|
TUTP/TE0DP
|
Master Thesis
|
|
TUTP/TE0DP
|
Master Thesis
|
Letní
|
Angličtina
|
30
|
|
|
TUTP/TE2ZA
|
Základy senzorické analýzy potravin
|
|
TUTP/TE2ZA
|
Základy senzorické analýzy potravin
|
Letní
|
Angličtina
|
3
|
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
|
| Předmět je nabízen přijíždějícím studentům |
|
TUTP/TE5T3
|
Technologie potravin III
|
|
TUTP/TE5T3
|
Technologie potravin III
|
Zimní
|
Angličtina
|
5
|
|
|
TUTP/TE7RO
|
Yearlong Project
|
|
TUTP/TE7RO
|
Yearlong Project
|
Zimní
|
Angličtina
|
4
|
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
|
| Předmět je nabízen přijíždějícím studentům |
|
TUTP/TE7SH
|
Senzorické hodnocení kosmetických přípravků
|
|
TUTP/TE7SH
|
Senzorické hodnocení kosmetických přípravků
|
Zimní
|
Angličtina
|
3
|
|
|
TUTP/TE7SP
|
Sensory Analysis of Food
|
|
TUTP/TE7SP
|
Sensory Analysis of Food
|
Zimní
|
Angličtina
|
4
|
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
|
| Předmět je nabízen přijíždějícím studentům |
|
TUTP/TE7TR
|
Food Technology of Plant Foodstuffs I
|
|
TUTP/TE7TR
|
Food Technology of Plant Foodstuffs I
|
Zimní
|
Angličtina
|
6
|
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
|
| Předmět je nabízen přijíždějícím studentům |
|
TUTP/TE7TZ
|
Technology of Animal Food Production I
|
|
TUTP/TE7TZ
|
Technology of Animal Food Production I
|
Zimní
|
Angličtina
|
6
|
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
|
| Předmět je nabízen přijíždějícím studentům |
|
TUTP/TE7VP
|
Výroba potravin I
|
|
TUTP/TE7VP
|
Výroba potravin I
|
Zimní
|
Angličtina
|
5
|
|
|
TUTP/TE8AK
|
Applied Surface and Colloid Chemistry in Food Technology
|
|
TUTP/TE8AK
|
Applied Surface and Colloid Chemistry in Food Technology
|
Letní
|
Angličtina
|
4
|
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
|
| Předmět je nabízen přijíždějícím studentům |
|
TUTP/TE8PR
|
Support for the Preparation and Implementation of Food Production II
|
|
TUTP/TE8PR
|
Support for the Preparation and Implementation of Food Production II
|
Letní
|
Angličtina
|
3
|
|
|
TUTP/TE8TC
|
Technological Practice I
|
|
TUTP/TE8TC
|
Technological Practice I
|
Letní
|
Angličtina
|
2
|
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
|
| Předmět je nabízen přijíždějícím studentům |
|
TUTP/TE8TE
|
Technological Practice II
|
|
TUTP/TE8TE
|
Technological Practice II
|
Letní
|
Angličtina
|
2
|
|
|
TUTP/TE8TR
|
Food Technology of Plant Foodstuffs II
|
|
TUTP/TE8TR
|
Food Technology of Plant Foodstuffs II
|
Letní
|
Angličtina
|
6
|
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
|
| Předmět je nabízen přijíždějícím studentům |
|
TUTP/TE8TZ
|
Technology of Animal Food Production II
|
|
TUTP/TE8TZ
|
Technology of Animal Food Production II
|
Letní
|
Angličtina
|
6
|
|
|
TUTP/TE8VP
|
Výroba potravin II
|
|
