Předměty pracoviště: TUACHP

» Seznam fakult » FT
Kód předmětu Název předmětu
Kód předmětu Název předmětu Semestr Vyučovací jazyk Počet ECTS kreditů Dostupnost předmětu
TUACHP/TE1BG Basics of Biology
TUACHP/TE1BG Basics of Biology Zimní Angličtina 4 Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
TUACHP/TE2GT Gastronomic Technology I
TUACHP/TE2GT Gastronomic Technology I Letní Angličtina 3 Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
TUACHP/TE2UB Introduction to Biotechnology
TUACHP/TE2UB Introduction to Biotechnology Letní Angličtina 3 Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
TUACHP/TE3CP Food Chemistry
TUACHP/TE3CP Food Chemistry Zimní Angličtina 4 Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
TUACHP/TE5GT Gastronomic Technology III
TUACHP/TE5GT Gastronomic Technology III Zimní Angličtina 5 Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
TUACHP/TE6AN Food Analysis
TUACHP/TE6AN Food Analysis Letní Angličtina 6 Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
TUACHP/TE7AH Analýza a hodnocení potravin
TUACHP/TE7AH Analýza a hodnocení potravin Zimní Angličtina 6 Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
TUACHP/TE7CP Food Chemistry II
TUACHP/TE7CP Food Chemistry II Zimní Angličtina 4  
TUACHP/TE7DP Chemistry of Food Additives and Supplements
TUACHP/TE7DP Chemistry of Food Additives and Supplements Zimní Angličtina 3  
TUACHP/TE7FP Functional Foods
TUACHP/TE7FP Functional Foods Zimní Angličtina 3  
TUACHP/TE7PU Principy úchovy potravin
TUACHP/TE7PU Principy úchovy potravin Zimní Angličtina 6 Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
TUACHP/TE8BI Analýza bioaktivních látek v potravinách
TUACHP/TE8BI Analýza bioaktivních látek v potravinách Letní Angličtina 4  
TUACHP/TE8DD Dietetics and Dietology
TUACHP/TE8DD Dietetics and Dietology Letní Angličtina 2  
TUACHP/TE8NU Chemistry of Nutraceutics
TUACHP/TE8NU Chemistry of Nutraceutics Letní Angličtina 3 Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
TUACHP/TE8TG Trends in Gastronomy I
TUACHP/TE8TG Trends in Gastronomy I Letní Angličtina 2  
TUACHP/TE9AF Authentication and Falsification of Food
TUACHP/TE9AF Authentication and Falsification of Food Zimní Angličtina 4  
TUACHP/TE9TG Trends in Gastronomy II
TUACHP/TE9TG Trends in Gastronomy II Zimní Angličtina 4  
TUACHP/TE9VC Výživa a stravování člověka
TUACHP/TE9VC Výživa a stravování člověka Zimní Angličtina 4  
TUACHP/TE9ZO Zpracování ovoce, zeleniny a minoritních rostlinných surovin
TUACHP/TE9ZO Zpracování ovoce, zeleniny a minoritních rostlinných surovin Zimní Angličtina 4  
TUACHP/TK1TO Technika obsluhy a služeb
TUACHP/TK1TO Technika obsluhy a služeb Zimní Čeština 2  
TUACHP/TK1ZB Základy biologie
TUACHP/TK1ZB Základy biologie Zimní Čeština 3  
TUACHP/TK1ZG Základy a vývoj gastronomie ve společnosti
TUACHP/TK1ZG Základy a vývoj gastronomie ve společnosti Zimní Čeština 4  
TUACHP/TK2GT Gastronomické technologie I
TUACHP/TK2GT Gastronomické technologie I Letní Čeština 4  
