Předmětem této bakalářské práce "Řízení rizik ve zvoleném potravinářském podniku" je popsat současný stav možných rizik ve výrobním procesu zvoleného podniku, tato rizika zhodnotit, na základě toho zpracovat výsledky a doporučit případné návrhy na opatření.
Anotace v angličtině
The subject of this bachelor´s thesis called "Risk Management in Selected Food Business" is to describe current status of the potencial risks in production of selected company, asses these risks and then process results and recommend any suggestions for a measure.
Klíčová slova
hodnocení rizik, potravinářský průmysl, riziko, řízení rizika
Předmětem této bakalářské práce "Řízení rizik ve zvoleném potravinářském podniku" je popsat současný stav možných rizik ve výrobním procesu zvoleného podniku, tato rizika zhodnotit, na základě toho zpracovat výsledky a doporučit případné návrhy na opatření.
Anotace v angličtině
The subject of this bachelor´s thesis called "Risk Management in Selected Food Business" is to describe current status of the potencial risks in production of selected company, asses these risks and then process results and recommend any suggestions for a measure.
Klíčová slova
hodnocení rizik, potravinářský průmysl, riziko, řízení rizika
Zpracování teoretické rešerše vztahující se k problematice rizik v podniku a jejich řízení
Analýza současného stavu a možných rizik ve zvolené organizaci
Zpracování výsledků analýzy a návrhy na doporučení pro daný podnik
Zásady pro vypracování
Zpracování teoretické rešerše vztahující se k problematice rizik v podniku a jejich řízení
Analýza současného stavu a možných rizik ve zvolené organizaci
Zpracování výsledků analýzy a návrhy na doporučení pro daný podnik
Seznam doporučené literatury
[1] SMEJKAL, Vladimír a Karel RAIS. Řízení rizik ve firmách a jiných organizacích. 2., aktualiz. a rozš. vyd. Praha: Grada, c2006, 296 s. ISBN 80-247-1667-4. \vsp{1,5mm}
[2] ŠEFČÍK, Vladimír. Analýza rizik. Zlín, 2009. ISBN 978-80-7318-696. \vsp{1,5mm}
[3] ŠEFČÍK, Vladimír, TOMEK, Miroslav a HRUŠKA, Miroslav. Krizové řízení v malých a středních podnicích. 1. v. Zlín: Univerzita Tomáše Bati, 2009. ISBN 978-80-7318-867-2. \vsp{1,5mm}
Další odborná literatura dle doporučení vedoucího bakalářské práce. \vsp{1,5mm}
Seznam doporučené literatury
[1] SMEJKAL, Vladimír a Karel RAIS. Řízení rizik ve firmách a jiných organizacích. 2., aktualiz. a rozš. vyd. Praha: Grada, c2006, 296 s. ISBN 80-247-1667-4. \vsp{1,5mm}
[2] ŠEFČÍK, Vladimír. Analýza rizik. Zlín, 2009. ISBN 978-80-7318-696. \vsp{1,5mm}
[3] ŠEFČÍK, Vladimír, TOMEK, Miroslav a HRUŠKA, Miroslav. Krizové řízení v malých a středních podnicích. 1. v. Zlín: Univerzita Tomáše Bati, 2009. ISBN 978-80-7318-867-2. \vsp{1,5mm}
Další odborná literatura dle doporučení vedoucího bakalářské práce. \vsp{1,5mm}
Přílohy volně vložené
-
Přílohy vázané v práci
schémata, tabulky
Převzato z knihovny
Ne
Plný text práce
Přílohy
Posudek(y) oponenta
Hodnocení vedoucího
Záznam průběhu obhajoby
Studentka prezentovala svoji bakalářskou práci. Byly přečteny posudky vedoucího a oponenta práce. Studentka zodpověděla otázky vedoucího i oponenta bakalářské práce.
dr. Taraba: Zajímavé téma, výtky k formální stránce. Kladně hodnotí využití analýzy PNH - proč jste si ji zvolila?Jaké analýzy konkurence můžeme využít?
doc. Tomek: Nedostatky po formální stránce, gramatické chyby.