TUTP/TE8VP
|
Výroba potravin II
|
Letní
|
Angličtina
|
5
|
|
|
TUTP/TE9FV
|
Physical Characteristics of Foodstuffs
|
|
TUTP/TE9FV
|
Physical Characteristics of Foodstuffs
|
Zimní
|
Angličtina
|
4
|
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
|
| Předmět je nabízen přijíždějícím studentům |
|
TUTP/TE9L2
|
Legislation in Food Industry II
|
|
TUTP/TE9L2
|
Legislation in Food Industry II
|
Zimní
|
Angličtina
|
5
|
|
|
TUTP/TE9R2
|
Food Safety Management II
|
|
TUTP/TE9R2
|
Food Safety Management II
|
Zimní
|
Angličtina
|
4
|
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
|
| Předmět je nabízen přijíždějícím studentům |
|
TUTP/TE9SD
|
Master Thesis Seminar
|
|
TUTP/TE9SD
|
Master Thesis Seminar
|
Zimní
|
Angličtina
|
1
|
|
|
TUTP/TE9SE
|
Food Stabilisers and Emulsifiers
|
|
TUTP/TE9SE
|
Food Stabilisers and Emulsifiers
|
Zimní
|
Angličtina
|
4
|
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
|
| Předmět je nabízen přijíždějícím studentům |
|
TUTP/TE9VN
|
Production of Alcoholic and Non-Alcoholic Beverages
|
|
TUTP/TE9VN
|
Production of Alcoholic and Non-Alcoholic Beverages
|
Zimní
|
Angličtina
|
4
|
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
|
| Předmět je nabízen přijíždějícím studentům |
|
TUTP/TK0DP
|
Diplomová práce
|
|
TUTP/TK0DP
|
Diplomová práce
|
Letní
|
Čeština
|
30
|
|
|
TUTP/TK1PR
|
Potravinový řetězec
|
|
TUTP/TK1PR
|
Potravinový řetězec
|
Zimní
|
Čeština
|
2
|
|
|
TUTP/TK1PS
|
Produkce potravinářských surovin
|
|
TUTP/TK1PS
|
Produkce potravinářských surovin
|
Zimní
|
Čeština
|
3
|
|
|
TUTP/TK1S1
|
Oborový seminář I
|
|
TUTP/TK1S1
|
Oborový seminář I
|
Zimní
|
Čeština
|
1
|
|
|
TUTP/TK1ZZ
|
Základy zbožíznalství potravin
|
|
TUTP/TK1ZZ
|
Základy zbožíznalství potravin
|
Zimní
|
Čeština
|
4
|
|
|
TUTP/TK2S2
|
Oborový seminář II
|
|
TUTP/TK2S2
|
Oborový seminář II
|
Letní
|
Čeština
|
1
|
|
|
TUTP/TK2ZA
|
Základy senzorické analýzy
|
|
TUTP/TK2ZA
|
Základy senzorické analýzy
|
Letní
|
Čeština
|
2
|
|
|
TUTP/TK4T1
|
Technologie potravin I
|
|
TUTP/TK4T1
|
Technologie potravin I
|
Letní
|
Čeština
|
6
|
|
|
TUTP/TK4T2
|
Technologie potravin II
|
|
TUTP/TK4T2
|
Technologie potravin II
|
Letní
|
Čeština
|
6
|
|
|
TUTP/TK4VK
|
Vybrané kapitoly z epidemiologie a hygieny
|
|
TUTP/TK4VK
|
Vybrané kapitoly z epidemiologie a hygieny
|
Letní
|
Čeština
|
2
|
|
|
TUTP/TK5KB
|
Kvalita a bezpečnost potravin
|
|
TUTP/TK5KB
|
Kvalita a bezpečnost potravin
|
Zimní
|
Čeština
|
4
|
|
|
TUTP/TK5L1
|
Legislativa v potravinářství I
|
|
TUTP/TK5L1
|
Legislativa v potravinářství I
|
Zimní
|
Čeština
|
2
|
|
|
TUTP/TK5P1
|
Potravinářské technologie a biotechnologie I
|
|
TUTP/TK5P1
|
Potravinářské technologie a biotechnologie I
|
Zimní
|
Čeština
|
6
|
|
|
TUTP/TK5PR
|
Podpora přípravy a realizace výroby potravin I
|
|
