Bakalářská práce řeší problematiku vlivu manažerské funkce kontroly na dosahovanou kvalitu v potravinářské firmě. Cílem předkládané práce je ukázat uplatnění manažerského přístupu k realizaci této funkce, jakožto prostředku k dosahování kvality a schopnosti prosadit se v náročném konkurenčním prostředí na trhu. Pro ověření uplatnění teoretických poznatků o reálném naplňování manažerské funkce kontroly jsou tyto poznatky konfrontovány s prací managementu firmy TRUMF International s. r. o., která se zabývá výrobou koření a aromatických výtažků.
Anotace v angličtině
This bachelor ´s thesis concentrates on problems of the influence of the manager function control on the reached quality in a food company production. The aim of the presented thesis is to show the use of the manager’s approach to the realization of this function as the means of reaching the high quality products and their usage on the market. For a verification of the theoretical knowledge about the realistic usage of the Manager’s control function will be confronted with the work of the management of the company TRUMF International Ltd which deals with the spices and aromatic extracts production.
Bakalářská práce řeší problematiku vlivu manažerské funkce kontroly na dosahovanou kvalitu v potravinářské firmě. Cílem předkládané práce je ukázat uplatnění manažerského přístupu k realizaci této funkce, jakožto prostředku k dosahování kvality a schopnosti prosadit se v náročném konkurenčním prostředí na trhu. Pro ověření uplatnění teoretických poznatků o reálném naplňování manažerské funkce kontroly jsou tyto poznatky konfrontovány s prací managementu firmy TRUMF International s. r. o., která se zabývá výrobou koření a aromatických výtažků.
Anotace v angličtině
This bachelor ´s thesis concentrates on problems of the influence of the manager function control on the reached quality in a food company production. The aim of the presented thesis is to show the use of the manager’s approach to the realization of this function as the means of reaching the high quality products and their usage on the market. For a verification of the theoretical knowledge about the realistic usage of the Manager’s control function will be confronted with the work of the management of the company TRUMF International Ltd which deals with the spices and aromatic extracts production.
Vypracování projektu.
Stanovení cílů práce a hypotéz práce.
Bibliografie.
Zpracování časového harmonogramu.
Provedení analýzy problematiky.
Zohlednění vztažné legislativy.
Ověření poznatků v praxi.
Zohlednění materiálů centrální provenience.
Zásady pro vypracování
Vypracování projektu.
Stanovení cílů práce a hypotéz práce.
Bibliografie.
Zpracování časového harmonogramu.
Provedení analýzy problematiky.
Zohlednění vztažné legislativy.
Ověření poznatků v praxi.
Zohlednění materiálů centrální provenience.
Seznam doporučené literatury
Vodáček - Management- Teorie a praxe v informační společnosti
Jaromír Veber a kol. - Management - Základy, prosperita, globalizace
Jiří Fotr, Jiří Dědina - Manažerské rozhodování
Masaaki Imai - Kaizen- Metoda, jak zavést úspornější a flexibilnější výrobu v podniku
Michal Kavan- Výrobní a provozní management
Seznam doporučené literatury
Vodáček - Management- Teorie a praxe v informační společnosti
Jaromír Veber a kol. - Management - Základy, prosperita, globalizace
Jiří Fotr, Jiří Dědina - Manažerské rozhodování
Masaaki Imai - Kaizen- Metoda, jak zavést úspornější a flexibilnější výrobu v podniku
Michal Kavan- Výrobní a provozní management
Přílohy volně vložené
-
Přílohy vázané v práci
-
Převzato z knihovny
Ano
Plný text práce
Přílohy
Posudek(y) oponenta
Hodnocení vedoucího
Záznam průběhu obhajoby
prof. Ing. Kopec K., DrSc., - specifikujte normu ISO 14000.
Je tato norma aplikovatelná pro potravinářství.
Vztah norem ISO 9000 a 22000.
Studentka prokázal velmi dobré znalosti dané problematiky a schopnosti jejich aplikace.