|
TUACHP/TE1ZB
|
Basics of Biology
|
|
TUACHP/TE1ZB
|
Basics of Biology
|
Zimní
|
Angličtina
|
3
|
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
|
| Předmět je nabízen přijíždějícím studentům |
|
TUACHP/TE2GT
|
Gastronomic Technology I
|
|
TUACHP/TE2GT
|
Gastronomic Technology I
|
Letní
|
Angličtina
|
3
|
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
|
| Předmět je nabízen přijíždějícím studentům |
|
TUACHP/TE2UB
|
Introduction to Biotechnology
|
|
TUACHP/TE2UB
|
Introduction to Biotechnology
|
Letní
|
Angličtina
|
3
|
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
|
| Předmět je nabízen přijíždějícím studentům |
|
TUACHP/TE3CP
|
Food Chemistry
|
|
TUACHP/TE3CP
|
Food Chemistry
|
Zimní
|
Angličtina
|
4
|
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
|
| Předmět je nabízen přijíždějícím studentům |
|
TUACHP/TE5GT
|
Gastronomic Technology III
|
|
TUACHP/TE5GT
|
Gastronomic Technology III
|
Zimní
|
Angličtina
|
5
|
|
|
TUACHP/TE6AN
|
Food Analysis
|
|
TUACHP/TE6AN
|
Food Analysis
|
Letní
|
Angličtina
|
6
|
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
|
| Předmět je nabízen přijíždějícím studentům |
|
TUACHP/TE7AH
|
Food Analysis and Evaluation
|
|
TUACHP/TE7AH
|
Food Analysis and Evaluation
|
Zimní
|
Angličtina
|
6
|
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
|
| Předmět je nabízen přijíždějícím studentům |
|
TUACHP/TE7CP
|
Food Chemistry II
|
|
TUACHP/TE7CP
|
Food Chemistry II
|
Zimní
|
Angličtina
|
4
|
|
|
TUACHP/TE7DP
|
Chemistry of Food Additives and Supplements
|
|
TUACHP/TE7DP
|
Chemistry of Food Additives and Supplements
|
Zimní
|
Angličtina
|
3
|
|
|
TUACHP/TE7FP
|
Functional Foods
|
|
TUACHP/TE7FP
|
Functional Foods
|
Zimní
|
Angličtina
|
3
|
|
|
TUACHP/TE7PU
|
Principy úchovy potravin
|
|
TUACHP/TE7PU
|
Principy úchovy potravin
|
Zimní
|
Angličtina
|
6
|
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
|
| Předmět je nabízen přijíždějícím studentům |
|
TUACHP/TE8BI
|
Analýza bioaktivních látek v potravinách
|
|
TUACHP/TE8BI
|
Analýza bioaktivních látek v potravinách
|
Letní
|
Angličtina
|
4
|
|
|
TUACHP/TE8DD
|
Dietetics and Dietology
|
|
TUACHP/TE8DD
|
Dietetics and Dietology
|
Letní
|
Angličtina
|
2
|
|
|
TUACHP/TE8NU
|
Chemistry of Nutraceutics
|
|
TUACHP/TE8NU
|
Chemistry of Nutraceutics
|
Letní
|
Angličtina
|
3
|
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
|
| Předmět je nabízen přijíždějícím studentům |
|
TUACHP/TE8TG
|
Trends in Gastronomy I
|
|
TUACHP/TE8TG
|
Trends in Gastronomy I
|
Letní
