Seznam předmětů pro zvolený obor vzdělávání: Gastronomie, hotelnictví a turismus

Kód předmětu Název předmětu
Kód předmětu Název předmětu Semestr Vyučovací jazyk Počet ECTS kreditů Dostupnost předmětu
AUM/LASSD Sběr a zpracování dat
AUM/LASSD Sběr a zpracování dat Letní Čeština 3  
AUM/L2SSD Sběr a zpracování dat
AUM/L2SSD Sběr a zpracování dat Letní Čeština 3  
TUACHP/TE5GT Gastronomic Technology III
TUACHP/TE5GT Gastronomic Technology III Zimní Angličtina 5 Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
TUACHP/TE8TG Trends in Gastronomy I
TUACHP/TE8TG Trends in Gastronomy I Letní Angličtina 2  
TUACHP/TE9TG Trends in Gastronomy II
TUACHP/TE9TG Trends in Gastronomy II Zimní Angličtina 4  
TUACHP/TK1TO Technika obsluhy a služeb
TUACHP/TK1TO Technika obsluhy a služeb Zimní Čeština 2  
TUACHP/TK1ZG Zákl. a vývoj gastronomie ve společnosti
TUACHP/TK1ZG Zákl. a vývoj gastronomie ve společnosti Zimní Čeština 4  
TUACHP/TK2UV Úvod do vinařství
TUACHP/TK2UV Úvod do vinařství Letní Čeština 2  
TUACHP/TK4GT Gastronomické technologie II
TUACHP/TK4GT Gastronomické technologie II Letní Čeština 4  
TUACHP/TK4RG Regionální a světová gastronomie
TUACHP/TK4RG Regionální a světová gastronomie Letní Čeština 4  
TUACHP/TK4TZ Technologická zařízení ve strav. služb.
TUACHP/TK4TZ Technologická zařízení ve strav. služb. Letní Čeština 5  
TUACHP/TK4VT Vinařská technologie a hodnocení vína
TUACHP/TK4VT Vinařská technologie a hodnocení vína Letní Čeština 5  
TUACHP/TK5HR Hotelový a restaurační provoz
TUACHP/TK5HR Hotelový a restaurační provoz Zimní Čeština 4  
TUACHP/TK8TG Trendy v gastronomii I
TUACHP/TK8TG Trendy v gastronomii I Letní Čeština 2  
TUACHP/TK9TG Trendy v gastronomii II
TUACHP/TK9TG Trendy v gastronomii II Zimní Čeština 4  
TUACHP/TP1AP Antropologie potravin a výživy
TUACHP/TP1AP Antropologie potravin a výživy Zimní Čeština 5  
TUACHP/TP1TO Technika obsluhy a služeb
TUACHP/TP1TO Technika obsluhy a služeb Zimní Čeština 3  
TUACHP/TP1VG Základy a vývoj gastro. ve společnosti
TUACHP/TP1VG Základy a vývoj gastro. ve společnosti Zimní Čeština 5  
TUACHP/TP1ZG Zákl. a vývoj gastronomie ve společnosti
TUACHP/TP1ZG Zákl. a vývoj gastronomie ve společnosti Zimní Čeština 4  
TUACHP/TP2OP Seminář k odborné praxi I
TUACHP/TP2OP Seminář k odborné praxi I Letní Čeština 2  
TUACHP/TP2P1 Odborná praxe I
TUACHP/TP2P1 Odborná praxe I Letní Čeština 6  
TUACHP/TP2TG Technologie v gastronomii I
TUACHP/TP2TG Technologie v gastronomii I Letní Čeština 3  
TUACHP/TP2TO Technika obsluhy a služeb
TUACHP/TP2TO Technika obsluhy a služeb Letní Čeština 3  
TUACHP/TP2UV Úvod do vinařství
TUACHP/TP2UV Úvod do vinařství Letní Čeština 2  
TUACHP/TP4GT Gastronomické technologie II
TUACHP/TP4GT Gastronomické technologie II Letní Čeština 4  
TUACHP/TP4TZ Technologická zařízení ve strav. služb.
TUACHP/TP4TZ Technologická zařízení ve strav. služb. Letní Čeština 5  
TUACHP/TP4VT Vinařská technologie a hodnocení vína
TUACHP/TP4VT Vinařská technologie a hodnocení vína Letní Čeština 5  
TUACHP/TP5HR Hotelový a restaurační provoz
TUACHP/TP5HR Hotelový a restaurační provoz Zimní Čeština 4  
TUACHP/TP8TG Trendy v gastronomii I
TUACHP/TP8TG Trendy v gastronomii I Letní Čeština 2  
TUACHP/TP9TG Trendy v gastronomii II
TUACHP/TP9TG Trendy v gastronomii II Zimní Čeština 4