výuky na Fakultě technologické UTB ve Zlíně a dále s aktuálními problémy potravinového řetězce. Na seminářích jsou rovněž diskutována témata z oblasti vědy a výzkumu probíhajícího na FT a nových potravinářských trendů. Součástí je také diskuze se studenty s cílem získat zpětnou vazbu ze studentského prostředí.
|
Studijní aktivity a metody výuky
|
- Účast na výuce
- 14 hodin za semestr
- Domácí příprava na výuku
- 16 hodin za semestr
|
Výsledky učení |
---|
Odborné znalosti |
---|
popsat základní problémy potravinářského řetězce popsat nové potravinářské trendy |
popsat základní problémy potravinářského řetězce popsat nové potravinářské trendy |
Odborné dovednosti |
---|
diskutovat témata z oblasti vědy a výzkumu na Fakultě technologické diskutovat témata z oblasti vědy a výzkumu na Ústavu technologie potravin vypočítat základní statistické příklad |
diskutovat témata z oblasti vědy a výzkumu na Fakultě technologické diskutovat témata z oblasti vědy a výzkumu na Ústavu technologie potravin vypočítat základní statistické příklad |
Vyučovací metody |
---|
Odborné znalosti |
---|
Aktivizující (simulace, hry, dramatizace) |
Aktivizující (simulace, hry, dramatizace) |
Monologická (výklad, přednáška, instruktáž) |
Monologická (výklad, přednáška, instruktáž) |
Odborné dovednosti |
---|
Dialogická (diskuze, rozhovor, brainstorming) |
Dialogická (diskuze, rozhovor, brainstorming) |
Hodnotící metody |
---|
Odborné znalosti |
---|
Systematické pozorování studenta |
Systematické pozorování studenta |
Rozhovor |
Rozhovor |
Doporučená literatura
|
-
Dle doporučení vyučujícího.
|