Předměty pracoviště: TUACHP

» Seznam fakult » FT
Kód předmětu Název předmětu
Kód předmětu Název předmětu Semestr Vyučovací jazyk Počet ECTS kreditů Dostupnost předmětu
TUACHP/TE1BG Základy biologie
TUACHP/TE1BG Základy biologie Zimní Angličtina 4 Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
TUACHP/TE2GT Gastronomické technologie I
TUACHP/TE2GT Gastronomické technologie I Letní Angličtina 3 Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
TUACHP/TE2UB Úvod do biotechnologií
TUACHP/TE2UB Úvod do biotechnologií Letní Angličtina 3 Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
TUACHP/TE3CP Chemie potravin
TUACHP/TE3CP Chemie potravin Zimní Angličtina 3 Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
TUACHP/TE5GT Gastronomické technologie III
TUACHP/TE5GT Gastronomické technologie III Zimní Angličtina 5 Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
TUACHP/TE6AN Analýza potravin
TUACHP/TE6AN Analýza potravin Letní Angličtina 6 Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
TUACHP/TE7AH Analýza a hodnocení potravin
TUACHP/TE7AH Analýza a hodnocení potravin Zimní Angličtina 6 Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
TUACHP/TE8NU Chemie nutraceutik
TUACHP/TE8NU Chemie nutraceutik Letní Angličtina 3 Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
TUACHP/TE9VC Výživa a stravování člověka
TUACHP/TE9VC Výživa a stravování člověka Zimní Angličtina 4  
TUACHP/TE9ZO Zpracování ovoce, zeleniny a minoritních rostlinných surovin
TUACHP/TE9ZO Zpracování ovoce, zeleniny a minoritních rostlinných surovin Zimní Angličtina 4  
TUACHP/TWFBA Biologicky aktivní látky v potravinách
TUACHP/TWFBA Biologicky aktivní látky v potravinách Zimní a letní Čeština, Angličtina 0  
TUACHP/TWFIA Instrumentální analytická chemie
TUACHP/TWFIA Instrumentální analytická chemie Zimní a letní Čeština, Angličtina 0  
TUACHP/TWFMD Manažerské dovednosti a didaktika
TUACHP/TWFMD Manažerské dovednosti a didaktika Zimní a letní Čeština, Angličtina 0  
TUACHP/TWFMG Moderní gastronomické technologie a výroba pokrmů
TUACHP/TWFMG Moderní gastronomické technologie a výroba pokrmů Zimní a letní Čeština, Angličtina 0  
TUACHP/TWFMT Moderní trendy v chemii potravin
TUACHP/TWFMT Moderní trendy v chemii potravin Zimní a letní Čeština, Angličtina 0  
TUACHP/TWPI4 Instrumentální metody analýzy potravin
TUACHP/TWPI4 Instrumentální metody analýzy potravin Zimní a letní Čeština 0