Předměty pracoviště: TUTP

» Seznam fakult » FT
Kód předmětu Název předmětu
Kód předmětu Název předmětu Semestr Vyučovací jazyk Počet ECTS kreditů Dostupnost předmětu
TUTP/TE0DP Diplomová práce
TUTP/TE0DP Diplomová práce Letní Angličtina 30  
TUTP/TE2ZA Základy senzorické analýzy potravin
TUTP/TE2ZA Základy senzorické analýzy potravin Letní Angličtina 3 Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
TUTP/TE5T3 Technologie potravin III
TUTP/TE5T3 Technologie potravin III Zimní Čeština 5 Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
TUTP/TE7RO Yearlong Project
TUTP/TE7RO Yearlong Project Zimní Angličtina 4  
TUTP/TE7SH Senzorické hodnocení kosmetických přípravků
TUTP/TE7SH Senzorické hodnocení kosmetických přípravků Zimní Angličtina 3  
TUTP/TE7SP Sensory Analysis of Food
TUTP/TE7SP Sensory Analysis of Food Zimní Angličtina 4 Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
TUTP/TE7TR Food Technology of Plant Foodstuffs I
TUTP/TE7TR Food Technology of Plant Foodstuffs I Zimní Angličtina 6 Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
TUTP/TE7TZ Technology of Animal Food Production I
TUTP/TE7TZ Technology of Animal Food Production I Zimní Angličtina 6 Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
TUTP/TE7VP Výroba potravin I
TUTP/TE7VP Výroba potravin I Zimní Angličtina 5  
TUTP/TE8AK Applied Surface and Colloid Chemistry in Food Technology
TUTP/TE8AK Applied Surface and Colloid Chemistry in Food Technology Letní Angličtina 4  
TUTP/TE8PR Support for the Preparation and Implementation of Food Production II
TUTP/TE8PR Support for the Preparation and Implementation of Food Production II Letní Angličtina 3  
TUTP/TE8TC Technologická cvičení I
TUTP/TE8TC Technologická cvičení I Letní Angličtina 2  
TUTP/TE8TE Technological Practice II
TUTP/TE8TE Technological Practice II Letní Angličtina 2  
TUTP/TE8TR Food Technology of Plant Foodstuffs II
TUTP/TE8TR Food Technology of Plant Foodstuffs II Letní Angličtina 6 Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
TUTP/TE8TZ Technology of Animal Food Production II
TUTP/TE8TZ Technology of Animal Food Production II Letní Angličtina 6  
TUTP/TE8VP Výroba potravin II
TUTP/TE8VP Výroba potravin II Letní Angličtina 5  
TUTP/TE9FV Fyzikální vlastnosti potravin
TUTP/TE9FV Fyzikální vlastnosti potravin Zimní Angličtina 4 Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
TUTP/TE9L2 Legislativa v potravinářství II
TUTP/TE9L2 Legislativa v potravinářství II Zimní Angličtina 5  
TUTP/TE9R2 Řízení bezpečnosti potravin II
TUTP/TE9R2 Řízení bezpečnosti potravin II Zimní Angličtina 4  
TUTP/TE9SD Seminář k diplomové práci
TUTP/TE9SD Seminář k diplomové práci Zimní Angličtina 1  
TUTP/TE9SE Food Stabilisers and Emulsifiers
TUTP/TE9SE Food Stabilisers and Emulsifiers Zimní Angličtina 4 Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
TUTP/TE9VN Výroba alkoholických a nealkoholických nápojů
TUTP/TE9VN Výroba alkoholických a nealkoholických nápojů Zimní Angličtina 4 Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
