Tématem mojí bakalářské práce je stanovení optimálních podmínek při výrobě kynutých
a pludrových těst. V práci jsou uvedeny jejich technologické postupy, správný výběr
surovin a možnosti zpracování kynutých a plundrových těst. Výsledkem práce v daných
podmínkách je zjištění nejefektivnějšího způsobu výroby jemného pečiva z uvedených těst
v malých cukrářských výrobnách.
Anotace v angličtině
The topic of my bachelor's thesis is to determine optimal conditions in the production of
leavened and plunder dough. In my work I refer to their technological processes, a good
choice of ingredients and different possibilities of leavened and plunder dough processing.
The result of my thesis is to find out the most effective way of soft pastry production in
small pastry manufactories.
Tématem mojí bakalářské práce je stanovení optimálních podmínek při výrobě kynutých
a pludrových těst. V práci jsou uvedeny jejich technologické postupy, správný výběr
surovin a možnosti zpracování kynutých a plundrových těst. Výsledkem práce v daných
podmínkách je zjištění nejefektivnějšího způsobu výroby jemného pečiva z uvedených těst
v malých cukrářských výrobnách.
Anotace v angličtině
The topic of my bachelor's thesis is to determine optimal conditions in the production of
leavened and plunder dough. In my work I refer to their technological processes, a good
choice of ingredients and different possibilities of leavened and plunder dough processing.
The result of my thesis is to find out the most effective way of soft pastry production in
small pastry manufactories.
I. Teoretická část
Charakteristika kynutých a plundrových těst a jejich využití v cukrářské výrobě
Surovinové složení
Technologický postup
II. Praktická část
Změny technologických a surovinových faktorů u kynutých a plundrových těst
Porovnání sledovaných změn s klasickými technologickými postupy
Vyhodnocení zkoumaných změn
Zásady pro vypracování
I. Teoretická část
Charakteristika kynutých a plundrových těst a jejich využití v cukrářské výrobě
Surovinové složení
Technologický postup
II. Praktická část
Změny technologických a surovinových faktorů u kynutých a plundrových těst
Porovnání sledovaných změn s klasickými technologickými postupy
Vyhodnocení zkoumaných změn
Seznam doporučené literatury
MULLEROVÁ,M.-SKOUPIL,J.Technologie pro 3.ročník SPŠ potravinářské technologie,SNTL,Praha 1986
MULLEROVÁ,M.-SKOUPIL,J.Technologie pto 4.ročník SPŠ studijního oboru zpracování mouky,SNTL,Praha 1988
MULEROVÁ,M.-CHROUST,F.Pečeme moderně v malých,větších pekárnách,KOPA,Pardubice 1993
Internet
Seznam doporučené literatury
MULLEROVÁ,M.-SKOUPIL,J.Technologie pro 3.ročník SPŠ potravinářské technologie,SNTL,Praha 1986
MULLEROVÁ,M.-SKOUPIL,J.Technologie pto 4.ročník SPŠ studijního oboru zpracování mouky,SNTL,Praha 1988
MULEROVÁ,M.-CHROUST,F.Pečeme moderně v malých,větších pekárnách,KOPA,Pardubice 1993
Internet
Přílohy volně vložené
CD
Přílohy vázané v práci
ilustrace, tabulky
Převzato z knihovny
Ne
Plný text práce
Přílohy
Posudek(y) oponenta
Hodnocení vedoucího
Záznam průběhu obhajoby
Student potvrdil hodnocení vedoucího bakalářské práce, prokázal, že danou problematiku ovládá v potřebném rozsahu a souvislostech. Na otázky vedoucího, oponenta a komise odpovídal věcně, správně, ale méně pohotově.