Vyučující
|
|
Obsah předmětu
|
- Kariéra v turismu - Destinace - Zařízení hotelu - Průvodci - Jednání s hosty - Cestovní kanceláře a agentury - Rezervace hotelů - Památky - Stravování v restauraci - Tradice - Speciální zájmové prohlídky - Gramatika - Test
|
Studijní aktivity a metody výuky
|
Dialogická (diskuze, rozhovor, brainstorming), Metody práce s textem (učebnicí, knihou)
- Účast na výuce
- 10 hodin za semestr
- Domácí příprava na výuku
- 30 hodin za semestr
- Příprava na zápočet
- 25 hodin za semestr
- Příprava na zkoušku
- 25 hodin za semestr
|
Předpoklady |
---|
Odborné znalosti |
---|
V tomto předmětu se předpokládá znalost angličtiny na úrovni B2 dle Společného evropského referenčního rámce pro jazyky. |
V tomto předmětu se předpokládá znalost angličtiny na úrovni B2 dle Společného evropského referenčního rámce pro jazyky. |
Výsledky učení |
---|
Studenti ovládá jazykové dovednosti nutné pro efektivní činnost ve všech sektorech cestovních ruchu, např. zacházení se stížnostmi klientů, telefonování, popis výstavy apod. Student prohloubil své znalosti anglické gramatiky na úrovni B2 dle Společného evropského referenčního rámce pro jazyky a rozšířil si slovní zásobu ve vybraných tématech. |
Studenti ovládá jazykové dovednosti nutné pro efektivní činnost ve všech sektorech cestovních ruchu, např. zacházení se stížnostmi klientů, telefonování, popis výstavy apod. Student prohloubil své znalosti anglické gramatiky na úrovni B2 dle Společného evropského referenčního rámce pro jazyky a rozšířil si slovní zásobu ve vybraných tématech. |
Vyučovací metody |
---|
Metody práce s textem (učebnicí, knihou) |
Dialogická (diskuze, rozhovor, brainstorming) |
Dialogická (diskuze, rozhovor, brainstorming) |
Metody práce s textem (učebnicí, knihou) |
Hodnotící metody |
---|
Známkou |
Ústní zkouška |
Ústní zkouška |
Známkou |
Doporučená literatura
|
-
Peter Strutt. English for International Tourism - Student´s book. England, 2015. ISBN 978-1-4479-2383-1.
-
Strutt, P. English for International Tourism-Workbook. Longman, 2009. ISBN 978-0-582-47984-5.
|