Předmět je nabízen přijíždějícím studentům
TUTP/TEZAH Analýza a hodnocení potravin
TUTP/TEZAH Analýza a hodnocení potravin Letní Angličtina 0  
TUTP/TEZMP Mikrobiologie potravin
TUTP/TEZMP Mikrobiologie potravin Letní Angličtina 0  
TUTP/TEZTR Technologie potravin rostlinného původu
TUTP/TEZTR Technologie potravin rostlinného původu Letní Angličtina 0  
TUTP/TEZTZ Technologie potravin živočišného původu
TUTP/TEZTZ Technologie potravin živočišného původu Letní Angličtina 0  
TUTP/TEZVC Výživa člověka
TUTP/TEZVC Výživa člověka Letní Angličtina 0  
TUTP/TK0DP Diplomová práce
TUTP/TK0DP Diplomová práce Letní Čeština 30  
TUTP/TK1PR Potravinový řetězec
TUTP/TK1PR Potravinový řetězec Zimní Čeština 2  
TUTP/TK1PS Produkce potravinářských surovin
TUTP/TK1PS Produkce potravinářských surovin Zimní Čeština 3  
TUTP/TK1S1 Oborový seminář I
TUTP/TK1S1 Oborový seminář I Zimní Čeština 1  
TUTP/TK1ZZ Základy zbožíznalství potravin
TUTP/TK1ZZ Základy zbožíznalství potravin Zimní Čeština 4  
TUTP/TK2S2 Oborový seminář II
TUTP/TK2S2 Oborový seminář II Letní Čeština 1  
TUTP/TK2ZA Základy senzorické analýzy
TUTP/TK2ZA Základy senzorické analýzy Letní Čeština 2  
TUTP/TK4T1 Technologie potravin I
TUTP/TK4T1 Technologie potravin I Letní Čeština 6  
TUTP/TK4T2 Technologie potravin II
TUTP/TK4T2 Technologie potravin II Letní Čeština 6  
TUTP/TK4VK Vybrané kapitoly z epidemiologie a hygieny
TUTP/TK4VK Vybrané kapitoly z epidemiologie a hygieny Letní Čeština 2  
TUTP/TK5KB Kvalita a bezpečnost potravin
TUTP/TK5KB Kvalita a bezpečnost potravin Zimní Čeština 4  
TUTP/TK5L1 Legislativa v potravinářství I
TUTP/TK5L1 Legislativa v potravinářství I Zimní Čeština 2  
TUTP/TK5P1 Potravinářské technologie a biotechnologie I
TUTP/TK5P1 Potravinářské technologie a biotechnologie I Zimní Čeština 6  
TUTP/TK5PR Podpora přípravy a realizace výroby potravin I
TUTP/TK5PR Podpora přípravy a realizace výroby potravin I Zimní Čeština 2  
TUTP/TK5R1 Řízení bezpečnosti potravin I
TUTP/TK5R1 Řízení bezpečnosti potravin I Zimní Čeština 3  
TUTP/TK5T3 Technologie potravin III
TUTP/TK5T3 Technologie potravin III Zimní Čeština 5  
TUTP/TK5T4 Technologie potravin IV
TUTP/TK5T4 Technologie potravin IV Zimní Čeština 5  
TUTP/TK6CT Cvičení z technologie potravin
TUTP/TK6CT Cvičení z technologie potravin Letní Čeština 2  
TUTP/TK6P2 Potravinářské technologie a biotechnologie II
TUTP/TK6P2 Potravinářské technologie a biotechnologie II Letní Čeština 6  
TUTP/TK6T5 Technologie potravin V
TUTP/TK6T5 Technologie potravin V Letní Čeština 5  
TUTP/TK6T6 Technologie potravin VI
TUTP/TK6T6 Technologie potravin VI Letní Čeština 5  
TUTP/TK6ZS Základy senzorické analýzy
TUTP/TK6ZS Základy senzorické analýzy Letní Čeština 3  
TUTP/TK7RO Ročníkový projekt
TUTP/TK7RO Ročníkový projekt Zimní Čeština 3  
TUTP/TK7SH Senzorické hodnocení kosmetických přípravků
TUTP/TK7SH Senzorické hodnocení kosmetických přípravků Zimní Čeština 3  
TUTP/TK7SP Senzorické hodnocení potravin