TUTP/TK5PR
|
Podpora přípravy a realizace výroby potravin I
|
Zimní
|
Čeština
|
2
|
|
|
TUTP/TK5R1
|
Řízení bezpečnosti potravin I
|
|
TUTP/TK5R1
|
Řízení bezpečnosti potravin I
|
Zimní
|
Čeština
|
3
|
|
|
TUTP/TK5T3
|
Technologie potravin III
|
|
TUTP/TK5T3
|
Technologie potravin III
|
Zimní
|
Čeština
|
5
|
|
|
TUTP/TK5T4
|
Technologie potravin IV
|
|
TUTP/TK5T4
|
Technologie potravin IV
|
Zimní
|
Čeština
|
5
|
|
|
TUTP/TK6CT
|
Cvičení z technologie potravin
|
|
TUTP/TK6CT
|
Cvičení z technologie potravin
|
Letní
|
Čeština
|
2
|
|
|
TUTP/TK6P2
|
Potravinářské technologie a biotechnologie II
|
|
TUTP/TK6P2
|
Potravinářské technologie a biotechnologie II
|
Letní
|
Čeština
|
6
|
|
|
TUTP/TK6T5
|
Technologie potravin V
|
|
TUTP/TK6T5
|
Technologie potravin V
|
Letní
|
Čeština
|
5
|
|
|
TUTP/TK6T6
|
Technologie potravin VI
|
|
TUTP/TK6T6
|
Technologie potravin VI
|
Letní
|
Čeština
|
5
|
|
|
TUTP/TK6ZS
|
Základy senzorické analýzy
|
|
TUTP/TK6ZS
|
Základy senzorické analýzy
|
Letní
|
Čeština
|
3
|
|
|
TUTP/TK7RO
|
Ročníkový projekt
|
|
TUTP/TK7RO
|
Ročníkový projekt
|
Zimní
|
Čeština
|
3
|
|
|
TUTP/TK7SH
|
Senzorické hodnocení kosmetických přípravků
|
|
TUTP/TK7SH
|
Senzorické hodnocení kosmetických přípravků
|
Zimní
|
Čeština
|
3
|
|
|
TUTP/TK7SP
|
Senzorické hodnocení potravin
|
|
TUTP/TK7SP
|
Senzorické hodnocení potravin
|
Zimní
|
Čeština
|
4
|
|
|
TUTP/TK7TR
|
Technologie výroby potravin rostlinného původu I
|
|
TUTP/TK7TR
|
Technologie výroby potravin rostlinného původu I
|
Zimní
|
Čeština
|
6
|
|
|
TUTP/TK7TZ
|
Technologie výroby potravin živočišného původu I
|
|
TUTP/TK7TZ
|
Technologie výroby potravin živočišného původu I
|
Zimní
|
Čeština
|
6
|
|
|
TUTP/TK8AK
|
Aplikovaná povrchová a koloidní chemie v potravinářství
|
|
TUTP/TK8AK
|
Aplikovaná povrchová a koloidní chemie v potravinářství
|
Letní
|
Čeština
|
4
|
|
|
TUTP/TK8PR
|
Podpora přípravy a realizace výroby potravin II
|
|
TUTP/TK8PR
|
Podpora přípravy a realizace výroby potravin II
|
Letní
|
Čeština
|
3
|
|
|
TUTP/TK8TC
|
Technologická cvičení I
|
|
TUTP/TK8TC
|
Technologická cvičení I
|
Letní
|
Čeština
|
2
|
|
|
TUTP/TK8TE
|
Technologická cvičení II
|
|
TUTP/TK8TE
|
Technologická cvičení II
|
Letní
|
Čeština
|
2
|
|
|
TUTP/TK8TR
|
Technologie výroby potravin rostlinného původu II
|
|
TUTP/TK8TR
|
Technologie výroby potravin rostlinného původu II
|
Letní
|
Čeština
|
6
|
|
|
TUTP/TK8TZ
|
Technologie výroby potravin živočišného původu II
|
|
TUTP/TK8TZ
|
Technologie výroby potravin živočišného původu II
|
Letní
|
Čeština
|
6
|
|
|
TUTP/TK9FV
|
Fyzikální vlastnosti potravin
|
|
TUTP/TK9FV
|
Fyzikální vlastnosti potravin
|
Zimní
|
Čeština
|
3
|
|
|
TUTP/TK9L2
|
Legislativa v potravinářství II
|
|
TUTP/TK9L2
|
Legislativa v potravinářství II
|
Zimní
|
Čeština
|
5
|
|
|
TUTP/TK9R2
|
