Předmětem této bakalářské práce je zpracování podnikatelského plánu na založení podniku. Teoretická část je věnována zakladním pojmům a informacím, které souvisejí s podnikáním a sestavením struktury podnikatelského plánu. V praktické části jsem se zabýval zpracováním podnikatelského plánu zaměřeným na založení restaurace.
Anotace v angličtině
The subject of this thesis is to create a business plan on founding a business. The theoretical part is concerned with the basic concepts and information that are related to conducting a business and creating a structure of the business plan. In the practical part I have concentrated on creating a business plan focused on founding a restaurant.
Klíčová slova
podnik, podnikatelský plán, právní forma, restaurace, finanční plán
Klíčová slova v angličtině
company, bussines plan, legal form, restaurant, financial plan
Rozsah průvodní práce
62 s. (65 794 znaků)
Jazyk
CZ
Anotace
Předmětem této bakalářské práce je zpracování podnikatelského plánu na založení podniku. Teoretická část je věnována zakladním pojmům a informacím, které souvisejí s podnikáním a sestavením struktury podnikatelského plánu. V praktické části jsem se zabýval zpracováním podnikatelského plánu zaměřeným na založení restaurace.
Anotace v angličtině
The subject of this thesis is to create a business plan on founding a business. The theoretical part is concerned with the basic concepts and information that are related to conducting a business and creating a structure of the business plan. In the practical part I have concentrated on creating a business plan focused on founding a restaurant.
Klíčová slova
podnik, podnikatelský plán, právní forma, restaurace, finanční plán
Klíčová slova v angličtině
company, bussines plan, legal form, restaurant, financial plan
Zásady pro vypracování
Problematika a náležitosti podnikatelského plánu
Návrh podnikatelského plánu v odpovídajícím rozsahu a struktuře
Shrnutí poznatků teoretické a praktické části
Zásady pro vypracování
Problematika a náležitosti podnikatelského plánu
Návrh podnikatelského plánu v odpovídajícím rozsahu a struktuře
Shrnutí poznatků teoretické a praktické části
Seznam doporučené literatury
[1] SRPOVÁ, Jitka, et al. Podnikatelský plán a strategie. 1. vyd. Praha: Oeconomica, 2011. 190 s. ISBN 978-80-247-4103-1. \vsp{1,5mm}
[2] FOTR, Jiří, SOUČEK, Ivan. Podnikatelský záměr a investiční rozhodování. 1. vyd. Praha: Grada, 2005. 365 s. ISBN 80-247-0939-2. \vsp{1,5mm}
[3] STRUCK, Uwe. Přesvědčivý podnikatelský plán. 1. vyd. Praha: Management Press, 1992. 136 s. ISBN 80-85603-12-8. \vsp{1,5mm}
Další odborná literatura dle doporučení vedoucího bakalářské práce. \vsp{1,5mm}
Seznam doporučené literatury
[1] SRPOVÁ, Jitka, et al. Podnikatelský plán a strategie. 1. vyd. Praha: Oeconomica, 2011. 190 s. ISBN 978-80-247-4103-1. \vsp{1,5mm}
[2] FOTR, Jiří, SOUČEK, Ivan. Podnikatelský záměr a investiční rozhodování. 1. vyd. Praha: Grada, 2005. 365 s. ISBN 80-247-0939-2. \vsp{1,5mm}
[3] STRUCK, Uwe. Přesvědčivý podnikatelský plán. 1. vyd. Praha: Management Press, 1992. 136 s. ISBN 80-85603-12-8. \vsp{1,5mm}
Další odborná literatura dle doporučení vedoucího bakalářské práce. \vsp{1,5mm}
Přílohy volně vložené
-
Přílohy vázané v práci
grafy, tabulky
Převzato z knihovny
Ne
Plný text práce
Přílohy
Posudek(y) oponenta
Hodnocení vedoucího
Záznam průběhu obhajoby
Otázky vedoucího k obhajobě bakalářské práce:
Bez tázek.
Otázky oponenta k obhajobě bakalářské práce:
1. Pokuste se identifikovat nejrizikovější faktor hrozící při realizaci podnikatelského záměru.
Doplňující otázky při obhajobě BP:
Ing. Taraba,Ph.D.: Analýza konkurence.
Student částečně odpověděl na otázky a vznesené dotazy.