TUTP/TK7SP Senzorické hodnocení potravin Zimní Čeština 4  
TUTP/TK7TR Technologie výroby potravin rostlinného původu I
TUTP/TK7TR Technologie výroby potravin rostlinného původu I Zimní Čeština 6  
TUTP/TK7TZ Technologie výroby potravin živočišného původu I
TUTP/TK7TZ Technologie výroby potravin živočišného původu I Zimní Čeština 6  
TUTP/TK8AK Aplikovaná povrchová a koloidní chemie v potravinářství
TUTP/TK8AK Aplikovaná povrchová a koloidní chemie v potravinářství Letní Čeština 4  
TUTP/TK8PR Podpora přípravy a realizace výroby potravin II
TUTP/TK8PR Podpora přípravy a realizace výroby potravin II Letní Čeština 3  
TUTP/TK8TC Technologická cvičení I
TUTP/TK8TC Technologická cvičení I Letní Čeština 2  
TUTP/TK8TE Technologická cvičení II
TUTP/TK8TE Technologická cvičení II Letní Čeština 2  
TUTP/TK8TR Technologie výroby potravin rostlinného původu II
TUTP/TK8TR Technologie výroby potravin rostlinného původu II Letní Čeština 6  
TUTP/TK8TZ Technologie výroby potravin živočišného původu II
TUTP/TK8TZ Technologie výroby potravin živočišného původu II Letní Čeština 6  
TUTP/TK9FV Fyzikální vlastnosti potravin
TUTP/TK9FV Fyzikální vlastnosti potravin Zimní Čeština 3  
TUTP/TK9L2 Legislativa v potravinářství II
TUTP/TK9L2 Legislativa v potravinářství II Zimní Čeština 5  
TUTP/TK9R2 Řízení bezpečnosti potravin II
TUTP/TK9R2 Řízení bezpečnosti potravin II Zimní Čeština 3  
TUTP/TK9SD Seminář k diplomové práci
TUTP/TK9SD Seminář k diplomové práci Zimní Čeština 1  
TUTP/TK9SE Stabilizátory a emulgátory v potravinářství
TUTP/TK9SE Stabilizátory a emulgátory v potravinářství Zimní Angličtina 4  
TUTP/TK9VN Výroba alkoholických a nealkoholických nápojů
TUTP/TK9VN Výroba alkoholických a nealkoholických nápojů Zimní Čeština 5  
TUTP/TP0DP Diplomová práce
TUTP/TP0DP Diplomová práce Letní Čeština 29  
TUTP/TP0EX Exkurze
TUTP/TP0EX Exkurze Letní Čeština 1  
TUTP/TP1PR Potravinový řetězec
TUTP/TP1PR Potravinový řetězec Zimní Čeština 3  
TUTP/TP1PS Produkce potravinářských surovin
TUTP/TP1PS Produkce potravinářských surovin Zimní Čeština 3  
TUTP/TP1S1 Oborový seminář I
TUTP/TP1S1 Oborový seminář I Zimní Čeština 1  
TUTP/TP1ZZ Základy zbožíznalství potravin
TUTP/TP1ZZ Základy zbožíznalství potravin Zimní Čeština 4  
TUTP/TP2EB Epidemiologie a bezpečnost potravin
TUTP/TP2EB Epidemiologie a bezpečnost potravin Letní Čeština 5  
TUTP/TP2S2 Oborový seminář II
TUTP/TP2S2 Oborový seminář II Letní Čeština 1  
TUTP/TP2ZA Základy senzorické analýzy
TUTP/TP2ZA Základy senzorické analýzy Letní Čeština 2  
TUTP/TP4T1 Technologie potravin I
TUTP/TP4T1 Technologie potravin I Letní Čeština 6  
TUTP/TP4T2 Technologie potravin II
TUTP/TP4T2 Technologie potravin II Letní Čeština 6  
TUTP/TP4VK Vybrané kapitoly z epidemiologie a hygieny
TUTP/TP4VK Vybrané kapitoly z epidemiologie a hygieny Letní Čeština 2  
TUTP/TP5KB Kvalita a bezpečnost potravin
TUTP/TP5KB Kvalita a bezpečnost potravin Zimní Čeština 4  
TUTP/TP5L1 Legislativa v potravinářství I
TUTP/TP5L1 Legislativa v potravinářství I Zimní Čeština 2  
