Má bakalářská práce se zabývá kvalitou pokrmů a faktory, které ji ovlivňují. Ve stručnosti jsou zde charakterizovány orgány kontrolující kvalitu potravin a legislativa, která se touto problematikou zabývá. Další část práce charakterizuje konvenientní výrobky, které usnad-ňují přípravu hotových jídel. V poslední kapitole je věnována pozornost způsobu podávání pokrmů.
Anotace v angličtině
My bachelors work discusses the quality of food and factors that influence it. In briefness there are characterised the organs that controll the quality of the food plus a Legislature, which inquire into this problem/those tasks. Other part of the work is mainly about konve-nient products that make the preparation of the meal easier. The last chapter dedicate the way/method of serving the meal.
Klíčová slova
kvalita potravin, convenience, pokrm
Klíčová slova v angličtině
quality foods, convenience, foods
Rozsah průvodní práce
61 s., 33 s. tab. příloh.
Jazyk
CZ
Anotace
Má bakalářská práce se zabývá kvalitou pokrmů a faktory, které ji ovlivňují. Ve stručnosti jsou zde charakterizovány orgány kontrolující kvalitu potravin a legislativa, která se touto problematikou zabývá. Další část práce charakterizuje konvenientní výrobky, které usnad-ňují přípravu hotových jídel. V poslední kapitole je věnována pozornost způsobu podávání pokrmů.
Anotace v angličtině
My bachelors work discusses the quality of food and factors that influence it. In briefness there are characterised the organs that controll the quality of the food plus a Legislature, which inquire into this problem/those tasks. Other part of the work is mainly about konve-nient products that make the preparation of the meal easier. The last chapter dedicate the way/method of serving the meal.
Klíčová slova
kvalita potravin, convenience, pokrm
Klíčová slova v angličtině
quality foods, convenience, foods
Zásady pro vypracování
Definice kvality pokrmů.
Co ovlivňuje kvalitu pokrmů.
Orgány kontrolující kvalitu potravin.
Vyhlášky.
Convenience.
Základní faktory hodnocení jídel.
Zásady pro vypracování
Definice kvality pokrmů.
Co ovlivňuje kvalitu pokrmů.
Orgány kontrolující kvalitu potravin.
Vyhlášky.
Convenience.
Základní faktory hodnocení jídel.
Seznam doporučené literatury
Dle zásad vedoucího bakalářské práce.
Seznam doporučené literatury
Dle zásad vedoucího bakalářské práce.
Přílohy volně vložené
-
Přílohy vázané v práci
tabulky
Převzato z knihovny
Ano
Plný text práce
Přílohy
Posudek(y) oponenta
Hodnocení vedoucího
Záznam průběhu obhajoby
Ing. Kramářová
Jaký je rozdíl mezi pokrmem a jídlem?
Na otázky odpovídala studentka velmi dobře. Vyjadřovala se věcně správně, ale ne vždy zcela přesně.