Hlavním cílem bakalářské práce je analýza kvality služeb poskytovaných v Hotelu Buchlovice tuzemským hostům. První část je zaměřena na teoretický výklad základních pojmů z marketingu, jako jsou marketing, marketingový mix, marketing služeb, služby, teoretický popis analýz a marketingový výzkum.
Tyto získané informace jsou použity jako teoretický podklad pro další část práce.
Praktická část bakalářské práce je věnována analýze hotelu. Pomocí sestaveného dotazníku je zjištěna míra spokojenosti zákazníků se stávajícími službami. Na základě zjištění jsou hotelu podány návrhy a doporučení ke zlepšení kvality poskytovaných služeb.
Anotace v angličtině
The main aim of the bachelor thesis is an analysis of service qualities provided by the Hotel Buchlovice to Domestic Guests. The first part is focused on the theoretical interpretation of basic expressions of marketing as marketing, marketing mix, marketing of services, services, theoretical description of analyses and marketing research.
This obtained information has been used as the theoretical basis for my other part of the bachelor thesis.
The practical part has been devoted to the analysis of the hotel. Through a special questionnaire the extent of the customer satisfacion with the current services has been established. Based on my findings some proposals and recommendations have been suggested the hotel to increase the quality of the provided services.
hotel services, marketing mix of services, marketing research, PEST analysis, SWOT analysis
Rozsah průvodní práce
79 s.
Jazyk
CZ
Anotace
Hlavním cílem bakalářské práce je analýza kvality služeb poskytovaných v Hotelu Buchlovice tuzemským hostům. První část je zaměřena na teoretický výklad základních pojmů z marketingu, jako jsou marketing, marketingový mix, marketing služeb, služby, teoretický popis analýz a marketingový výzkum.
Tyto získané informace jsou použity jako teoretický podklad pro další část práce.
Praktická část bakalářské práce je věnována analýze hotelu. Pomocí sestaveného dotazníku je zjištěna míra spokojenosti zákazníků se stávajícími službami. Na základě zjištění jsou hotelu podány návrhy a doporučení ke zlepšení kvality poskytovaných služeb.
Anotace v angličtině
The main aim of the bachelor thesis is an analysis of service qualities provided by the Hotel Buchlovice to Domestic Guests. The first part is focused on the theoretical interpretation of basic expressions of marketing as marketing, marketing mix, marketing of services, services, theoretical description of analyses and marketing research.
This obtained information has been used as the theoretical basis for my other part of the bachelor thesis.
The practical part has been devoted to the analysis of the hotel. Through a special questionnaire the extent of the customer satisfacion with the current services has been established. Based on my findings some proposals and recommendations have been suggested the hotel to increase the quality of the provided services.
hotel services, marketing mix of services, marketing research, PEST analysis, SWOT analysis
Zásady pro vypracování
Úvod
I. Teoretická část
Prostudujte literaturu vztahující se ke zvolenému tématu.
II. Praktická část
Analyzujte současný stav úrovně kvality poskytovaných služeb hotelu.
Na základě provedených analýz a dotazníkového šetření u současných hostů hotelu zpracujte projekt zvýšení kvality poskytovaných služeb Hotelu Buchlovice.
Závěr
Zásady pro vypracování
Úvod
I. Teoretická část
Prostudujte literaturu vztahující se ke zvolenému tématu.
II. Praktická část
Analyzujte současný stav úrovně kvality poskytovaných služeb hotelu.
Na základě provedených analýz a dotazníkového šetření u současných hostů hotelu zpracujte projekt zvýšení kvality poskytovaných služeb Hotelu Buchlovice.
Závěr
Seznam doporučené literatury
BARTES FRANTIŠEK. Konkurenční strategie firmy. 1. vyd. Praha: Management Press, 1997. ISBN 80-85943-41-7.
FORET MIROSLAV. STÁVKOVÁ JANA. Marketingový výzkum. 1. vyd. Praha: Grada Publishing, 2003. ISBN 80-247-0385-8.
HOROVITZ JACQUES. Jak získat zákazníka - kvalita služeb. 1. vyd. Praha: Management Press, 1994. ISBN 80-85603-45-4.
KOTLER PHILIP. Marketing od A do Z. 1. vyd. Praha: Management Press, 2003. ISBN 80-7261-082-1.
SVĚTLÍK JAROSLAV. Cesta k trhu. 2. vyd. Zlín: EKKA, 1994. ISBN 80-86898-48-2.
Seznam doporučené literatury
BARTES FRANTIŠEK. Konkurenční strategie firmy. 1. vyd. Praha: Management Press, 1997. ISBN 80-85943-41-7.
FORET MIROSLAV. STÁVKOVÁ JANA. Marketingový výzkum. 1. vyd. Praha: Grada Publishing, 2003. ISBN 80-247-0385-8.
HOROVITZ JACQUES. Jak získat zákazníka - kvalita služeb. 1. vyd. Praha: Management Press, 1994. ISBN 80-85603-45-4.
KOTLER PHILIP. Marketing od A do Z. 1. vyd. Praha: Management Press, 2003. ISBN 80-7261-082-1.
SVĚTLÍK JAROSLAV. Cesta k trhu. 2. vyd. Zlín: EKKA, 1994. ISBN 80-86898-48-2.
Přílohy volně vložené
-
Přílohy vázané v práci
grafy, tabulky
Převzato z knihovny
Ne
Plný text práce
Přílohy
Posudek(y) oponenta
Hodnocení vedoucího
Záznam průběhu obhajoby
Vedoucí BP: 60 bodů
Oponent BP: 38 bodů
Ing. Hana Brišová:
1. Proč ve svých návrzích nedoporučujete hotelu rozšíření parkovacích míst pro hosty, jak vyplývá ze SWOT analýzy?
Odpověděla zcela
2. Čím byste odlišila nabídku služeb hotelu od ostatních, aby potenciální zákazníci dali přednost návštěvě Hotelu Buchlovice?
Odpověděla částečně