Bakalářská práce kategorizuje barová a restaurační zařízení, popisuje netradiční lokality a prostředí. Klade důraz na nové trendy, snaží se vystihnout nejlákavější místa z hlediska cestovního ruchu a zároveň uvádí možné zlepšení a inovaci v odvětví propagace. Příkla-dem na určité lokalitě, znázorňuje možnou kombinaci rozrůstajícího se regionu a šetrný zásah do životního prostředí.
Anotace v angličtině
This work categorize bars and restaurants equipment. Describe innovative locations and environment. Place emphasis on new developments .Include best attractions in tourist tra-de and likewise features feasible improve and innovation in advertising branch. Example on specific location, represent feasible combination new trends and rural tourism in enlarge region.Describe living environment as the source of attractions for tourist trade.
Klíčová slova
Restaurační zařízení, bar, lokalita, cestovní ruch, cykloturistika, lázeňství, životní prostředí
Klíčová slova v angličtině
Restaurants equipment, bar, location (range), tourist trade, rural tourism, spa, living envi-ronment
Rozsah průvodní práce
58 s., 3 s. obr. příloh
Jazyk
CZ
Anotace
Bakalářská práce kategorizuje barová a restaurační zařízení, popisuje netradiční lokality a prostředí. Klade důraz na nové trendy, snaží se vystihnout nejlákavější místa z hlediska cestovního ruchu a zároveň uvádí možné zlepšení a inovaci v odvětví propagace. Příkla-dem na určité lokalitě, znázorňuje možnou kombinaci rozrůstajícího se regionu a šetrný zásah do životního prostředí.
Anotace v angličtině
This work categorize bars and restaurants equipment. Describe innovative locations and environment. Place emphasis on new developments .Include best attractions in tourist tra-de and likewise features feasible improve and innovation in advertising branch. Example on specific location, represent feasible combination new trends and rural tourism in enlarge region.Describe living environment as the source of attractions for tourist trade.
Klíčová slova
Restaurační zařízení, bar, lokalita, cestovní ruch, cykloturistika, lázeňství, životní prostředí
Klíčová slova v angličtině
Restaurants equipment, bar, location (range), tourist trade, rural tourism, spa, living envi-ronment
Zásady pro vypracování
Charakteristika baru (restaurace).
Rozdělení těchto zařízení (typy).
Výběr lokality z geografického hlediska.
Výběr lokality z hlediska zalidněnosti.
Dodržování ekologických kritérií, norem v různých oblastech.
Posouzení nejlepších lokalit.
Zásady pro vypracování
Charakteristika baru (restaurace).
Rozdělení těchto zařízení (typy).
Výběr lokality z geografického hlediska.
Výběr lokality z hlediska zalidněnosti.
Dodržování ekologických kritérií, norem v různých oblastech.
Posouzení nejlepších lokalit.
Seznam doporučené literatury
Charakteristika baru (restaurace).
Rozdělení těchto zařízení (typy).
Výběr lokality z geografického hlediska.
Výběr lokality z hlediska zalidněnosti.
Dodržování ekologických kritérií, norem v různých oblastech.
Posouzení nejlepších lokalit.
Seznam doporučené literatury
Charakteristika baru (restaurace).
Rozdělení těchto zařízení (typy).
Výběr lokality z geografického hlediska.
Výběr lokality z hlediska zalidněnosti.
Dodržování ekologických kritérií, norem v různých oblastech.
Posouzení nejlepších lokalit.
Přílohy volně vložené
-
Přílohy vázané v práci
-
Převzato z knihovny
Ano
Plný text práce
Přílohy
Posudek(y) oponenta
Hodnocení vedoucího
Záznam průběhu obhajoby
ing.Obenrauch - Do čeho by měl investovat JM kraj, aby i v zimním období byl turisticky atraktivní?
Ing.Rop,Ph.D.- v BP nejsou plně uvedeny citace. Který zdroj jste používal nejvíce? Uveďte další vyhlášky pro společná stravovací zařízení.
Student s dopomocí členů komise na otázky odpověděl.