Informace o kvalifikační práci 1. Teoretická část:<br> Vizuální styly restauračních zařízení v ČR po roce 1989<br><br> 2. Praktická část:<br> Corporate design pizzerie Vito<br>
Tématem této bakalářské práce jsou vizuální styly restauračních zařízení v České republice po roce 1989. První část je nahlédnutím na historii pohostinství a vývoj vizuálního stylu restauračního zařízení. Druhá část je věnována celkovému pohledu na corporate design v restauračním zařízení a některé jeho části, logotyp, reklama v tisku a jednotlivé podoby tištěné propagace v restauračních zařízení. Třetí část je zaměřená na vizuální styly restauračních zařízení u nás. Čtvrtá a zároveň poslední část je pohledem a srovnáním vizuálních stylů konkrétních restauračních zařízení u nás.
Anotace v angličtině
The subjekt of this theoretical bachelor thesis is corporate design of restaurant arrangement in Czech Republic after 1989. The first part is insight of history of hotel industry and development of corporate design of restaurant arrangement. The second part is paid to overall view on corporate design of restaurant arrangement and its parts, logotyp, press advertising and particular form of printed advertisment in restaurant arrangement. The third part is aimed at corporate design of restaurant arrangement in the Czech Republic. Fourth and the last part is a confrontation and veiw on corporate design of restaurant arrangement in Czech Republic.
Klíčová slova
vizuální styl, propagace, reklama, pohostinství, restaurační zařízení
Klíčová slova v angličtině
design, advertising, advert, promotion, hotel industry, restaurant arrangement
Rozsah průvodní práce
44 s., 13 s obr. příloh.
Jazyk
CZ
Anotace
Tématem této bakalářské práce jsou vizuální styly restauračních zařízení v České republice po roce 1989. První část je nahlédnutím na historii pohostinství a vývoj vizuálního stylu restauračního zařízení. Druhá část je věnována celkovému pohledu na corporate design v restauračním zařízení a některé jeho části, logotyp, reklama v tisku a jednotlivé podoby tištěné propagace v restauračních zařízení. Třetí část je zaměřená na vizuální styly restauračních zařízení u nás. Čtvrtá a zároveň poslední část je pohledem a srovnáním vizuálních stylů konkrétních restauračních zařízení u nás.
Anotace v angličtině
The subjekt of this theoretical bachelor thesis is corporate design of restaurant arrangement in Czech Republic after 1989. The first part is insight of history of hotel industry and development of corporate design of restaurant arrangement. The second part is paid to overall view on corporate design of restaurant arrangement and its parts, logotyp, press advertising and particular form of printed advertisment in restaurant arrangement. The third part is aimed at corporate design of restaurant arrangement in the Czech Republic. Fourth and the last part is a confrontation and veiw on corporate design of restaurant arrangement in Czech Republic.
Klíčová slova
vizuální styl, propagace, reklama, pohostinství, restaurační zařízení
Klíčová slova v angličtině
design, advertising, advert, promotion, hotel industry, restaurant arrangement
Zásady pro vypracování
1. Teoretická část:
rozsah práce: minimálně 25 stran + přílohy, odevzdat v elektronické podobě (dle předepsané celouniverzitní šablony.rtf) ve formátu PDF na 1 ks CD nosiči. Dále odevzdat 2 kusy výtisků elektronické podoby práce, 1 výtisk graficky zpracované bakalářské práce, která může mít volnější grafickou podobu.
Pokyny pro vypracování: prostudujte a analyzujte dostupné materiály vážící se k zadanému tématu. Formulujte své závěry a získané vědomosti.
2. Praktická část:
Rozsah práce a pokyny pro vypracování: vytvořte koncepční návrhy vizuálního stylu a dalších grafických prvků, ve variantách. Vytvořte malý design manuál a případně další doprovodné grafické materiály k zadanému tématu.
Zásady pro vypracování
1. Teoretická část:
rozsah práce: minimálně 25 stran + přílohy, odevzdat v elektronické podobě (dle předepsané celouniverzitní šablony.rtf) ve formátu PDF na 1 ks CD nosiči. Dále odevzdat 2 kusy výtisků elektronické podoby práce, 1 výtisk graficky zpracované bakalářské práce, která může mít volnější grafickou podobu.
Pokyny pro vypracování: prostudujte a analyzujte dostupné materiály vážící se k zadanému tématu. Formulujte své závěry a získané vědomosti.
2. Praktická část:
Rozsah práce a pokyny pro vypracování: vytvořte koncepční návrhy vizuálního stylu a dalších grafických prvků, ve variantách. Vytvořte malý design manuál a případně další doprovodné grafické materiály k zadanému tématu.
Seznam doporučené literatury
Doporučené zdroje:
veškeré knihovnické fondy na území ČR, webové stránky vztahující se k tématu, odborné časopisy a další literatura po konzultaci s vedoucím práce.
Seznam doporučené literatury
Doporučené zdroje:
veškeré knihovnické fondy na území ČR, webové stránky vztahující se k tématu, odborné časopisy a další literatura po konzultaci s vedoucím práce.