Informace o kvalifikační práci Technika a způsoby obsluhy a poskytování služeb ve společném stravování (Vypracování studijní pomůcky pro předmět Technika obsluhy a služeb)
- Následující požadované údaje nejsou u této VŠKP vyplněny: Název v angličtině
Hlavní téma
Technika a způsoby obsluhy a poskytování služeb ve společném stravování (Vypracování studijní pomůcky pro předmět Technika obsluhy služeb)
Hlavní téma v angličtině
Technique and ways of attendance and rendition of services in public catering (Elaboration study help for subject Techniques of attendance and services)
Název dle studenta
Technika a způsoby obsluhy a poskytování služeb ve společném stravování (Vypracování studijní pomůcky pro předmět Technika obsluhy a služeb)
Cílem diplomové práce je vypracovat studijní pomůcku pro předmět Technika obsluhy a služeb. Na základě získaných informací z oblasti společného stravování s převažující orientací na pohostinství jsou vypracovány tematické celky, které jsou součástí multimediálního CD. Dále se tato práce zaměřuje na výuku daného předmětu. K jednotlivým tématům jsou vypracovány formuláře prekonceptů smíšené vyučovací hodiny.
Anotace v angličtině
The goal of this diploma work is to produce a study aid for the subject Technique of service and attendance. Based on information acquired in the field of public dining with emphasis on hospitality subject units have been produced, which form a multimedia CD. This work further focuses on teaching the particular subject. For given subjects preconception formu-las of a composite lesson have been produced.
Klíčová slova
technika obsluhy a služeb, společenské chování, pohostinství, inventář, stolování
Klíčová slova v angličtině
service and attendance technique, public manners, hospitality, inventory, dining
Rozsah průvodní práce
86
Jazyk
CZ
Anotace
Cílem diplomové práce je vypracovat studijní pomůcku pro předmět Technika obsluhy a služeb. Na základě získaných informací z oblasti společného stravování s převažující orientací na pohostinství jsou vypracovány tematické celky, které jsou součástí multimediálního CD. Dále se tato práce zaměřuje na výuku daného předmětu. K jednotlivým tématům jsou vypracovány formuláře prekonceptů smíšené vyučovací hodiny.
Anotace v angličtině
The goal of this diploma work is to produce a study aid for the subject Technique of service and attendance. Based on information acquired in the field of public dining with emphasis on hospitality subject units have been produced, which form a multimedia CD. This work further focuses on teaching the particular subject. For given subjects preconception formu-las of a composite lesson have been produced.
Klíčová slova
technika obsluhy a služeb, společenské chování, pohostinství, inventář, stolování
Klíčová slova v angličtině
service and attendance technique, public manners, hospitality, inventory, dining
Zásady pro vypracování
Cílem práce je vypracovat studijní pomůcku pro předmět Technika obsluhy a služeb.
Vypracujte následující témata: historie pohostinství, pravidla společenského chování.
Popište osobnost číšníka, zásady hygieny a bezpečnost práce.
Rozdělte a definujte jednotlivý inventář na úseku obsluhy.
Charakterizujte způsoby a systémy obsluhy, způsoby nabídky, prodeje a placení.
Stručně definujte sklepní hospodářství a popište obsluhu v restauraci.
Zásady pro vypracování
Cílem práce je vypracovat studijní pomůcku pro předmět Technika obsluhy a služeb.
Vypracujte následující témata: historie pohostinství, pravidla společenského chování.
Popište osobnost číšníka, zásady hygieny a bezpečnost práce.
Rozdělte a definujte jednotlivý inventář na úseku obsluhy.
Charakterizujte způsoby a systémy obsluhy, způsoby nabídky, prodeje a placení.
Stručně definujte sklepní hospodářství a popište obsluhu v restauraci.