Bakalářská práce se zabývá výrobou masových pomazánek. Cílem bakalářské práce je technologický popis výroby konzervovaných masových pomazánek a výčet sortimentu firmy Hamé s.r.o.
Anotace v angličtině
My bachelor work is focused on making meat spreads. The goal of this work is to describe manufacturing of conservated meat spreads. Also describes the list of products which the Hame company products.
Bakalářská práce se zabývá výrobou masových pomazánek. Cílem bakalářské práce je technologický popis výroby konzervovaných masových pomazánek a výčet sortimentu firmy Hamé s.r.o.
Anotace v angličtině
My bachelor work is focused on making meat spreads. The goal of this work is to describe manufacturing of conservated meat spreads. Also describes the list of products which the Hame company products.
Stroje a zařízení na zpracování masových pomazánek.
Analýza sortimentu masových pomazánek ve výrobním závodě.
Zásady pro vypracování
I. Teoretická část
Technologie zpracování masa na masové pomazánky.
Stroje a zařízení na zpracování masových pomazánek.
Analýza sortimentu masových pomazánek ve výrobním závodě.
Seznam doporučené literatury
[1] STEINHAUSER, L. a kol., Hygiena a technologie masa, LAST Brno, 1995, 1. vydání. ISBN 80-9002260-4-4; s. 664.
[2] PIPEK, P. Technologie masa I, 2. vydání, Praha 1991, ediční středisko VŠCHT, ISBN 80-7080-106-9, s. 172.
[3] STEINHAUSER, L. a kolektiv, Produkce masa, LAST Tišnov, 2000, 1. vydání ISBN 80-900260-7-9, s. 464.
[4] DRDÁK, M., STUDNICKÝ, J., MÓROVÁ, E., KAROVIČOVÁ, J.; Základy potravinářských technológií; Vydavateľstvo Malé centrum, Bratislava 1996.
Seznam doporučené literatury
[1] STEINHAUSER, L. a kol., Hygiena a technologie masa, LAST Brno, 1995, 1. vydání. ISBN 80-9002260-4-4; s. 664.
[2] PIPEK, P. Technologie masa I, 2. vydání, Praha 1991, ediční středisko VŠCHT, ISBN 80-7080-106-9, s. 172.
[3] STEINHAUSER, L. a kolektiv, Produkce masa, LAST Tišnov, 2000, 1. vydání ISBN 80-900260-7-9, s. 464.
[4] DRDÁK, M., STUDNICKÝ, J., MÓROVÁ, E., KAROVIČOVÁ, J.; Základy potravinářských technológií; Vydavateľstvo Malé centrum, Bratislava 1996.