|
Angličtina
|
2
|
|
|
TUACHP/TE9AF
|
Authentication and Falsification of Food
|
|
TUACHP/TE9AF
|
Authentication and Falsification of Food
|
Zimní
|
Angličtina
|
4
|
|
|
TUACHP/TE9TG
|
Trends in Gastronomy II
|
|
TUACHP/TE9TG
|
Trends in Gastronomy II
|
Zimní
|
Angličtina
|
4
|
|
|
TUACHP/TE9VC
|
Human Nutrition
|
|
TUACHP/TE9VC
|
Human Nutrition
|
Zimní
|
Angličtina
|
4
|
|
|
TUACHP/TE9ZO
|
Processing of Fruits, Vegetables and Minor Plant Raw Materials
|
|
TUACHP/TE9ZO
|
Processing of Fruits, Vegetables and Minor Plant Raw Materials
|
Zimní
|
Angličtina
|
4
|
|
|
TUACHP/TK1TO
|
Technika obsluhy a služeb
|
|
TUACHP/TK1TO
|
Technika obsluhy a služeb
|
Zimní
|
Čeština
|
2
|
|
|
TUACHP/TK1ZB
|
Základy biologie
|
|
TUACHP/TK1ZB
|
Základy biologie
|
Zimní
|
Čeština
|
3
|
|
|
TUACHP/TK1ZG
|
Základy a vývoj gastronomie ve společnosti
|
|
TUACHP/TK1ZG
|
Základy a vývoj gastronomie ve společnosti
|
Zimní
|
Čeština
|
4
|
|
|
TUACHP/TK2GT
|
Gastronomické technologie I
|
|
TUACHP/TK2GT
|
Gastronomické technologie I
|
Letní
|
Čeština
|
4
|
|
|
TUACHP/TK2LB
|
Laboratoř biologie
|
|
TUACHP/TK2LB
|
Laboratoř biologie
|
Letní
|
Čeština
|
2
|
|
|
TUACHP/TK2SE
|
Oborový seminář
|
|
TUACHP/TK2SE
|
Oborový seminář
|
Letní
|
Čeština
|
1
|
|
|
TUACHP/TK2UB
|
Úvod do biotechnologií
|
|
TUACHP/TK2UB
|
Úvod do biotechnologií
|
Letní
|
Čeština
|
4
|
|
|
TUACHP/TK2UP
|
Úvod do chemie potravin
|
|
TUACHP/TK2UP
|
Úvod do chemie potravin
|
Letní
|
Čeština
|
4
|
|
|
TUACHP/TK2UV
|
Úvod do vinařství
|
|
TUACHP/TK2UV
|
Úvod do vinařství
|
Letní
|
Čeština
|
2
|
|
|
TUACHP/TK3CP
|
Chemie potravin
|
|
TUACHP/TK3CP
|
Chemie potravin
|
Zimní
|
Čeština
|
4
|
|
|
TUACHP/TK3NV
|
Nutraceutika ve výživě a zdravý životní styl
|
|
TUACHP/TK3NV
|
Nutraceutika ve výživě a zdravý životní styl
|
Zimní
|
Čeština
|
4
|
|
|
TUACHP/TK3VG
|
Víno v gastronomii
|
|
TUACHP/TK3VG
|
Víno v gastronomii
|
Zimní
|
Čeština
|
4
|
|
|
TUACHP/TK4GT
|
Gastronomické technologie II
|
|
TUACHP/TK4GT
|
Gastronomické technologie II
|
Letní
|
Čeština
|
4
|
|
|
TUACHP/TK4RG
|
Regionální a světová gastronomie
|
|
TUACHP/TK4RG
|
Regionální a světová gastronomie
|
Letní
|
Čeština
|
4
|
|
|
TUACHP/TK4TZ
|
Technologická zařízení ve stravovacích službách
|
|
TUACHP/TK4TZ
|
Technologická zařízení ve stravovacích službách
|
Letní
|
Čeština
|
5
|
|
|
TUACHP/TK4VT
|
Vinařská technologie a hodnocení vína
|
|
TUACHP/TK4VT
|
Vinařská technologie a hodnocení vína
|
Letní
|
Čeština
|
5
|
|
|
TUACHP/TK4ZU
|
Základy úchovy a skladování pokrmů
|
|
TUACHP/TK4ZU