TUACHP/TK2LB Laboratoř biologie
TUACHP/TK2LB Laboratoř biologie Letní Čeština 2  
TUACHP/TK2SE Oborový seminář
TUACHP/TK2SE Oborový seminář Letní Čeština 1  
TUACHP/TK2UB Úvod do biotechnologií
TUACHP/TK2UB Úvod do biotechnologií Letní Čeština 4  
TUACHP/TK2UP Úvod do chemie potravin
TUACHP/TK2UP Úvod do chemie potravin Letní Čeština 4  
TUACHP/TK2UV Úvod do vinařství
TUACHP/TK2UV Úvod do vinařství Letní Čeština 2  
TUACHP/TK3CP Chemie potravin
TUACHP/TK3CP Chemie potravin Zimní Čeština 4  
TUACHP/TK3NV Nutraceutika ve výživě a zdravý životní styl
TUACHP/TK3NV Nutraceutika ve výživě a zdravý životní styl Zimní Čeština 4  
TUACHP/TK3VG Víno v gastronomii
TUACHP/TK3VG Víno v gastronomii Zimní Čeština 4  
TUACHP/TK4GT Gastronomické technologie II
TUACHP/TK4GT Gastronomické technologie II Letní Čeština 4  
TUACHP/TK4RG Regionální a světová gastronomie
TUACHP/TK4RG Regionální a světová gastronomie Letní Čeština 4  
TUACHP/TK4TZ Technologická zařízení ve stravovacích službách
TUACHP/TK4TZ Technologická zařízení ve stravovacích službách Letní Čeština 5  
TUACHP/TK4VT Vinařská technologie a hodnocení vína
TUACHP/TK4VT Vinařská technologie a hodnocení vína Letní Čeština 5  
TUACHP/TK4ZU Základy úchovy a skladování pokrmů
TUACHP/TK4ZU Základy úchovy a skladování pokrmů Letní Čeština 5  
TUACHP/TK5GT Gastronomické technologie III
TUACHP/TK5GT Gastronomické technologie III Zimní Čeština 5  
TUACHP/TK5HR Hotelový a restaurační provoz
TUACHP/TK5HR Hotelový a restaurační provoz Zimní Čeština 4  
TUACHP/TK5VC Výživa člověka
TUACHP/TK5VC Výživa člověka Zimní Čeština 4  
TUACHP/TK6AN Analýza potravin
TUACHP/TK6AN Analýza potravin Letní Čeština 6  
TUACHP/TK6BP Bakalářská práce
TUACHP/TK6BP Bakalářská práce Letní Čeština 10  
TUACHP/TK6HV Hodnocení výživy
TUACHP/TK6HV Hodnocení výživy Letní Čeština 4  
TUACHP/TK6SS Společenský styk a diplomatický protokol
TUACHP/TK6SS Společenský styk a diplomatický protokol Letní Čeština 3  
TUACHP/TK6UB Úvod do biotechnologií
TUACHP/TK6UB Úvod do biotechnologií Letní Čeština 4  
TUACHP/TK6WG Wellness gastronomie
TUACHP/TK6WG Wellness gastronomie Letní Čeština 3  
TUACHP/TK7AH Analýza a hodnocení potravin
TUACHP/TK7AH Analýza a hodnocení potravin Zimní Čeština 7  
TUACHP/TK8DD Dietetika a dietologie
TUACHP/TK8DD Dietetika a dietologie Letní Čeština 2  
TUACHP/TK8TG Trendy v gastronomii I
TUACHP/TK8TG Trendy v gastronomii I Letní Čeština 2  
TUACHP/TK9TG Trendy v gastronomii II
TUACHP/TK9TG Trendy v gastronomii II Zimní Čeština 4  
TUACHP/TK9VC Výživa a stravování člověka
TUACHP/TK9VC Výživa a stravování člověka Zimní Čeština 4  
TUACHP/TK9ZO Zpracování ovoce, zeleniny a minoritních rostlinných surovin
TUACHP/TK9ZO Zpracování ovoce, zeleniny a minoritních rostlinných surovin Zimní Čeština 4  
TUACHP/TP1AP Antropologie potravin a výživy
TUACHP/TP1AP Antropologie potravin a výživy Zimní Čeština 5  
TUACHP/TP1SB Seminář z biologie
TUACHP/TP1SB Seminář z biologie Zimní Čeština 2  
TUACHP/TP1TO Technika obsluhy a služeb
TUACHP/TP1TO Technika obsluhy a služeb Zimní Čeština 3  
