TUACHP/TE1BG
|
Základy biologie
|
TUACHP/TE1BG
|
Základy biologie
|
Zimní
|
Angličtina
|
4
|
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
|
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům |
TUACHP/TE2GT
|
Gastronomické technologie I
|
TUACHP/TE2GT
|
Gastronomické technologie I
|
Letní
|
Angličtina
|
3
|
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
|
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům |
TUACHP/TE2UB
|
Úvod do biotechnologií
|
TUACHP/TE2UB
|
Úvod do biotechnologií
|
Letní
|
Angličtina
|
3
|
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
|
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům |
TUACHP/TE3CP
|
Chemie potravin
|
TUACHP/TE3CP
|
Chemie potravin
|
Zimní
|
Angličtina
|
3
|
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
|
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům |
TUACHP/TE5GT
|
Gastronomické technologie III
|
TUACHP/TE5GT
|
Gastronomické technologie III
|
Zimní
|
Angličtina
|
5
|
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
|
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům |
TUACHP/TE6AN
|
Analýza potravin
|
TUACHP/TE6AN
|
Analýza potravin
|
Letní
|
Angličtina
|
6
|
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
|
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům |
TUACHP/TE7AH
|
Analýza a hodnocení potravin
|
TUACHP/TE7AH
|
Analýza a hodnocení potravin
|
Zimní
|
Angličtina
|
6
|
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
|
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům |
TUACHP/TE8NU
|
Chemie nutraceutik
|
TUACHP/TE8NU
|
Chemie nutraceutik
|
Letní
|
Angličtina
|
3
|
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
|
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům |
TUACHP/TE9VC
|
Výživa a stravování člověka
|
TUACHP/TE9VC
|
Výživa a stravování člověka
|
Zimní
|
Angličtina
|
4
|
|
TUACHP/TE9ZO
|
Zpracování ovoce, zeleniny a minoritních rostlinných surovin
|
TUACHP/TE9ZO
|
Zpracování ovoce, zeleniny a minoritních rostlinných surovin
|
Zimní
|
Angličtina
|
4
|
|
TUACHP/TWFBA
|
Biologicky aktivní látky v potravinách
|
TUACHP/TWFBA
|
Biologicky aktivní látky v potravinách
|
Zimní a letní
|
Čeština, Angličtina
|
0
|
|
TUACHP/TWFIA
|
Instrumentální analytická chemie
|
TUACHP/TWFIA
|
Instrumentální analytická chemie
|
Zimní a letní
|
Čeština, Angličtina
|
0
|
|
TUACHP/TWFMD
|
Manažerské dovednosti a didaktika
|
TUACHP/TWFMD
|
Manažerské dovednosti a didaktika
|
Zimní a letní
|
Čeština, Angličtina
|
0
|
|
TUACHP/TWFMG
|
Moderní gastronomické technologie a výroba pokrmů
|
TUACHP/TWFMG
|
Moderní gastronomické technologie a výroba pokrmů
|
Zimní a letní
|
Čeština, Angličtina
|
0
|
|
TUACHP/TWFMT
|
Moderní trendy v chemii potravin
|
TUACHP/TWFMT
|
Moderní trendy v chemii potravin
|
Zimní a letní
|
Čeština, Angličtina
|
0
|
|
TUACHP/TWPI4
|
Instrumentální metody analýzy potravin
|
TUACHP/TWPI4
|
Instrumentální metody analýzy potravin
|
Zimní a letní
|
Čeština
|
0
|
|