Bakalářská práce je zaměřena na zmapování nabízeného sortimentu mléčných zakysaných výrobků ve Zlínském kraji. Mapovány byly prodejny typu hypermarket, supermarket, diskont. Bakalářská práce teoreticky popisuje základní charakteristiky zakysaných mléč-ných výrobků, jejich výrobu a rozdělení na základě přídavku čistých mlékařských kultur.
Anotace v angličtině
The aim of this thesis is to map the assortment of the fermented dairy products offered in the region of Zlín. Among the mapped stores were: hypermarket, supermarket and dis-count. The Bachelor thesis theoretically describes the basic characteristics of fermented dairy products, their production and division according to the addition of the pure dairy cultivation.
Fermented dairy products, fermentation, dairy industry
Rozsah průvodní práce
66 s., 14 s. obr. příloh.
Jazyk
CZ
Anotace
Bakalářská práce je zaměřena na zmapování nabízeného sortimentu mléčných zakysaných výrobků ve Zlínském kraji. Mapovány byly prodejny typu hypermarket, supermarket, diskont. Bakalářská práce teoreticky popisuje základní charakteristiky zakysaných mléč-ných výrobků, jejich výrobu a rozdělení na základě přídavku čistých mlékařských kultur.
Anotace v angličtině
The aim of this thesis is to map the assortment of the fermented dairy products offered in the region of Zlín. Among the mapped stores were: hypermarket, supermarket and dis-count. The Bachelor thesis theoretically describes the basic characteristics of fermented dairy products, their production and division according to the addition of the pure dairy cultivation.