Předkládaná práce je věnována aktuálním otázkám vývoje potravinářství, bezpečnosti potravin v ekonomicko-společenských souvislostech. Práce je členěna do dvou kapitol, kdy vlastním jádrem práce je kapitola - Potravinářství se vstupem do třetího tisíciletí. Kde se autor zabývá vývojem, trendy a strategickými cíli potravinářství.
Anotace v angličtině
This bachelor´s dissertation deals with important questions regarding the development of the food industry, food safety in the social-economical environment. The dissertation is devided into two chapters and the most important one is titled - ''The food industry entering the third millennium.‘‘ Where the author looks at the development, trends and strategic goals of the food industry.
Předkládaná práce je věnována aktuálním otázkám vývoje potravinářství, bezpečnosti potravin v ekonomicko-společenských souvislostech. Práce je členěna do dvou kapitol, kdy vlastním jádrem práce je kapitola - Potravinářství se vstupem do třetího tisíciletí. Kde se autor zabývá vývojem, trendy a strategickými cíli potravinářství.
Anotace v angličtině
This bachelor´s dissertation deals with important questions regarding the development of the food industry, food safety in the social-economical environment. The dissertation is devided into two chapters and the most important one is titled - ''The food industry entering the third millennium.‘‘ Where the author looks at the development, trends and strategic goals of the food industry.
Předmětná práce bude věnována aktuální a perspektivní problematice potravinářství
ČR se zaměřením na otázky kvality a bezpečnosti potravin,
jejich legislativní zakotvení.
Zásady pro vypracování
Předmětná práce bude věnována aktuální a perspektivní problematice potravinářství
ČR se zaměřením na otázky kvality a bezpečnosti potravin,
jejich legislativní zakotvení.