Bakalářská práce je zaměřena na analýzu zajištění bezpečnosti potravin při jejich výrobě v potravinářském závodě Zora Olomouc. Teoretická část popisuje bezpečnost potravin, za-jištění zdravotní nezávadnosti potravin a systém HACCP. V praktické části je představen závod Zora Olomouc firmy Nestlé Česko s.r.o. Dále jsou po stránce hygienické rozepsána zabezpečení provozu výroby a dodržování hygienických zásad. Technická stránka popisuje zabezpečení vzniku potenciálních rizik kontaminace výrobku.
Anotace v angličtině
The bachelor thesis is focused on the analysis of the food safety in thein manufacturing in the food plant Zora Olomouc. The theoretical part describes food safety, ensuring of food safety and HACCP systém. The plant Zora Olomouc of Nestlé Česko s.r.o. ´s company is introduced in the practical part. There is also written about security service production in terms of hygiene and comliance of hygiene principles. Technical point of view describes security and origins of potential risks of the product´s contamination.
Bakalářská práce je zaměřena na analýzu zajištění bezpečnosti potravin při jejich výrobě v potravinářském závodě Zora Olomouc. Teoretická část popisuje bezpečnost potravin, za-jištění zdravotní nezávadnosti potravin a systém HACCP. V praktické části je představen závod Zora Olomouc firmy Nestlé Česko s.r.o. Dále jsou po stránce hygienické rozepsána zabezpečení provozu výroby a dodržování hygienických zásad. Technická stránka popisuje zabezpečení vzniku potenciálních rizik kontaminace výrobku.
Anotace v angličtině
The bachelor thesis is focused on the analysis of the food safety in thein manufacturing in the food plant Zora Olomouc. The theoretical part describes food safety, ensuring of food safety and HACCP systém. The plant Zora Olomouc of Nestlé Česko s.r.o. ´s company is introduced in the practical part. There is also written about security service production in terms of hygiene and comliance of hygiene principles. Technical point of view describes security and origins of potential risks of the product´s contamination.
Teoretické vymezení pojmů vztahujících se k problematice analýzy rizik v potravinářství
Analýza rizik v potravinářském podniku
Navržení opatření vedoucích k minimalizaci potenciálních rizik v potravinářském podniku
Zásady pro vypracování
Teoretické vymezení pojmů vztahujících se k problematice analýzy rizik v potravinářství
Analýza rizik v potravinářském podniku
Navržení opatření vedoucích k minimalizaci potenciálních rizik v potravinářském podniku
Seznam doporučené literatury
[1] ŠEFČÍK Vladimír. Analýza rizik. Zlín: UTB ve Zlíně, 2009. ISBN 978-80-7318-696-8 \vsp{1,5mm}
[2] KNECHTGES Paul L. Food Safety. Theory and Practice. USA, 2012. ISBN ? 13: 978-0-7637-8556-7. [460 s.] \vsp{1,5mm}
[3] CHLACHULA Jiří, ŠEFČÍK Vladimír a Eva LUKÁŠKOVÁ. Environmental Sustainability of Food Production in the Czech Republic. In ICEEM 2012 2nd International Conference on Economic, Education and Management. Shanghai : Hong Kong Education Society, 2012, s. 32-37. ISBN 978-988-19750-3-4. \vsp{1,5mm}
Další odborná literatura dle doporučení vedoucího bakalářské práce. \vsp{1,5mm}
Seznam doporučené literatury
[1] ŠEFČÍK Vladimír. Analýza rizik. Zlín: UTB ve Zlíně, 2009. ISBN 978-80-7318-696-8 \vsp{1,5mm}
[2] KNECHTGES Paul L. Food Safety. Theory and Practice. USA, 2012. ISBN ? 13: 978-0-7637-8556-7. [460 s.] \vsp{1,5mm}
[3] CHLACHULA Jiří, ŠEFČÍK Vladimír a Eva LUKÁŠKOVÁ. Environmental Sustainability of Food Production in the Czech Republic. In ICEEM 2012 2nd International Conference on Economic, Education and Management. Shanghai : Hong Kong Education Society, 2012, s. 32-37. ISBN 978-988-19750-3-4. \vsp{1,5mm}
Další odborná literatura dle doporučení vedoucího bakalářské práce. \vsp{1,5mm}
Přílohy volně vložené
-
Přílohy vázané v práci
-
Převzato z knihovny
Ne
Plný text práce
Přílohy
Posudek(y) oponenta
Hodnocení vedoucího
Záznam průběhu obhajoby
Doc. Merenda položil doplňující otázku během prezentace, byly položeny otázky vedoucího a oponenta bakalářské práce, Ing. Musil, Ing. Strohmandl, Ing. Hart položili otázky, které byly zodpovězné.