Bakalářská práce je zaměřena na aplikaci přírodního koření do masných výrobků. Hlavní část práce je zaměřena na chemické složení a charakteristiku přírodního koření a jeho aplikaci do masných výrobků. V závěru práce je přehled masných výrobků a jednotlivých koření, které se do masných výrobků přidávají.
Anotace v angličtině
Bachelor thesis is focused on the application of natural spice to meat products. The main part of the work is focused on the chemical composition and characteristics of natural spices and their application to meat products. At the end of the work is a overview of meat products and individual spices added to meat products.
Klíčová slova
koření, masné výrobky, kombi směsi
Klíčová slova v angličtině
spices, meat products, combi mixes
Rozsah průvodní práce
42 s. (8 209)
Jazyk
CZ
Anotace
Bakalářská práce je zaměřena na aplikaci přírodního koření do masných výrobků. Hlavní část práce je zaměřena na chemické složení a charakteristiku přírodního koření a jeho aplikaci do masných výrobků. V závěru práce je přehled masných výrobků a jednotlivých koření, které se do masných výrobků přidávají.
Anotace v angličtině
Bachelor thesis is focused on the application of natural spice to meat products. The main part of the work is focused on the chemical composition and characteristics of natural spices and their application to meat products. At the end of the work is a overview of meat products and individual spices added to meat products.
Klíčová slova
koření, masné výrobky, kombi směsi
Klíčová slova v angličtině
spices, meat products, combi mixes
Zásady pro vypracování
Charakteristika přírodního koření.
Chemické složení a technologické vlastnosti koření.
Využití přírodního koření do masných výrobků.
Zásady pro vypracování
Charakteristika přírodního koření.
Chemické složení a technologické vlastnosti koření.
Využití přírodního koření do masných výrobků.
Seznam doporučené literatury
[1] STEINHAUSER, L. a kol., Hygiena a technologie masa, LAST Brno, 1995, 1. vydání. ISBN 80-9002260-4-4; s. 664.
[2] PIPEK, P. Technologie masa I, II. vydání, Praha 1991, ediční středisko VŠCHT, ISBN 80-7080-106-9, s. 172.
[3] STEINHAUSER, L. a kolektiv, Produkce masa, LAST Tišnov, 2000, 1. vydání ISBN 80-900260-7-9, s. 464.
[4] DRDÁK, M., STUDNICKÝ, J., MÓROVÁ, E., KAROVIČOVÁ, J.; Základy potravinářských technológií; Vydavateľstvo Malé centrum, Bratislava 1996, ISBN 8096706411, s. 511.
Seznam doporučené literatury
[1] STEINHAUSER, L. a kol., Hygiena a technologie masa, LAST Brno, 1995, 1. vydání. ISBN 80-9002260-4-4; s. 664.
[2] PIPEK, P. Technologie masa I, II. vydání, Praha 1991, ediční středisko VŠCHT, ISBN 80-7080-106-9, s. 172.
[3] STEINHAUSER, L. a kolektiv, Produkce masa, LAST Tišnov, 2000, 1. vydání ISBN 80-900260-7-9, s. 464.
[4] DRDÁK, M., STUDNICKÝ, J., MÓROVÁ, E., KAROVIČOVÁ, J.; Základy potravinářských technológií; Vydavateľstvo Malé centrum, Bratislava 1996, ISBN 8096706411, s. 511.
Přílohy volně vložené
-
Přílohy vázané v práci
ilustrace, tabulky
Převzato z knihovny
Ne
Plný text práce
Přílohy
Posudek(y) oponenta
Hodnocení vedoucího
Záznam průběhu obhajoby
Student prokázal, že danou problematiku pochopil v širších souvislostech a ovládá i metodiku jejího uplatnění v praxi. Menší nepřesnosti, jichž se dopustil, opravil v průběhu obhajoby.