Vyučující
|
-
Buňková Leona, prof. RNDr. Ph.D.
|
Obsah předmětu
|
Cílem předmětu je seznámit studenty s prostředím výuky na Fakultě technologické UTB ve Zlíně a dále s aktuálními problémy potravinářských biotechnologií a aplikované mikrobiologie. Na seminářích jsou rovněž diskutována témata z oblasti vědy a výzkumu probíhajícího na FT a nových trendů v biotechnologiích. Součástí je také diskuze se studenty s cílem získat zpětnou vazbu ze studentského prostředí.
|
Studijní aktivity a metody výuky
|
- Účast na výuce
- 14 hodin za semestr
- Domácí příprava na výuku
- 16 hodin za semestr
- Účast na výuce
- 4 hodiny za semestr
- Domácí příprava na výuku
- 26 hodin za semestr
|
Výsledky učení |
---|
Odborné znalosti |
---|
popsat organizaci studia na FT UTB v dané specializaci |
popsat organizaci studia na FT UTB v dané specializaci |
charakterizovat vstupní předpoklady pro studium dané specializace |
charakterizovat vstupní předpoklady pro studium dané specializace |
popsat aktuální trendy v oblastech dané specializace |
popsat aktuální trendy v oblastech dané specializace |
popsat možnosti praktických dovedností v dané specializaci |
popsat možnosti praktických dovedností v dané specializaci |
popsat uplatnitelnost v daném oboru / specializaci studia |
popsat uplatnitelnost v daném oboru / specializaci studia |
Odborné dovednosti |
---|
orientovat se v organizaci studia dané specializace |
orientovat se v organizaci studia dané specializace |
objasnit hledání problematiky v odborných databázích |
objasnit hledání problematiky v odborných databázích |
Vyučovací metody |
---|
Odborné znalosti |
---|
Přednášení |
Přednášení |
Metody práce s textem (učebnicí, knihou) |
Metody práce s textem (učebnicí, knihou) |
Odborné dovednosti |
---|
Dialogická (diskuze, rozhovor, brainstorming) |
Dialogická (diskuze, rozhovor, brainstorming) |
Praktické procvičování |
Praktické procvičování |
Hodnotící metody |
---|
Odborné znalosti |
---|
Analýza výkonů studenta |
Analýza výkonů studenta |
Systematické pozorování studenta |
Systematické pozorování studenta |
Doporučená literatura
|
|