Bakalářská práce s názvem "Analýza a řízení rizik ve vybrané společnosti" řeší problematiku rizik hrozících firmě XY. Cílem práce je najít, analyzovat a ohodnotit nebezpečí a navrhnout preventivní opatření. Teoretická část je zaměřena na potravinářský průmysl České republiky a na potravinové normy. Následuje teoretický výklad rizika, analýzy a řízení rizik. Praktická část obsahuje představení podniku, analýzu součastných rizik, návrhy a doporučení k prevenci rizik.
Anotace v angličtině
This thesis named 'Analysis and risk management at a selected company' deals with the issue of risks facing the firm XY. The aim is to identify, analyze and assess dangers and propose preventive measures. The theoretical part focuses on the food industry in the Czech Republic and the standards governing foodstuff. It is followed by a theoretical interpretation of the risks, analyses and risk management. The practical section comprises a presentation of the company, analysis of current risks, suggestions and recommendations for risk prevention.
Bakalářská práce s názvem "Analýza a řízení rizik ve vybrané společnosti" řeší problematiku rizik hrozících firmě XY. Cílem práce je najít, analyzovat a ohodnotit nebezpečí a navrhnout preventivní opatření. Teoretická část je zaměřena na potravinářský průmysl České republiky a na potravinové normy. Následuje teoretický výklad rizika, analýzy a řízení rizik. Praktická část obsahuje představení podniku, analýzu součastných rizik, návrhy a doporučení k prevenci rizik.
Anotace v angličtině
This thesis named 'Analysis and risk management at a selected company' deals with the issue of risks facing the firm XY. The aim is to identify, analyze and assess dangers and propose preventive measures. The theoretical part focuses on the food industry in the Czech Republic and the standards governing foodstuff. It is followed by a theoretical interpretation of the risks, analyses and risk management. The practical section comprises a presentation of the company, analysis of current risks, suggestions and recommendations for risk prevention.
[1] SMEJKAL, Vladimír a Karel RAIS. Řízení rizik ve firmách a jiných organizacích. 4., aktualiz. a rozš. vyd. Praha: Grada, 2013, 483 s. ISBN 978-80-247-4644-9. \vsp{1,5mm}
[2] TICHÝ, Milík. Ovládání rizika: analýza a management. Vyd. 1. V Praze: C.H. Beck, 2006, xxvi, 396 s. ISBN 80-7179-415-5. nl{}\vsp{1,5mm}
[3] ŠEFČÍK, Vladimír. Analýza rizik. 1. vyd. Zlín: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2009, 98 s. ISBN 978-80-7318-696-8. \vsp{1,5mm}
Další odborná literatura dle doporučení vedoucího bakalářské práce. \vsp{1,5mm}
Seznam doporučené literatury
[1] SMEJKAL, Vladimír a Karel RAIS. Řízení rizik ve firmách a jiných organizacích. 4., aktualiz. a rozš. vyd. Praha: Grada, 2013, 483 s. ISBN 978-80-247-4644-9. \vsp{1,5mm}
[2] TICHÝ, Milík. Ovládání rizika: analýza a management. Vyd. 1. V Praze: C.H. Beck, 2006, xxvi, 396 s. ISBN 80-7179-415-5. nl{}\vsp{1,5mm}
[3] ŠEFČÍK, Vladimír. Analýza rizik. 1. vyd. Zlín: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2009, 98 s. ISBN 978-80-7318-696-8. \vsp{1,5mm}
Další odborná literatura dle doporučení vedoucího bakalářské práce. \vsp{1,5mm}
Přílohy volně vložené
-
Přílohy vázané v práci
-
Převzato z knihovny
Ne
Plný text práce
Přílohy
Posudek(y) oponenta
Hodnocení vedoucího
Záznam průběhu obhajoby
Prof. Šefčík přečetl hodnocení vedoucího BP bez otázek, Ing. Hart - oponent přečetl hodnocení BP a předložil tři otázky, Ing. Strohmandl, prof. Šefčík položili doplňující otázky, které byly zodpovězené.