TUTP/TP5P1 Potravinářské technologie a biotechnologie I
TUTP/TP5P1 Potravinářské technologie a biotechnologie I Zimní Čeština 6  
TUTP/TP5PR Podpora přípravy a realizace výroby potravin I
TUTP/TP5PR Podpora přípravy a realizace výroby potravin I Zimní Čeština 2  
TUTP/TP5R1 Řízení bezpečnosti potravin I
TUTP/TP5R1 Řízení bezpečnosti potravin I Zimní Čeština 3  
TUTP/TP5T3 Technologie potravin III
TUTP/TP5T3 Technologie potravin III Zimní Čeština 5  
TUTP/TP5T4 Technologie potravin IV
TUTP/TP5T4 Technologie potravin IV Zimní Čeština 5  
TUTP/TP6CT Cvičení z technologie potravin
TUTP/TP6CT Cvičení z technologie potravin Letní Čeština 2  
TUTP/TP6P2 Potravinářské technologie a biotechnologie II
TUTP/TP6P2 Potravinářské technologie a biotechnologie II Letní Čeština 6  
TUTP/TP6T5 Technologie potravin V
TUTP/TP6T5 Technologie potravin V Letní Čeština 5  
TUTP/TP6T6 Technologie potravin VI
TUTP/TP6T6 Technologie potravin VI Letní Čeština 5  
TUTP/TP6ZS Základy senzorické analýzy
TUTP/TP6ZS Základy senzorické analýzy Letní Čeština 3  
TUTP/TP7RO Ročníkový projekt
TUTP/TP7RO Ročníkový projekt Zimní Čeština 3  
TUTP/TP7SH Senzorické hodnocení kosmetických přípravků
TUTP/TP7SH Senzorické hodnocení kosmetických přípravků Zimní Čeština 3  
TUTP/TP7SP Senzorické hodnocení potravin
TUTP/TP7SP Senzorické hodnocení potravin Zimní Čeština 4  
TUTP/TP7TR Technologie výroby potravin rostlinného původu I
TUTP/TP7TR Technologie výroby potravin rostlinného původu I Zimní Čeština 6  
TUTP/TP7TZ Technologie výroby potravin živočišného původu I
TUTP/TP7TZ Technologie výroby potravin živočišného původu I Zimní Čeština 6  
TUTP/TP7VP Výroba potravin I
TUTP/TP7VP Výroba potravin I Zimní Čeština 5  
TUTP/TP8AK Aplikovaná povrchová a koloidní chemie v potravinářství
TUTP/TP8AK Aplikovaná povrchová a koloidní chemie v potravinářství Letní Čeština 4  
TUTP/TP8PR Podpora přípravy a realizace výroby potravin II
TUTP/TP8PR Podpora přípravy a realizace výroby potravin II Letní Čeština 3  
TUTP/TP8TC Technologická cvičení I
TUTP/TP8TC Technologická cvičení I Letní Čeština 2  
TUTP/TP8TE Technologická cvičení II
TUTP/TP8TE Technologická cvičení II Letní Čeština 2  
TUTP/TP8TR Technologie výroby potravin rostlinného původu II
TUTP/TP8TR Technologie výroby potravin rostlinného původu II Letní Čeština 6  
TUTP/TP8TZ Technologie výroby potravin živočišného původu II
TUTP/TP8TZ Technologie výroby potravin živočišného původu II Letní Čeština 6  
TUTP/TP8VP Výroba potravin II
TUTP/TP8VP Výroba potravin II Letní Čeština 5  
TUTP/TP9FV Fyzikální vlastnosti potravin
TUTP/TP9FV Fyzikální vlastnosti potravin Zimní Čeština 3  
TUTP/TP9L2 Legislativa v potravinářství II
TUTP/TP9L2 Legislativa v potravinářství II Zimní Čeština 5  
TUTP/TP9PL Legislativa potravin
TUTP/TP9PL Legislativa potravin Zimní Čeština 5  
TUTP/TP9R2 Řízení bezpečnosti potravin II
TUTP/TP9R2 Řízení bezpečnosti potravin II Zimní Čeština 3  
TUTP/TP9SD Seminář k diplomové práci
TUTP/TP9SD Seminář k diplomové práci Zimní Čeština 1  