|
Základy úchovy a skladování pokrmů
|
Letní
|
Čeština
|
5
|
|
|
TUACHP/TK5GT
|
Gastronomické technologie III
|
|
TUACHP/TK5GT
|
Gastronomické technologie III
|
Zimní
|
Čeština
|
5
|
|
|
TUACHP/TK5HR
|
Hotelový a restaurační provoz
|
|
TUACHP/TK5HR
|
Hotelový a restaurační provoz
|
Zimní
|
Čeština
|
4
|
|
|
TUACHP/TK5VC
|
Výživa člověka
|
|
TUACHP/TK5VC
|
Výživa člověka
|
Zimní
|
Čeština
|
4
|
|
|
TUACHP/TK6AN
|
Analýza potravin
|
|
TUACHP/TK6AN
|
Analýza potravin
|
Letní
|
Čeština
|
6
|
|
|
TUACHP/TK6BP
|
Bakalářská práce
|
|
TUACHP/TK6BP
|
Bakalářská práce
|
Letní
|
Čeština
|
10
|
|
|
TUACHP/TK6HV
|
Hodnocení výživy
|
|
TUACHP/TK6HV
|
Hodnocení výživy
|
Letní
|
Čeština
|
4
|
|
|
TUACHP/TK6SS
|
Společenský styk a diplomatický protokol
|
|
TUACHP/TK6SS
|
Společenský styk a diplomatický protokol
|
Letní
|
Čeština
|
3
|
|
|
TUACHP/TK6UB
|
Úvod do biotechnologií
|
|
TUACHP/TK6UB
|
Úvod do biotechnologií
|
Letní
|
Čeština
|
4
|
|
|
TUACHP/TK6WG
|
Wellness gastronomie
|
|
TUACHP/TK6WG
|
Wellness gastronomie
|
Letní
|
Čeština
|
3
|
|
|
TUACHP/TK7AH
|
Analýza a hodnocení potravin
|
|
TUACHP/TK7AH
|
Analýza a hodnocení potravin
|
Zimní
|
Čeština
|
7
|
|
|
TUACHP/TK8DD
|
Dietetika a dietologie
|
|
TUACHP/TK8DD
|
Dietetika a dietologie
|
Letní
|
Čeština
|
2
|
|
|
TUACHP/TK8TG
|
Trendy v gastronomii I
|
|
TUACHP/TK8TG
|
Trendy v gastronomii I
|
Letní
|
Čeština
|
2
|
|
|
TUACHP/TK9TG
|
Trendy v gastronomii II
|
|
TUACHP/TK9TG
|
Trendy v gastronomii II
|
Zimní
|
Čeština
|
4
|
|
|
TUACHP/TK9VC
|
Výživa a stravování člověka
|
|
TUACHP/TK9VC
|
Výživa a stravování člověka
|
Zimní
|
Čeština
|
4
|
|
|
TUACHP/TK9ZO
|
Zpracování ovoce, zeleniny a minoritních rostlinných surovin
|
|
TUACHP/TK9ZO
|
Zpracování ovoce, zeleniny a minoritních rostlinných surovin
|
Zimní
|
Čeština
|
4
|
|
|
TUACHP/TP1AP
|
Antropologie potravin a výživy
|
|
TUACHP/TP1AP
|
Antropologie potravin a výživy
|
Zimní
|
Čeština
|
5
|
|
|
TUACHP/TP1SB
|
Seminář z biologie
|
|
TUACHP/TP1SB
|
Seminář z biologie
|
Zimní
|
Čeština
|
3
|
|
|
TUACHP/TP1SV
|
Seminář ze základů přírodních věd
|
|
TUACHP/TP1SV
|
Seminář ze základů přírodních věd
|
Zimní
|
Čeština
|
1
|
|
|
TUACHP/TP1TO
|
Technika obsluhy a služeb
|
|
TUACHP/TP1TO
|
Technika obsluhy a služeb
|
Zimní
|
Čeština
|
3
|
|
|
TUACHP/TP1VG
|
Základy a vývoj gastronomie ve společnosti
|
|
TUACHP/TP1VG
|
Základy a vývoj gastronomie ve společnosti
|
Zimní
|
Čeština
|
5
|
|
|
TUACHP/TP1ZB
|
Základy biologie
|
|
TUACHP/TP1ZB
|
Základy biologie
|
Zimní
|
Čeština
|
3
|
|
|
