|
Vyučující
|
-
Gál Robert, doc. Ing. Ph.D.
-
Salek Richardos Nikolaos, doc. Ing. Ph.D.
-
Kůrová Vendula, Ing. Ph.D.
-
Lapčíková Barbora, doc. Mgr. Ph.D.
-
Polášek Zdeněk, MVDr. Ph.D.
-
Lazárková Zuzana, doc. Ing. Ph.D.
-
Pachlová Vendula, doc. Ing. Ph.D.
-
Lapčík Lubomír, prof. Ing. CSc.
|
|
Obsah předmětu
|
Cílem předmětu je seznámit studenty s prostředím výuky na Fakultě technologické UTB ve Zlíně a dále s aktuálními problémy potravinového řetězce. Na seminářích jsou rovněž diskutována témata z oblasti vědy a výzkumu probíhajícího na FT a nových potravinářských trendů. Součástí je také diskuze se studenty s cílem získat zpětnou vazbu ze studentského prostředí.
|
|
Studijní aktivity a metody výuky
|
- Účast na výuce
- 14 hodin za semestr
- Domácí příprava na výuku
- 16 hodin za semestr
|
| Výsledky učení |
|---|
| Odborné znalosti |
|---|
| popsat základní problémy potravinářského řetězce popsat nové potravinářské trendy |
| popsat základní problémy potravinářského řetězce popsat nové potravinářské trendy |
| Odborné dovednosti |
|---|
| diskutovat témata z oblasti vědy a výzkumu na Fakultě technologické diskutovat témata z oblasti vědy a výzkumu na Ústavu technologie potravin vypočítat základní statistické příklad |
| diskutovat témata z oblasti vědy a výzkumu na Fakultě technologické diskutovat témata z oblasti vědy a výzkumu na Ústavu technologie potravin vypočítat základní statistické příklad |
| Vyučovací metody |
|---|
| Odborné znalosti |
|---|
| Exkurze |
| Exkurze |
| Aktivizující (simulace, hry, dramatizace) |
| Aktivizující (simulace, hry, dramatizace) |
| Monologická (výklad, přednáška, instruktáž) |
| Monologická (výklad, přednáška, instruktáž) |
| Odborné dovednosti |
|---|
| Dialogická (diskuze, rozhovor, brainstorming) |
| Dialogická (diskuze, rozhovor, brainstorming) |
| Exkurze |
| Exkurze |
| Hodnotící metody |
|---|
| Odborné znalosti |
|---|
| Systematické pozorování studenta |
| Systematické pozorování studenta |
| Rozhovor |
| Rozhovor |
|
Doporučená literatura
|
-
Dle doporučení vyučujícího.
|