1) Zpracujte literární rešerši vztahující se k legislativním a hygienickým
standardům zpracování,výroby masa a masných výrobků
2) Provedte analýzu výrobního procesu masných výrobků ve firmě ZD Ludmírov a
plnění požadavků uvedených v teoretické části bakalářské práce
3) Zpracujte SWOT analýzu pro danou firmu. Na základě analýzy současného
stavu firmy formulujte doporučení a návrhy na možná zlepšení
Anotace v angličtině
This bachelor thesis deals with safety and hygiene in the company ZOD Ludmírov. The theoretical part of thesis addresses the meat industry and meat processing technology.
The practical part includes selected characteristics of the business entity, the analysis of critical points and critical control points in the production process and SWOT analysis of company ZOD Ludmírov.
Klíčová slova
Masný průmysl, technologie masa, hygiena, bezpečnost, HACCP.
1) Zpracujte literární rešerši vztahující se k legislativním a hygienickým
standardům zpracování,výroby masa a masných výrobků
2) Provedte analýzu výrobního procesu masných výrobků ve firmě ZD Ludmírov a
plnění požadavků uvedených v teoretické části bakalářské práce
3) Zpracujte SWOT analýzu pro danou firmu. Na základě analýzy současného
stavu firmy formulujte doporučení a návrhy na možná zlepšení
Anotace v angličtině
This bachelor thesis deals with safety and hygiene in the company ZOD Ludmírov. The theoretical part of thesis addresses the meat industry and meat processing technology.
The practical part includes selected characteristics of the business entity, the analysis of critical points and critical control points in the production process and SWOT analysis of company ZOD Ludmírov.
Klíčová slova
Masný průmysl, technologie masa, hygiena, bezpečnost, HACCP.
Zpracujte literární rešerši vztahující se k legislativním a hygienickým standardům zpracování a výroby masa
Proveďte analýzu výrobního procesu masných výrobků ve firmě ZOD Ludmírov a plnění požadavků uvedených v teoretické části bakalářské práce
Zpracujte SWOT analýzu pro danou firmu. Na základě analýzy současného
stavu firmy formulujte doporučení a návrhy na možná zlepšení
Zásady pro vypracování
Zpracujte literární rešerši vztahující se k legislativním a hygienickým standardům zpracování a výroby masa
Proveďte analýzu výrobního procesu masných výrobků ve firmě ZOD Ludmírov a plnění požadavků uvedených v teoretické části bakalářské práce
Zpracujte SWOT analýzu pro danou firmu. Na základě analýzy současného
stavu firmy formulujte doporučení a návrhy na možná zlepšení
Seznam doporučené literatury
[1]BŘEZINA, P., KOMÁR, A., HRABĚ, J. Technologie, zbožíznalství a hygiena potravin živočišného původu I část, VVŠ PV Vyškov, Vyškov 2000.
[2]HRABĚ, J., BŘEZINA, P., VALÁŠEK, P. Technologie výroby potravin živočišného původu, 1.vydání, UTB, Zlín 2006.
[3]INGR, I. Produkce a zpracování masa, 1.vydání, MZLU, Brno 2003.
[4]Láta, J., Technologie masa, SNTL, Praha 1984.
Seznam doporučené literatury
[1]BŘEZINA, P., KOMÁR, A., HRABĚ, J. Technologie, zbožíznalství a hygiena potravin živočišného původu I část, VVŠ PV Vyškov, Vyškov 2000.
[2]HRABĚ, J., BŘEZINA, P., VALÁŠEK, P. Technologie výroby potravin živočišného původu, 1.vydání, UTB, Zlín 2006.
[3]INGR, I. Produkce a zpracování masa, 1.vydání, MZLU, Brno 2003.
[4]Láta, J., Technologie masa, SNTL, Praha 1984.
Přílohy volně vložené
-
Přílohy vázané v práci
grafy, tabulky
Převzato z knihovny
-
Plný text práce
Přílohy
Posudek(y) oponenta
Hodnocení vedoucího
Záznam průběhu obhajoby
studentka vystupovala mírně rozpačitě, což ovlivnilo celkový projev a prezentaci. Na dané ptázky pdúpvídala s menšími nepřesnostmi.
Ing. Valášek - O jakou bezpečnost se u BP jedná?
MVDr. Holko - Coje ISO 2000, co je BRC, kdo vymyslel HCCP?
Prf. Kováčik - Vysvětlete připomínky vedoucího práce o přístupu ke zpracování BP.