TUACHP/TP1ZG
|
Základy a vývoj gastronomie ve společnosti
|
|
TUACHP/TP1ZG
|
Základy a vývoj gastronomie ve společnosti
|
Zimní
|
Čeština
|
4
|
|
|
TUACHP/TP2GT
|
Gastronomické technologie I
|
|
TUACHP/TP2GT
|
Gastronomické technologie I
|
Letní
|
Čeština
|
4
|
|
|
TUACHP/TP2LB
|
Laboratoř biologie
|
|
TUACHP/TP2LB
|
Laboratoř biologie
|
Letní
|
Čeština
|
2
|
|
|
TUACHP/TP2OP
|
Seminář k odborné praxi I
|
|
TUACHP/TP2OP
|
Seminář k odborné praxi I
|
Letní
|
Čeština
|
2
|
|
|
TUACHP/TP2P1
|
Odborná praxe I
|
|
TUACHP/TP2P1
|
Odborná praxe I
|
Letní
|
Čeština
|
4
|
|
|
TUACHP/TP2PG
|
Projektový management
|
|
TUACHP/TP2PG
|
Projektový management
|
Letní
|
Čeština
|
2
|
|
|
TUACHP/TP2TG
|
Technologie v gastronomii I
|
|
TUACHP/TP2TG
|
Technologie v gastronomii I
|
Letní
|
Čeština
|
3
|
|
|
TUACHP/TP2TO
|
Technika obsluhy a služeb
|
|
TUACHP/TP2TO
|
Technika obsluhy a služeb
|
Letní
|
Čeština
|
3
|
|
|
TUACHP/TP2UB
|
Úvod do biotechnologií
|
|
TUACHP/TP2UB
|
Úvod do biotechnologií
|
Letní
|
Čeština
|
4
|
|
|
TUACHP/TP2UP
|
Úvod do chemie potravin
|
|
TUACHP/TP2UP
|
Úvod do chemie potravin
|
Letní
|
Čeština
|
4
|
|
|
TUACHP/TP2UV
|
Úvod do vinařství
|
|
TUACHP/TP2UV
|
Úvod do vinařství
|
Letní
|
Čeština
|
2
|
|
|
TUACHP/TP3CP
|
Chemie potravin
|
|
TUACHP/TP3CP
|
Chemie potravin
|
Zimní
|
Čeština
|
4
|
|
|
TUACHP/TP3GT
|
Gastroturismus
|
|
TUACHP/TP3GT
|
Gastroturismus
|
Zimní
|
Čeština
|
4
|
|
|
TUACHP/TP3NV
|
Nutraceutika ve výživě a zdravý životní styl
|
|
TUACHP/TP3NV
|
Nutraceutika ve výživě a zdravý životní styl
|
Zimní
|
Čeština
|
4
|
|
|
TUACHP/TP3PP
|
Chemické složení a hodnocení potravin a pokrmů
|
|
TUACHP/TP3PP
|
Chemické složení a hodnocení potravin a pokrmů
|
Zimní
|
Čeština
|
5
|
|
|
TUACHP/TP3S2
|
Seminář k odborné praxi II
|
|
TUACHP/TP3S2
|
Seminář k odborné praxi II
|
Zimní
|
Čeština
|
2
|
|
|
TUACHP/TP3SS
|
Technologická zařízení ve stravovacích službách
|
|
TUACHP/TP3SS
|
Technologická zařízení ve stravovacích službách
|
Zimní
|
Čeština
|
5
|
|
|
TUACHP/TP3UG
|
Udržitelnost v gastronomii
|
|
TUACHP/TP3UG
|
Udržitelnost v gastronomii
|
Zimní
|
Čeština
|
4
|
|
|
TUACHP/TP3VG
|
Víno v gastronomii
|
|
TUACHP/TP3VG
|
Víno v gastronomii
|
Zimní
|
Čeština
|
4
|
|
|
TUACHP/TP3ZC
|
Základy cukrářství
|
|
TUACHP/TP3ZC
|
Základy cukrářství
|
Zimní
|
Čeština
|
4
|
|
|
TUACHP/TP4GT
|
Gastronomické technologie II
|
|
TUACHP/TP4GT
|
Gastronomické technologie II
|
Letní
|
Čeština
|
4
|
|
|
TUACHP/TP4HP
|
Hodnocení potravin v kontrolní praxi
|
|
TUACHP/TP4HP
|