TUACHP/TP1VG Základy a vývoj gastronomie ve společnosti
TUACHP/TP1VG Základy a vývoj gastronomie ve společnosti Zimní Čeština 5  
TUACHP/TP1ZB Základy biologie
TUACHP/TP1ZB Základy biologie Zimní Čeština 3  
TUACHP/TP1ZG Základy a vývoj gastronomie ve společnosti
TUACHP/TP1ZG Základy a vývoj gastronomie ve společnosti Zimní Čeština 4  
TUACHP/TP2GT Gastronomické technologie I
TUACHP/TP2GT Gastronomické technologie I Letní Čeština 4  
TUACHP/TP2LB Laboratoř biologie
TUACHP/TP2LB Laboratoř biologie Letní Čeština 2  
TUACHP/TP2OP Seminář k odborné praxi I
TUACHP/TP2OP Seminář k odborné praxi I Letní Čeština 2  
TUACHP/TP2P1 Odborná praxe I
TUACHP/TP2P1 Odborná praxe I Letní Čeština 6  
TUACHP/TP2PG Projektový management
TUACHP/TP2PG Projektový management Letní Čeština 2  
TUACHP/TP2TG Technologie v gastronomii I
TUACHP/TP2TG Technologie v gastronomii I Letní Čeština 3  
TUACHP/TP2TO Technika obsluhy a služeb
TUACHP/TP2TO Technika obsluhy a služeb Letní Čeština 3  
TUACHP/TP2UB Úvod do biotechnologií
TUACHP/TP2UB Úvod do biotechnologií Letní Čeština 4  
TUACHP/TP2UP Úvod do chemie potravin
TUACHP/TP2UP Úvod do chemie potravin Letní Čeština 4  
TUACHP/TP2UV Úvod do vinařství
TUACHP/TP2UV Úvod do vinařství Letní Čeština 2  
TUACHP/TP3CP Chemie potravin
TUACHP/TP3CP Chemie potravin Zimní Čeština 4  
TUACHP/TP3NV Nutraceutika ve výživě a zdravý životní styl
TUACHP/TP3NV Nutraceutika ve výživě a zdravý životní styl Zimní Čeština 4  
TUACHP/TP3VG Víno v gastronomii
TUACHP/TP3VG Víno v gastronomii Zimní Čeština 4  
TUACHP/TP4GT Gastronomické technologie II
TUACHP/TP4GT Gastronomické technologie II Letní Čeština 4  
TUACHP/TP4HP Hodnocení potravin v kontrolní praxi
TUACHP/TP4HP Hodnocení potravin v kontrolní praxi Letní Čeština 4  
TUACHP/TP4RG Regionální a světová gastronomie
TUACHP/TP4RG Regionální a světová gastronomie Letní Čeština 4  
TUACHP/TP4TZ Technologická zařízení ve stravovacích službách
TUACHP/TP4TZ Technologická zařízení ve stravovacích službách Letní Čeština 5  
TUACHP/TP4VT Vinařská technologie a hodnocení vína
TUACHP/TP4VT Vinařská technologie a hodnocení vína Letní Čeština 5  
TUACHP/TP4ZU Základy úchovy a skladování pokrmů
TUACHP/TP4ZU Základy úchovy a skladování pokrmů Letní Čeština 5  
TUACHP/TP5GT Gastronomické technologie III
TUACHP/TP5GT Gastronomické technologie III Zimní Čeština 5  
TUACHP/TP5HR Hotelový a restaurační provoz
TUACHP/TP5HR Hotelový a restaurační provoz Zimní Čeština 4  
TUACHP/TP6AN Analýza potravin
TUACHP/TP6AN Analýza potravin Letní Čeština 6  
TUACHP/TP6AP Principy autentizace potravin
TUACHP/TP6AP Principy autentizace potravin Letní Čeština 4  
TUACHP/TP6HV Hodnocení výživy
TUACHP/TP6HV Hodnocení výživy Letní Čeština 4  
TUACHP/TP6SS Společenský styk a diplomatický protokol
TUACHP/TP6SS Společenský styk a diplomatický protokol Letní Čeština 3  
TUACHP/TP6UB Úvod do biotechnologií
TUACHP/TP6UB Úvod do biotechnologií Letní Čeština 4  
TUACHP/TP6WG Wellness gastronomie
TUACHP/TP6WG Wellness gastronomie Letní Čeština 3  