Řízení bezpečnosti potravin II
|
|
TUTP/TK9R2
|
Řízení bezpečnosti potravin II
|
Zimní
|
Čeština
|
3
|
|
|
TUTP/TK9SD
|
Seminář k diplomové práci
|
|
TUTP/TK9SD
|
Seminář k diplomové práci
|
Zimní
|
Čeština
|
1
|
|
|
TUTP/TK9SE
|
Stabilizátory a emulgátory v potravinářství
|
|
TUTP/TK9SE
|
Stabilizátory a emulgátory v potravinářství
|
Zimní
|
Angličtina
|
4
|
|
|
TUTP/TK9VN
|
Výroba alkoholických a nealkoholických nápojů
|
|
TUTP/TK9VN
|
Výroba alkoholických a nealkoholických nápojů
|
Zimní
|
Čeština
|
5
|
|
|
TUTP/TP0DP
|
Diplomová práce
|
|
TUTP/TP0DP
|
Diplomová práce
|
Letní
|
Čeština
|
29
|
|
|
TUTP/TP0EX
|
Exkurze
|
|
TUTP/TP0EX
|
Exkurze
|
Letní
|
Čeština
|
1
|
|
|
TUTP/TP1PR
|
Potravinový řetězec
|
|
TUTP/TP1PR
|
Potravinový řetězec
|
Zimní
|
Čeština
|
3
|
|
|
TUTP/TP1PS
|
Produkce potravinářských surovin
|
|
TUTP/TP1PS
|
Produkce potravinářských surovin
|
Zimní
|
Čeština
|
3
|
|
|
TUTP/TP1S1
|
Oborový seminář I
|
|
TUTP/TP1S1
|
Oborový seminář I
|
Zimní
|
Čeština
|
1
|
|
|
TUTP/TP1ZZ
|
Základy zbožíznalství potravin
|
|
TUTP/TP1ZZ
|
Základy zbožíznalství potravin
|
Zimní
|
Čeština
|
4
|
|
|
TUTP/TP2EB
|
Epidemiologie a bezpečnost potravin
|
|
TUTP/TP2EB
|
Epidemiologie a bezpečnost potravin
|
Letní
|
Čeština
|
5
|
|
|
TUTP/TP2S2
|
Oborový seminář II
|
|
TUTP/TP2S2
|
Oborový seminář II
|
Letní
|
Čeština
|
1
|
|
|
TUTP/TP2ZA
|
Základy senzorické analýzy
|
|
TUTP/TP2ZA
|
Základy senzorické analýzy
|
Letní
|
Čeština
|
2
|
|
|
TUTP/TP4T1
|
Technologie potravin I
|
|
TUTP/TP4T1
|
Technologie potravin I
|
Letní
|
Čeština
|
6
|
|
|
TUTP/TP4T2
|
Technologie potravin II
|
|
TUTP/TP4T2
|
Technologie potravin II
|
Letní
|
Čeština
|
6
|
|
|
TUTP/TP4VK
|
Vybrané kapitoly z epidemiologie a hygieny
|
|
TUTP/TP4VK
|
Vybrané kapitoly z epidemiologie a hygieny
|
Letní
|
Čeština
|
2
|
|
|
TUTP/TP5KB
|
Kvalita a bezpečnost potravin
|
|
TUTP/TP5KB
|
Kvalita a bezpečnost potravin
|
Zimní
|
Čeština
|
4
|
|
|
TUTP/TP5L1
|
Legislativa v potravinářství I
|
|
TUTP/TP5L1
|
Legislativa v potravinářství I
|
Zimní
|
Čeština
|
2
|
|
|
TUTP/TP5P1
|
Potravinářské technologie a biotechnologie I
|
|
TUTP/TP5P1
|
Potravinářské technologie a biotechnologie I
|
Zimní
|
Čeština
|
6
|
|
|
TUTP/TP5PR
|
Podpora přípravy a realizace výroby potravin I
|
|
TUTP/TP5PR
|
Podpora přípravy a realizace výroby potravin I
|
Zimní
|
Čeština
|
2
|
|
|
TUTP/TP5R1
|
Řízení bezpečnosti potravin I
|
|
TUTP/TP5R1
|
Řízení bezpečnosti potravin I
|
Zimní
|
Čeština
|
3
|
|
|
TUTP/TP5T3
|
Technologie potravin III
|
|
TUTP/TP5T3
|
Technologie potravin III
|
Zimní
|
Čeština
|
5
|
|
|
TUTP/TP5T4
|
Technologie potravin IV
|
|
TUTP/TP5T4
|
Technologie potravin IV
|
Zimní
|
Čeština
|
5
|
|
|
TUTP/TP6CT
|
Cvičení z technologie potravin
|
|
TUTP/TP6CT
|
Cvičení z technologie potravin
|
Letní
|
Čeština