Hodnocení potravin v kontrolní praxi
|
Letní
|
Čeština
|
4
|
|
|
TUACHP/TP4P2
|
Odborná praxe II
|
|
TUACHP/TP4P2
|
Odborná praxe II
|
Letní
|
Čeština
|
10
|
|
|
TUACHP/TP4PS
|
Principy prodloužení trvanlivosti pokrmů a skladování
|
|
TUACHP/TP4PS
|
Principy prodloužení trvanlivosti pokrmů a skladování
|
Letní
|
Čeština
|
5
|
|
|
TUACHP/TP4RG
|
Regionální a světová gastronomie
|
|
TUACHP/TP4RG
|
Regionální a světová gastronomie
|
Letní
|
Čeština
|
4
|
|
|
TUACHP/TP4RP
|
Hotelový a restaurační provoz
|
|
TUACHP/TP4RP
|
Hotelový a restaurační provoz
|
Letní
|
Čeština
|
4
|
|
|
TUACHP/TP4S3
|
Seminář k odborné praxi III
|
|
TUACHP/TP4S3
|
Seminář k odborné praxi III
|
Letní
|
Čeština
|
2
|
|
|
TUACHP/TP4SG
|
Regionální a světová gastronomie
|
|
TUACHP/TP4SG
|
Regionální a světová gastronomie
|
Letní
|
Čeština
|
4
|
|
|
TUACHP/TP4TG
|
Technologie v gastronomii II
|
|
TUACHP/TP4TG
|
Technologie v gastronomii II
|
Letní
|
Čeština
|
4
|
|
|
TUACHP/TP4TZ
|
Technologická zařízení ve stravovacích službách
|
|
TUACHP/TP4TZ
|
Technologická zařízení ve stravovacích službách
|
Letní
|
Čeština
|
5
|
|
|
TUACHP/TP4VD
|
Výživa a dietologie
|
|
TUACHP/TP4VD
|
Výživa a dietologie
|
Letní
|
Čeština
|
4
|
|
|
TUACHP/TP4VT
|
Vinařská technologie a hodnocení vína
|
|
TUACHP/TP4VT
|
Vinařská technologie a hodnocení vína
|
Letní
|
Čeština
|
5
|
|
|
TUACHP/TP4ZU
|
Základy úchovy a skladování pokrmů
|
|
TUACHP/TP4ZU
|
Základy úchovy a skladování pokrmů
|
Letní
|
Čeština
|
5
|
|
|
TUACHP/TP5GT
|
Gastronomické technologie III
|
|
TUACHP/TP5GT
|
Gastronomické technologie III
|
Zimní
|
Čeština
|
5
|
|
|
TUACHP/TP5HR
|
Hotelový a restaurační provoz
|
|
TUACHP/TP5HR
|
Hotelový a restaurační provoz
|
Zimní
|
Čeština
|
4
|
|
|
TUACHP/TP6AN
|
Analýza potravin
|
|
TUACHP/TP6AN
|
Analýza potravin
|
Letní
|
Čeština
|
6
|
|
|
TUACHP/TP6AP
|
Principy autentizace potravin
|
|
TUACHP/TP6AP
|
Principy autentizace potravin
|
Letní
|
Čeština
|
4
|
|
|
TUACHP/TP6HV
|
Hodnocení výživy
|
|
TUACHP/TP6HV
|
Hodnocení výživy
|
Letní
|
Čeština
|
4
|
|
|
TUACHP/TP6SS
|
Společenský styk a diplomatický protokol
|
|
TUACHP/TP6SS
|
Společenský styk a diplomatický protokol
|
Letní
|
Čeština
|
3
|
|
|
TUACHP/TP6UB
|
Úvod do biotechnologií
|
|
TUACHP/TP6UB
|
Úvod do biotechnologií
|
Letní
|
Čeština
|
4
|
|
|
TUACHP/TP6WG
|
Wellness gastronomie
|
|
TUACHP/TP6WG
|
Wellness gastronomie
|
Letní
|
Čeština
|
3
|
|
|
TUACHP/TP7AH
|
Analýza a hodnocení potravin
|
|
TUACHP/TP7AH
|
Analýza a hodnocení potravin
|
Zimní
|
Čeština
|
7
|
|
|
TUACHP/TP7CP
|
