Předmětem bakalářské práce Analýza podmínek pro založení výrobního podniku je zpracování podnikatelského plánu na založení podniku. Teoretická část zahrnuje definici podnikání, charakteristiku jednotlivých forem podnikání a popis podnikatelského plánu. V praktické části je zpracován podnikatelský plán na založení konkrétního podniku v oblasti výroby a distribuce lahůdkářského zboží.
Anotace v angličtině
The aim of this thesis ?The Analysis of Conditions for Establishing of Production Business? is elaborate a business plan for establishing a business. The theoretical part includes the definition of business, characteristics of various forms of business and description of the business plan. In the practical part is elaborate the business plan to establish a concrete company in the manufacture and distribution of goods.
Klíčová slova
Podnikání v České republice, právní formy podnikání, podnikatelský plán
Klíčová slova v angličtině
Business in the Czech Republic, legal forms of business, business plan
Rozsah průvodní práce
90 s. (95 073 znaků)
Jazyk
CZ
Anotace
Předmětem bakalářské práce Analýza podmínek pro založení výrobního podniku je zpracování podnikatelského plánu na založení podniku. Teoretická část zahrnuje definici podnikání, charakteristiku jednotlivých forem podnikání a popis podnikatelského plánu. V praktické části je zpracován podnikatelský plán na založení konkrétního podniku v oblasti výroby a distribuce lahůdkářského zboží.
Anotace v angličtině
The aim of this thesis ?The Analysis of Conditions for Establishing of Production Business? is elaborate a business plan for establishing a business. The theoretical part includes the definition of business, characteristics of various forms of business and description of the business plan. In the practical part is elaborate the business plan to establish a concrete company in the manufacture and distribution of goods.
Klíčová slova
Podnikání v České republice, právní formy podnikání, podnikatelský plán
Klíčová slova v angličtině
Business in the Czech Republic, legal forms of business, business plan
Zásady pro vypracování
Teoretické pojednání k zadané problematice
Analýza podmínek pro založení výrobního podniku
Návrh podnikatelského plánu na založení konkrétního podniku v České republice v odpovídajícím rozsahu a struktuře
Shrnutí poznatků teoretické a praktické části, formulace závěru bakalářské práce, zhodnocení naplnění cíle a přínosu práce
Zásady pro vypracování
Teoretické pojednání k zadané problematice
Analýza podmínek pro založení výrobního podniku
Návrh podnikatelského plánu na založení konkrétního podniku v České republice v odpovídajícím rozsahu a struktuře
Shrnutí poznatků teoretické a praktické části, formulace závěru bakalářské práce, zhodnocení naplnění cíle a přínosu práce
Seznam doporučené literatury
[1] FOTR, Jiří a Ivan SOUČEK. Podnikatelský záměr a investiční rozhodování. Praha: Grada Publishing, 2005. ISBN 80-247-0939-2 \vsp{1,5mm}
[2] KORÁB, V., M. REŽŇÁKOVÁ a J. PETERKA. Podnikatelský plán. Brno: Computer Press, 2007. ISBN 978-80-251-1605-0 \vsp{1,5mm}
[3] SRPOVÁ, Jitka. Podnikatelský plán. Praha: Oeconomica, 2007. ISBN 978-80-245-1263-1 \vsp{1,5mm}
Další odborná literatura dle doporučení vedoucího bakalářské práce. \vsp{1,5mm}
Seznam doporučené literatury
[1] FOTR, Jiří a Ivan SOUČEK. Podnikatelský záměr a investiční rozhodování. Praha: Grada Publishing, 2005. ISBN 80-247-0939-2 \vsp{1,5mm}
[2] KORÁB, V., M. REŽŇÁKOVÁ a J. PETERKA. Podnikatelský plán. Brno: Computer Press, 2007. ISBN 978-80-251-1605-0 \vsp{1,5mm}
[3] SRPOVÁ, Jitka. Podnikatelský plán. Praha: Oeconomica, 2007. ISBN 978-80-245-1263-1 \vsp{1,5mm}
Další odborná literatura dle doporučení vedoucího bakalářské práce. \vsp{1,5mm}
Přílohy volně vložené
-
Přílohy vázané v práci
-
Převzato z knihovny
Ne
Plný text práce
Přílohy
Posudek(y) oponenta
Hodnocení vedoucího
Záznam průběhu obhajoby
Otázky vedoucího k obhajobě bakalářské práce:
Pokuste se identifikovat nejrizikovější faktor hrozící při realizaci podnikatelského záměru.
Otázky oponenta k obhajobě bakalářské práce:
1.Jak chcete konkurovat firmě KOKR, když máte vyšší ceny u většiny produktů, přičemž např. u obložené mísy sýrové jste více jak 2x dražší?
2.Je reálné, že by společnost byla schopna za prvé vyrobit a za druhé prodat denně (resp. od pondělí do soboty dopoledne) průměrně 100 baget, 200 chlebíčků, 2 obložené mísy a 20 kg salátů a pomazánek? Je dané množství reálně možné vyrobit při uvedeném počtu zaměstnanců? Kdo bude odběratelem, nemáte uvedeny velké stálé zákazníky.
Studentka zcela odpověděla na otázky a vznesené dotazy.