LORENCOVÁ, E., SALEK, R. N., ČERNOŠKOVÁ, I., BUŇKA, F. (2019). Evaluation of force-carbonated Czech-type lager beer quality during storage in relation to the applied type of packaging. Food Control, 106.
CABALLERO, I., BLANCO, C. A., PORRAS, M. (2012). Iso-\recke{alpha}-acids, bitterness and loss of beer quality during storage. Trends In Food Science Technology, 26(1), 21-30.
KING, B. M., DUINEVELD, C. A. A. (1999). Changes in bitterness as beer ages naturally. Food Quality And Preference, 10(4-5), 315-324.
POSTULKOVA, M., RIVEROS-GALAN, D., CORDOVA-AGIULAR, K., ZITKOVA, K., VERACHTERT, H., DERDELINCKX, G., ET AL. (2016). Technological possibilities to prevent and suppress primary gushing of beer. Trends In Food Science Technology, 49, 64-73.
Seznam doporučené literatury
LORENCOVÁ, E., SALEK, R. N., ČERNOŠKOVÁ, I., BUŇKA, F. (2019). Evaluation of force-carbonated Czech-type lager beer quality during storage in relation to the applied type of packaging. Food Control, 106.
CABALLERO, I., BLANCO, C. A., PORRAS, M. (2012). Iso-\recke{alpha}-acids, bitterness and loss of beer quality during storage. Trends In Food Science Technology, 26(1), 21-30.
KING, B. M., DUINEVELD, C. A. A. (1999). Changes in bitterness as beer ages naturally. Food Quality And Preference, 10(4-5), 315-324.
POSTULKOVA, M., RIVEROS-GALAN, D., CORDOVA-AGIULAR, K., ZITKOVA, K., VERACHTERT, H., DERDELINCKX, G., ET AL. (2016). Technological possibilities to prevent and suppress primary gushing of beer. Trends In Food Science Technology, 49, 64-73.
Přílohy volně vložené
-
Přílohy vázané v práci
grafy, schémata, tabulky
Převzato z knihovny
Ne
Plný text práce
Přílohy
Posudek(y) oponenta
Hodnocení vedoucího
Záznam průběhu obhajoby
Student představil komisi výsledky své bakalářské práce. Poté byla komise seznámena s posudky a hodnocením vedoucího a oponenta (hodnocení vedoucího: B - velmi dobře, hodnocení oponenta: B - velmi dobře). V rámci posudku oponenta (MVDr. Zdeněk Polášek) byly studentovi položeny následující dotazy:
1. V kapitole 7.1.3. Stanovení hořkých látek v pivu popisujete metodiku jejich stanovení pomocí spektrofotometrie. Mohla by jste vysvětlit při jaké vlnové délce světelného spektra probíhá dané měření? ZODPOVĚZEN ZCELA
2. Jaká je podle Vás příčina poklesu senzorických vlastností u piva 11% EPM oproti ostatním sledovaným pivům? ZODPOVĚZEN ZCELA
Poté byla vedena diskuze o bakalářské práci, během které byly jednotlivými členy komise položeny následující dotazy:
doc. Ing. Miroslav Fišera, CSc.: Byla piva, která jste ve své práci hodnotila, filtrovaná? ZODPOVĚZEN ZCELA
Student potvrdil hodnocení vedoucího práce jistým, vyčerpávajícím způsobem. Prokázal hluboké znalosti teoretických zásad studované problematiky. K obhajobě bakalářské práce nebyly ze strany komise žádné připomínky.