Chemie potravin II
|
|
TUACHP/TP7CP
|
Chemie potravin II
|
Zimní
|
Čeština
|
5
|
|
|
TUACHP/TP7DP
|
Chemie přídatných látek a doplňků potravin
|
|
TUACHP/TP7DP
|
Chemie přídatných látek a doplňků potravin
|
Zimní
|
Čeština
|
4
|
|
|
TUACHP/TP7FP
|
Funkční potraviny
|
|
TUACHP/TP7FP
|
Funkční potraviny
|
Zimní
|
Čeština
|
3
|
|
|
TUACHP/TP7PU
|
Principy úchovy potravin
|
|
TUACHP/TP7PU
|
Principy úchovy potravin
|
Zimní
|
Čeština
|
4
|
|
|
TUACHP/TP8BI
|
Analýza bioaktivních látek v potravinách
|
|
TUACHP/TP8BI
|
Analýza bioaktivních látek v potravinách
|
Letní
|
Čeština
|
5
|
|
|
TUACHP/TP8DD
|
Dietetika a dietologie
|
|
TUACHP/TP8DD
|
Dietetika a dietologie
|
Letní
|
Čeština
|
2
|
|
|
TUACHP/TP8FP
|
Funkční potraviny a nutraceutika
|
|
TUACHP/TP8FP
|
Funkční potraviny a nutraceutika
|
Letní
|
Čeština
|
3
|
|
|
TUACHP/TP8NU
|
Chemie nutraceutik
|
|
TUACHP/TP8NU
|
Chemie nutraceutik
|
Letní
|
Čeština
|
3
|
|
|
TUACHP/TP8TG
|
Trendy v gastronomii I
|
|
TUACHP/TP8TG
|
Trendy v gastronomii I
|
Letní
|
Čeština
|
2
|
|
|
TUACHP/TP9AF
|
Autentizace a falšování potravin
|
|
TUACHP/TP9AF
|
Autentizace a falšování potravin
|
Zimní
|
Čeština
|
4
|
|
|
TUACHP/TP9TG
|
Trendy v gastronomii II
|
|
TUACHP/TP9TG
|
Trendy v gastronomii II
|
Zimní
|
Čeština
|
4
|
|
|
TUACHP/TP9VC
|
Výživa a stravování člověka
|
|
TUACHP/TP9VC
|
Výživa a stravování člověka
|
Zimní
|
Čeština
|
4
|
|
|
TUACHP/TP9ZO
|
Zpracování ovoce, zeleniny a minoritních rostlinných surovin
|
|
TUACHP/TP9ZO
|
Zpracování ovoce, zeleniny a minoritních rostlinných surovin
|
Zimní
|
Čeština
|
4
|
|
|
TUACHP/TWFBA
|
Biologicky aktivní látky v potravinách
|
|
TUACHP/TWFBA
|
Biologicky aktivní látky v potravinách
|
Zimní a letní
|
Čeština, Angličtina
|
0
|
|
|
TUACHP/TWFIA
|
Instrumentální analytická chemie
|
|
TUACHP/TWFIA
|
Instrumentální analytická chemie
|
Zimní a letní
|
Čeština, Angličtina
|
0
|
|
|
TUACHP/TWFMD
|
Manažerské dovednosti a didaktika
|
|
TUACHP/TWFMD
|
Manažerské dovednosti a didaktika
|
Zimní a letní
|
Čeština, Angličtina
|
0
|
|
|
TUACHP/TWFMG
|
Moderní gastronomické technologie a výroba pokrmů
|
|
TUACHP/TWFMG
|
Moderní gastronomické technologie a výroba pokrmů
|
Zimní a letní
|
Čeština, Angličtina
|
0
|
|
|
TUACHP/TWFMT
|
Moderní trendy v chemii potravin
|
|
TUACHP/TWFMT
|
Moderní trendy v chemii potravin
|
Zimní a letní
|
Čeština, Angličtina
|
0
|
|
|
TUACHP/TWPI4
|
Instrumentální metody analýzy potravin
|
|
TUACHP/TWPI4
|
Instrumentální metody analýzy potravin
|
Zimní a letní
|
Čeština, Angličtina
|
0
|
|