TUACHP/TP7AH Analýza a hodnocení potravin
TUACHP/TP7AH Analýza a hodnocení potravin Zimní Čeština 7  
TUACHP/TP7CP Chemie potravin II
TUACHP/TP7CP Chemie potravin II Zimní Čeština 5  
TUACHP/TP7DP Chemie přídatných látek a doplňků potravin
TUACHP/TP7DP Chemie přídatných látek a doplňků potravin Zimní Čeština 4  
TUACHP/TP7FP Funkční potraviny
TUACHP/TP7FP Funkční potraviny Zimní Čeština 3  
TUACHP/TP7PU Principy úchovy potravin
TUACHP/TP7PU Principy úchovy potravin Zimní Čeština 4  
TUACHP/TP8BI Analýza bioaktivních látek v potravinách
TUACHP/TP8BI Analýza bioaktivních látek v potravinách Letní Čeština 5  
TUACHP/TP8DD Dietetika a dietologie
TUACHP/TP8DD Dietetika a dietologie Letní Čeština 2  
TUACHP/TP8NU Chemie nutraceutik
TUACHP/TP8NU Chemie nutraceutik Letní Čeština 3  
TUACHP/TP8TG Trendy v gastronomii I
TUACHP/TP8TG Trendy v gastronomii I Letní Čeština 2  
TUACHP/TP9AF Autentizace a falšování potravin
TUACHP/TP9AF Autentizace a falšování potravin Zimní Čeština 4  
TUACHP/TP9TG Trendy v gastronomii II
TUACHP/TP9TG Trendy v gastronomii II Zimní Čeština 4  
TUACHP/TP9VC Výživa a stravování člověka
TUACHP/TP9VC Výživa a stravování člověka Zimní Čeština 4  
TUACHP/TP9ZO Zpracování ovoce, zeleniny a minoritních rostlinných surovin
TUACHP/TP9ZO Zpracování ovoce, zeleniny a minoritních rostlinných surovin Zimní Čeština 4  
TUACHP/TWFBA Biologicky aktivní látky v potravinách
TUACHP/TWFBA Biologicky aktivní látky v potravinách Zimní a letní Čeština, Angličtina 0  
TUACHP/TWFIA Instrumentální analytická chemie
TUACHP/TWFIA Instrumentální analytická chemie Zimní a letní Čeština, Angličtina 0  
TUACHP/TWFMD Manažerské dovednosti a didaktika
TUACHP/TWFMD Manažerské dovednosti a didaktika Zimní a letní Čeština, Angličtina 0  
TUACHP/TWFMG Moderní gastronomické technologie a výroba pokrmů
TUACHP/TWFMG Moderní gastronomické technologie a výroba pokrmů Zimní a letní Čeština, Angličtina 0  
TUACHP/TWFMT Moderní trendy v chemii potravin
TUACHP/TWFMT Moderní trendy v chemii potravin Zimní a letní Čeština, Angličtina 0  
TUACHP/TWPI4 Instrumentální metody analýzy potravin
TUACHP/TWPI4 Instrumentální metody analýzy potravin Zimní a letní Čeština, Angličtina 0  
TUACHP/TZAPP Analýza potravina pokrmů
TUACHP/TZAPP Analýza potravina pokrmů Letní Čeština 0  
TUACHP/TZCPP Chemie potravin a pokrmů
TUACHP/TZCPP Chemie potravin a pokrmů Letní Čeština 0  
TUACHP/TZGAT Gastronomická technologie
TUACHP/TZGAT Gastronomická technologie Letní Čeština 0  
TUACHP/TZHVG Technologie a hodnocení vína v gastronomii
TUACHP/TZHVG Technologie a hodnocení vína v gastronomii Letní Čeština 0  
TUACHP/TZNSG Provoz v národní a světové gastronomii
TUACHP/TZNSG Provoz v národní a světové gastronomii Letní Čeština 0  
TUACHP/TZPOT Potravinářské technologie
TUACHP/TZPOT Potravinářské technologie Letní Čeština 0  
TUACHP/TZROG Řízení a organizace v gastronomii
TUACHP/TZROG Řízení a organizace v gastronomii Letní Čeština 0  
TUACHP/TZVCL Výživa člověka
TUACHP/TZVCL Výživa člověka Letní Čeština 0