TUTP/TP9SE Stabilizátory a emulgátory v potravinářství
TUTP/TP9SE Stabilizátory a emulgátory v potravinářství Zimní Angličtina 4  
TUTP/TP9SH Senzorické hodnocení potravin
TUTP/TP9SH Senzorické hodnocení potravin Zimní Čeština 4  
TUTP/TP9VN Výroba alkoholických a nealkoholických nápojů
TUTP/TP9VN Výroba alkoholických a nealkoholických nápojů Zimní Čeština 5  
TUTP/TWC4K Koloidní a povrchová chemie
TUTP/TWC4K Koloidní a povrchová chemie Zimní a letní Čeština 0  
TUTP/TWFFC Fyzikální chemie v potravinářství
TUTP/TWFFC Fyzikální chemie v potravinářství Zimní a letní Čeština, Angličtina 0  
TUTP/TWFRP Technologie a chemie potravin rostlinného původu
TUTP/TWFRP Technologie a chemie potravin rostlinného původu Zimní a letní Čeština, Angličtina 0  
TUTP/TWFZN Zpracování netradičních, minoritních a nových potravin
TUTP/TWFZN Zpracování netradičních, minoritních a nových potravin Zimní a letní Čeština, Angličtina 0  
TUTP/TWFZP Technologie a chemie potravin živočišného původu
TUTP/TWFZP Technologie a chemie potravin živočišného původu Zimní a letní Čeština, Angličtina 0  
TUTP/TWPC4 Pokročilá chemie potravin
TUTP/TWPC4 Pokročilá chemie potravin Zimní a letní Čeština, Angličtina 0  
TUTP/TWPE4 Plánování experimentů a zpracování experimentálních dat
TUTP/TWPE4 Plánování experimentů a zpracování experimentálních dat Zimní a letní Čeština, Angličtina 0  
TUTP/TWPF4 Aplikovaná fyzikální chemie v potravinářství
TUTP/TWPF4 Aplikovaná fyzikální chemie v potravinářství Zimní a letní Čeština, Angličtina 0  
TUTP/TWPT4 Trendy v technologii výroby potravin rostlinného původu
TUTP/TWPT4 Trendy v technologii výroby potravin rostlinného původu Zimní a letní Čeština, Angličtina 0  
TUTP/TWPZ4 Trendy v technologii výroby potravin živočišného původu
TUTP/TWPZ4 Trendy v technologii výroby potravin živočišného původu Zimní a letní Čeština, Angličtina 0  
TUTP/TWZ4F Fyzikální chemie
TUTP/TWZ4F Fyzikální chemie Zimní a letní Čeština 0  
TUTP/TZAHP Analýza a hodnocení potravin
TUTP/TZAHP Analýza a hodnocení potravin Letní Čeština 0  
TUTP/TZAPO Analýza potravin
TUTP/TZAPO Analýza potravin Letní Čeština 0  
TUTP/TZKBP Kvalita a bezpečnost potravin
TUTP/TZKBP Kvalita a bezpečnost potravin Letní Čeština 0  
TUTP/TZMIP Mikrobiologie potravin
TUTP/TZMIP Mikrobiologie potravin Letní Čeština 0  
TUTP/TZPMB Potravinářská mikrobiologie a biochemie
TUTP/TZPMB Potravinářská mikrobiologie a biochemie Letní Čeština 0  
TUTP/TZPRP Technologie potravin rostlinného původu
TUTP/TZPRP Technologie potravin rostlinného původu Letní Čeština 0  
TUTP/TZPZP Technologie potr.živočišného původu
TUTP/TZPZP Technologie potr.živočišného původu Letní Čeština 0  
TUTP/TZTPR Technologie potravin rostlinného původu
TUTP/TZTPR Technologie potravin rostlinného původu Letní Čeština 0  
TUTP/TZTPZ Technologie potravin živočišného původu
TUTP/TZTPZ Technologie potravin živočišného původu Letní Čeština 0  
TUTP/TZVYC Výživa člověka
TUTP/TZVYC Výživa člověka Letní Čeština 0  
TUTP/TZVYZ Výživa člověka
TUTP/TZVYZ Výživa člověka Letní Čeština 0