|
2
|
|
|
TUTP/TP6P2
|
Potravinářské technologie a biotechnologie II
|
|
TUTP/TP6P2
|
Potravinářské technologie a biotechnologie II
|
Letní
|
Čeština
|
6
|
|
|
TUTP/TP6T5
|
Technologie potravin V
|
|
TUTP/TP6T5
|
Technologie potravin V
|
Letní
|
Čeština
|
5
|
|
|
TUTP/TP6T6
|
Technologie potravin VI
|
|
TUTP/TP6T6
|
Technologie potravin VI
|
Letní
|
Čeština
|
5
|
|
|
TUTP/TP6ZS
|
Základy senzorické analýzy
|
|
TUTP/TP6ZS
|
Základy senzorické analýzy
|
Letní
|
Čeština
|
3
|
|
|
TUTP/TP7BV
|
Biotechnologie ve výrobě potravin živočišného původu
|
|
TUTP/TP7BV
|
Biotechnologie ve výrobě potravin živočišného původu
|
Zimní
|
Čeština
|
6
|
|
|
TUTP/TP7FV
|
Fyzikální vlastnosti potravin
|
|
TUTP/TP7FV
|
Fyzikální vlastnosti potravin
|
Zimní
|
Čeština
|
4
|
|
|
TUTP/TP7RO
|
Ročníkový projekt
|
|
TUTP/TP7RO
|
Ročníkový projekt
|
Zimní
|
Čeština
|
3
|
|
|
TUTP/TP7SH
|
Senzorické hodnocení kosmetických přípravků
|
|
TUTP/TP7SH
|
Senzorické hodnocení kosmetických přípravků
|
Zimní
|
Čeština
|
3
|
|
|
TUTP/TP7SP
|
Senzorické hodnocení potravin
|
|
TUTP/TP7SP
|
Senzorické hodnocení potravin
|
Zimní
|
Čeština
|
4
|
|
|
TUTP/TP7TR
|
Technologie výroby potravin rostlinného původu I
|
|
TUTP/TP7TR
|
Technologie výroby potravin rostlinného původu I
|
Zimní
|
Čeština
|
6
|
|
|
TUTP/TP7TZ
|
Technologie výroby potravin živočišného původu I
|
|
TUTP/TP7TZ
|
Technologie výroby potravin živočišného původu I
|
Zimní
|
Čeština
|
6
|
|
|
TUTP/TP7VP
|
Výroba potravin I
|
|
TUTP/TP7VP
|
Výroba potravin I
|
Zimní
|
Čeština
|
5
|
|
|
TUTP/TP8AK
|
Aplikovaná povrchová a koloidní chemie v potravinářství
|
|
TUTP/TP8AK
|
Aplikovaná povrchová a koloidní chemie v potravinářství
|
Letní
|
Čeština
|
4
|
|
|
TUTP/TP8BR
|
Biotechnologie ve výrobě potravin rostlinného původu
|
|
TUTP/TP8BR
|
Biotechnologie ve výrobě potravin rostlinného původu
|
Letní
|
Čeština
|
5
|
|
|
TUTP/TP8PR
|
Podpora přípravy a realizace výroby potravin II
|
|
TUTP/TP8PR
|
Podpora přípravy a realizace výroby potravin II
|
Letní
|
Čeština
|
3
|
|
|
TUTP/TP8TC
|
Technologická cvičení I
|
|
TUTP/TP8TC
|
Technologická cvičení I
|
Letní
|
Čeština
|
2
|
|
|
TUTP/TP8TE
|
Technologická cvičení II
|
|
TUTP/TP8TE
|
Technologická cvičení II
|
Letní
|
Čeština
|
2
|
|
|
TUTP/TP8TP
|
Technologická cvičení z potravinářských biotechnologií
|
|
TUTP/TP8TP
|
Technologická cvičení z potravinářských biotechnologií
|
Letní
|
Čeština
|
3
|
|
|
TUTP/TP8TR
|
Technologie výroby potravin rostlinného původu II
|
|
TUTP/TP8TR
|
Technologie výroby potravin rostlinného původu II
|
Letní
|
Čeština
|
6
|
|
|
TUTP/TP8TZ
|
Technologie výroby potravin živočišného původu II
|
|
TUTP/TP8TZ
|
Technologie výroby potravin živočišného původu II
|
Letní
|
Čeština
|
6
|
|
|
TUTP/TP8VP
|
Výroba potravin II
|
|
TUTP/TP8VP
|
Výroba potravin II
|
