Seznámení se senzorickou analýzou, popis receptorů a charakteristika hodnotitelů.
Anotace v angličtině
Theoretical part solves the topics connected with work.
Practical part is related to overview of samples thereby tastes that can be felt and compared better by human
Seznámení se senzorickou analýzou, popis receptorů a charakteristika hodnotitelů.
Anotace v angličtině
Theoretical part solves the topics connected with work.
Practical part is related to overview of samples thereby tastes that can be felt and compared better by human
Literární rešerše.
Navržení metodiky experimentu.
Měření prahových hodnot některých látek.
Srovnání probandů.
Zásady pro vypracování
Literární rešerše.
Navržení metodiky experimentu.
Měření prahových hodnot některých látek.
Srovnání probandů.
Seznam doporučené literatury
ČSN ISO 8587
ČSN ISO 11056
ISO 6564
Pokorný, Valentová, Panovská - Senzorická analýza potravin, VŠCHT, Praha 1998
Seznam doporučené literatury
ČSN ISO 8587
ČSN ISO 11056
ISO 6564
Pokorný, Valentová, Panovská - Senzorická analýza potravin, VŠCHT, Praha 1998
Přílohy volně vložené
-
Přílohy vázané v práci
-
Převzato z knihovny
Ano
Plný text práce
Přílohy
Posudek(y) oponenta
Hodnocení vedoucího
Záznam průběhu obhajoby
Jak dlouho by trvalo než by člověk, který by jinak měl všechny předpoklady pro to být senzorikem, ale který žije "normálním" životem (občas pije,kouří a jí ostrá jídla) obnovenou smyslovou schopnost do takové míry, aby mol být analytikem v této oblasti?
Studentka odpověděla s přehledem, s vlastním názorme a s výbornou znalostí své práce.