AUM/LASSD
|
Sběr a zpracování dat |
AUM/LASSD
|
Sběr a zpracování dat
|
Letní
|
Čeština
|
3
|
|
AUM/L2SSD
|
Sběr a zpracování dat |
AUM/L2SSD
|
Sběr a zpracování dat
|
Letní
|
Čeština
|
3
|
|
TUACHP/TE5GT
|
Gastronomic Technology III |
TUACHP/TE5GT
|
Gastronomic Technology III
|
Zimní
|
Angličtina
|
5
|
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
|
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům |
TUACHP/TE8TG
|
Trends in Gastronomy I |
TUACHP/TE8TG
|
Trends in Gastronomy I
|
Letní
|
Angličtina
|
2
|
|
TUACHP/TE9TG
|
Trends in Gastronomy II |
TUACHP/TE9TG
|
Trends in Gastronomy II
|
Zimní
|
Angličtina
|
4
|
|
TUACHP/TK1TO
|
Technika obsluhy a služeb |
TUACHP/TK1TO
|
Technika obsluhy a služeb
|
Zimní
|
Čeština
|
2
|
|
TUACHP/TK1ZG
|
Zákl. a vývoj gastronomie ve společnosti |
TUACHP/TK1ZG
|
Zákl. a vývoj gastronomie ve společnosti
|
Zimní
|
Čeština
|
4
|
|
TUACHP/TK2UV
|
Úvod do vinařství |
TUACHP/TK2UV
|
Úvod do vinařství
|
Letní
|
Čeština
|
2
|
|
TUACHP/TK4GT
|
Gastronomické technologie II |
TUACHP/TK4GT
|
Gastronomické technologie II
|
Letní
|
Čeština
|
4
|
|
TUACHP/TK4RG
|
Regionální a světová gastronomie |
TUACHP/TK4RG
|
Regionální a světová gastronomie
|
Letní
|
Čeština
|
4
|
|
TUACHP/TK4TZ
|
Technologická zařízení ve strav. služb. |
TUACHP/TK4TZ
|
Technologická zařízení ve strav. služb.
|
Letní
|
Čeština
|
5
|
|
TUACHP/TK4VT
|
Vinařská technologie a hodnocení vína |
TUACHP/TK4VT
|
Vinařská technologie a hodnocení vína
|
Letní
|
Čeština
|
5
|
|
TUACHP/TK5HR
|
Hotelový a restaurační provoz |
TUACHP/TK5HR
|
Hotelový a restaurační provoz
|
Zimní
|
Čeština
|
4
|
|
TUACHP/TK8TG
|
Trendy v gastronomii I |
TUACHP/TK8TG
|
Trendy v gastronomii I
|
Letní
|
Čeština
|
2
|
|
TUACHP/TK9TG
|
Trendy v gastronomii II |
TUACHP/TK9TG
|
Trendy v gastronomii II
|
Zimní
|
Čeština
|
4
|
|
TUACHP/TP1AP
|
Antropologie potravin a výživy |
TUACHP/TP1AP
|
Antropologie potravin a výživy
|
Zimní
|
Čeština
|
5
|
|
TUACHP/TP1TO
|
Technika obsluhy a služeb |
TUACHP/TP1TO
|
Technika obsluhy a služeb
|
Zimní
|
Čeština
|
3
|
|
TUACHP/TP1VG
|
Základy a vývoj gastro. ve společnosti |
TUACHP/TP1VG
|
Základy a vývoj gastro. ve společnosti
|
Zimní
|
Čeština
|
5
|
|
TUACHP/TP1ZG
|
Zákl. a vývoj gastronomie ve společnosti |
TUACHP/TP1ZG
|
Zákl. a vývoj gastronomie ve společnosti
|
Zimní
|
Čeština
|
4
|
|
TUACHP/TP2OP
|
Seminář k odborné praxi I |
TUACHP/TP2OP
|
Seminář k odborné praxi I
|
Letní
|
Čeština
|
2
|
|
TUACHP/TP2P1
|
Odborná praxe I |
TUACHP/TP2P1
|
Odborná praxe I
|
Letní
|
Čeština
|
6
|
|
TUACHP/TP2TG
|
Technologie v gastronomii I |
TUACHP/TP2TG
|
Technologie v gastronomii I
|
Letní
|
Čeština
|
3
|
|
TUACHP/TP2TO
|
Technika obsluhy a služeb |
TUACHP/TP2TO
|
Technika obsluhy a služeb
|
Letní
|
Čeština
|
3
|
|
TUACHP/TP2UV
|
Úvod do vinařství |
TUACHP/TP2UV
|
Úvod do vinařství
|
Letní
|
Čeština
|
2
|
|
TUACHP/TP4GT
|
Gastronomické technologie II |
TUACHP/TP4GT
|
Gastronomické technologie II
|
Letní
|
Čeština
|
4
|
|
TUACHP/TP4TZ
|
Technologická zařízení ve strav. služb. |
TUACHP/TP4TZ
|
Technologická zařízení ve strav. služb.
|
Letní
|
Čeština
|
5
|
|
TUACHP/TP4VT
|
Vinařská technologie a hodnocení vína |
TUACHP/TP4VT
|
Vinařská technologie a hodnocení vína
|
Letní
|
Čeština
|
5
|
|
TUACHP/TP5HR
|
Hotelový a restaurační provoz |
TUACHP/TP5HR
|
Hotelový a restaurační provoz
|
Zimní
|
Čeština
|
4
|
|
TUACHP/TP8TG
|
Trendy v gastronomii I |
TUACHP/TP8TG
|
Trendy v gastronomii I
|
Letní
|
Čeština
|
2
|
|
TUACHP/TP9TG
|
Trendy v gastronomii II |
TUACHP/TP9TG
|
Trendy v gastronomii II
|
Zimní
|
Čeština
|
4
|
|