Letní
|
Čeština
|
5
|
|
|
TUTP/TP9FV
|
Fyzikální vlastnosti potravin
|
|
TUTP/TP9FV
|
Fyzikální vlastnosti potravin
|
Zimní
|
Čeština
|
3
|
|
|
TUTP/TP9L2
|
Legislativa v potravinářství II
|
|
TUTP/TP9L2
|
Legislativa v potravinářství II
|
Zimní
|
Čeština
|
5
|
|
|
TUTP/TP9PL
|
Legislativa potravin
|
|
TUTP/TP9PL
|
Legislativa potravin
|
Zimní
|
Čeština
|
5
|
|
|
TUTP/TP9R2
|
Řízení bezpečnosti potravin II
|
|
TUTP/TP9R2
|
Řízení bezpečnosti potravin II
|
Zimní
|
Čeština
|
3
|
|
|
TUTP/TP9SD
|
Seminář k diplomové práci
|
|
TUTP/TP9SD
|
Seminář k diplomové práci
|
Zimní
|
Čeština
|
1
|
|
|
TUTP/TP9SE
|
Stabilizátory a emulgátory v potravinářství
|
|
TUTP/TP9SE
|
Stabilizátory a emulgátory v potravinářství
|
Zimní
|
Angličtina
|
4
|
|
|
TUTP/TP9SH
|
Senzorické hodnocení potravin
|
|
TUTP/TP9SH
|
Senzorické hodnocení potravin
|
Zimní
|
Čeština
|
4
|
|
|
TUTP/TP9VN
|
Výroba alkoholických a nealkoholických nápojů
|
|
TUTP/TP9VN
|
Výroba alkoholických a nealkoholických nápojů
|
Zimní
|
Čeština
|
5
|
|
|
TUTP/TWC4K
|
Koloidní a povrchová chemie
|
|
TUTP/TWC4K
|
Koloidní a povrchová chemie
|
Zimní a letní
|
Čeština
|
0
|
|
|
TUTP/TWFFC
|
Fyzikální chemie v potravinářství
|
|
TUTP/TWFFC
|
Fyzikální chemie v potravinářství
|
Zimní a letní
|
Čeština, Angličtina
|
0
|
|
|
TUTP/TWFRP
|
Technologie a chemie potravin rostlinného původu
|
|
TUTP/TWFRP
|
Technologie a chemie potravin rostlinného původu
|
Zimní a letní
|
Čeština, Angličtina
|
0
|
|
|
TUTP/TWFZN
|
Zpracování netradičních, minoritních a nových potravin
|
|
TUTP/TWFZN
|
Zpracování netradičních, minoritních a nových potravin
|
Zimní a letní
|
Čeština, Angličtina
|
0
|
|
|
TUTP/TWFZP
|
Technologie a chemie potravin živočišného původu
|
|
TUTP/TWFZP
|
Technologie a chemie potravin živočišného původu
|
Zimní a letní
|
Čeština, Angličtina
|
0
|
|
|
TUTP/TWPC4
|
Pokročilá chemie potravin
|
|
TUTP/TWPC4
|
Pokročilá chemie potravin
|
Zimní a letní
|
Čeština, Angličtina
|
0
|
|
|
TUTP/TWPE4
|
Plánování experimentů a zpracování experimentálních dat
|
|
TUTP/TWPE4
|
Plánování experimentů a zpracování experimentálních dat
|
Zimní a letní
|
Čeština, Angličtina
|
0
|
|
|
TUTP/TWPF4
|
Aplikovaná fyzikální chemie v potravinářství
|
|
TUTP/TWPF4
|
Aplikovaná fyzikální chemie v potravinářství
|
Zimní a letní
|
Čeština, Angličtina
|
0
|
|
|
TUTP/TWPT4
|
Trendy v technologii výroby potravin rostlinného původu
|
|
TUTP/TWPT4
|
Trendy v technologii výroby potravin rostlinného původu
|
Zimní a letní
|
Čeština, Angličtina
|
0
|
|
|
TUTP/TWPZ4
|
Trendy v technologii výroby potravin živočišného původu
|
|
TUTP/TWPZ4
|
Trendy v technologii výroby potravin živočišného původu
|
Zimní a letní
|
Čeština, Angličtina
|
0
|
|
|
TUTP/TWZ4F
|
Fyzikální chemie
|
|
TUTP/TWZ4F
|
Fyzikální chemie
|
Zimní a letní
|
Čeština
|
0
|
|