Bakalářská práce je rozdělena na dvě části teoretickou a praktickou. V teoretické části jsou vymezeny pojmy potravinová bezpečnost a její zajištění, bezpečnost, riziko, analýza rizik, nebezpečí. V praktické části je provedena analýza rizik, okomentována analýza potravinové soběstačnosti státu v oblasti produkce masa a popsán cenový vývoj živočišných komodit.
Anotace v angličtině
The thesis is divided into two parts: theoretical and practical. In the theoretical part defines the concepts of food security and its assurance, security, risk analysis , risk. In the practical part of the risk analysis, commented out analysis of food self-sufficiency of the state in the production of meat and animal describes the price development of commodities.
Bakalářská práce je rozdělena na dvě části teoretickou a praktickou. V teoretické části jsou vymezeny pojmy potravinová bezpečnost a její zajištění, bezpečnost, riziko, analýza rizik, nebezpečí. V praktické části je provedena analýza rizik, okomentována analýza potravinové soběstačnosti státu v oblasti produkce masa a popsán cenový vývoj živočišných komodit.
Anotace v angličtině
The thesis is divided into two parts: theoretical and practical. In the theoretical part defines the concepts of food security and its assurance, security, risk analysis , risk. In the practical part of the risk analysis, commented out analysis of food self-sufficiency of the state in the production of meat and animal describes the price development of commodities.
Teoretické vymezení pojmů, vztahující se k analýze rizik a potravinové bezpečnosti
Analýza rizik zajištění potravinové bezpečnosti v oblasti produkce masa
Vyhodnocení míry zajištění potravinové bezpečnosti v uvedené oblasti
Zásady pro vypracování
Teoretické vymezení pojmů, vztahující se k analýze rizik a potravinové bezpečnosti
Analýza rizik zajištění potravinové bezpečnosti v oblasti produkce masa
Vyhodnocení míry zajištění potravinové bezpečnosti v uvedené oblasti
Seznam doporučené literatury
[1] ŠEFČÍK Vladimír. Analýza rizik. Zlín: UTB ve Zlíně, 2009. ISBN
978-80-7318-696-8 \vsp{1,5mm}
[2] LUKÁŠKOVÁ Eva, VELICHOVÁ Helena a Kateřina PITROVÁ. Foodstuff Security and
Food Safety in 21St Century. Economics and Management, 2012, roč.
neuveden, č. 1, s. 43-52. ISSN 1802-3975. \vsp{1,5mm}
[3] McDONALD Bryan L. Food security. United Kingdom: John Wiley and Sons,
Ltd., 2010.ISNB 978-80-7456-480-71 \vsp{1,5mm}
Další odborná literatura dle doporučení vedoucího bakalářské práce. \vsp{1,5mm}
Seznam doporučené literatury
[1] ŠEFČÍK Vladimír. Analýza rizik. Zlín: UTB ve Zlíně, 2009. ISBN
978-80-7318-696-8 \vsp{1,5mm}
[2] LUKÁŠKOVÁ Eva, VELICHOVÁ Helena a Kateřina PITROVÁ. Foodstuff Security and
Food Safety in 21St Century. Economics and Management, 2012, roč.
neuveden, č. 1, s. 43-52. ISSN 1802-3975. \vsp{1,5mm}
[3] McDONALD Bryan L. Food security. United Kingdom: John Wiley and Sons,
Ltd., 2010.ISNB 978-80-7456-480-71 \vsp{1,5mm}
Další odborná literatura dle doporučení vedoucího bakalářské práce. \vsp{1,5mm}
Přílohy volně vložené
-
Přílohy vázané v práci
-
Převzato z knihovny
Ne
Plný text práce
Přílohy
Posudek(y) oponenta
Hodnocení vedoucího
Záznam průběhu obhajoby
Prof. Šefčík přečetl hodnocení vedoucího a oponenta BP a předložil jejich otázky, doc. Mazal, Ing. Hart, Ing. Strohmandl položili doplňující otázky, které byly zodpovězené.