Předložená bakalářská práce řeší podnikatelský plán na založení malého podniku. V teoretické části jsou sepsány základní pojmy a důležité informace, které by měl podnikatel znát před založením podniku a také možná struktura podnikatelského plánu. V praktické části je pak vypracován konkrétní podnikatelský plán na založení restaurace a baru.
Anotace v angličtině
This thesis is focused on business plan of establishment of small company. The theoretical part deals with basic terms, structure of business plan and also important information, which should be known before establishing the company. The practical part is focused on specific business plan of establishment of restaurant and bar.
Klíčová slova
Podnik, založení podniku, podnikatelský plán, zakladatelský rozpočet, restaurace a bar.
Klíčová slova v angličtině
Company, establishment of company, business plan, establishing budget, restaurant and bar.
Rozsah průvodní práce
69 s. (101 476)
Jazyk
CZ
Anotace
Předložená bakalářská práce řeší podnikatelský plán na založení malého podniku. V teoretické části jsou sepsány základní pojmy a důležité informace, které by měl podnikatel znát před založením podniku a také možná struktura podnikatelského plánu. V praktické části je pak vypracován konkrétní podnikatelský plán na založení restaurace a baru.
Anotace v angličtině
This thesis is focused on business plan of establishment of small company. The theoretical part deals with basic terms, structure of business plan and also important information, which should be known before establishing the company. The practical part is focused on specific business plan of establishment of restaurant and bar.
Klíčová slova
Podnik, založení podniku, podnikatelský plán, zakladatelský rozpočet, restaurace a bar.
Klíčová slova v angličtině
Company, establishment of company, business plan, establishing budget, restaurant and bar.
Zásady pro vypracování
Charakterizovat malý podnik podle norem České republiky a EU a podmínky pro jeho založení
Provést rešerši legitimních podmínek vážících se na založení podniku
Na základě analýzy PEST vyhodnotit dotazník a vypracovat podnikatelský plán
Zásady pro vypracování
Charakterizovat malý podnik podle norem České republiky a EU a podmínky pro jeho založení
Provést rešerši legitimních podmínek vážících se na založení podniku
Na základě analýzy PEST vyhodnotit dotazník a vypracovat podnikatelský plán
Seznam doporučené literatury
[1] VEBER, J., J. SRPOVÁ et al. Podnikání malé a střední firmy. 2. aktual. a rozšíř. vyd. Praha: Grada Publishing, 2008. ISBN 978-80-247-2409-6. \vsp{1,5mm}
[2] KORÁB, V., M. REŽŇÁKOVÁ a J. PETERKA. Podnikatelský plán. Brno: Computer Press, 2007. ISBN 978-80-251-1605-0. \vsp{1,5mm}
[3] SRPOVÁ, Jitka et al. Podnikatelský plán. Praha: Oeconomica, 2007. ISBN 978-80-245-1263-1. \vsp{1,5mm}
Další odborná literatura dle doporučení vedoucího bakalářské práce. \vsp{1,5mm}
Seznam doporučené literatury
[1] VEBER, J., J. SRPOVÁ et al. Podnikání malé a střední firmy. 2. aktual. a rozšíř. vyd. Praha: Grada Publishing, 2008. ISBN 978-80-247-2409-6. \vsp{1,5mm}
[2] KORÁB, V., M. REŽŇÁKOVÁ a J. PETERKA. Podnikatelský plán. Brno: Computer Press, 2007. ISBN 978-80-251-1605-0. \vsp{1,5mm}
[3] SRPOVÁ, Jitka et al. Podnikatelský plán. Praha: Oeconomica, 2007. ISBN 978-80-245-1263-1. \vsp{1,5mm}
Další odborná literatura dle doporučení vedoucího bakalářské práce. \vsp{1,5mm}
Přílohy volně vložené
-
Přílohy vázané v práci
ilustrace, schémata, tabulky
Převzato z knihovny
Ne
Plný text práce
Přílohy
Posudek(y) oponenta
Hodnocení vedoucího
Záznam průběhu obhajoby
Ot.ved.BP:-
Ot.op.BP:
Pokuste se identifikovat nejrizikovější faktor hrozící při realizaci podnikatelského záměru.
Rozprava - dotazy:
nebyly vzneseny,