Bakalářská práce na téma ?Podnikatelský plán na založení kavárny? je zpracována tak,aby mohla posloužit jako reálný podnikatelský plán na založení kavárny.
V teoretické části jsou definovány základní charakteristiky týkající se podnikání
a podnikatelského plánu. Praktickou část tvoří konkrétně samotný podnikatelský plán, se všemi jeho náležitostmi, aby mohla být reálně otevřena a provozována kavárna.
Anotace v angličtině
The bachelor work on the theme ?Business Plan for Establishing Caffé? is compilled
so that it can take as a real business plan for establishing Caffé.
In the theoretical part are defined basic charakteristics regarding business and business plan. Practical part make up specifically single business plan with all his particulars that could realistically be opened and operated the Caffé.
Bakalářská práce na téma ?Podnikatelský plán na založení kavárny? je zpracována tak,aby mohla posloužit jako reálný podnikatelský plán na založení kavárny.
V teoretické části jsou definovány základní charakteristiky týkající se podnikání
a podnikatelského plánu. Praktickou část tvoří konkrétně samotný podnikatelský plán, se všemi jeho náležitostmi, aby mohla být reálně otevřena a provozována kavárna.
Anotace v angličtině
The bachelor work on the theme ?Business Plan for Establishing Caffé? is compilled
so that it can take as a real business plan for establishing Caffé.
In the theoretical part are defined basic charakteristics regarding business and business plan. Practical part make up specifically single business plan with all his particulars that could realistically be opened and operated the Caffé.
Teoretické vymezení jednotlivých aspektů podnikatelského plánu
Založení podniku "Café Samatha" ekonomické aspekty
Analýza výše nákladů podniku "Café Samatha"
Zásady pro vypracování
Teoretické vymezení jednotlivých aspektů podnikatelského plánu
Založení podniku "Café Samatha" ekonomické aspekty
Analýza výše nákladů podniku "Café Samatha"
Seznam doporučené literatury
[1] SYNEK, M. a kol.: Podniková ekonomika. 5. přepracované a doplněné vydání. Praha: C. H. Beck, 2010. ISBN 978-80-7400-336-3 \vsp{1,5mm}
[2] WÖHE, G., KISLINGEROVÁ, E.: Úvod do podnikového hospodářství. 2. přepracované a doplněné vydání. Praha: C. H. Beck, 2007. ISBN 978-80-7179-897-2 \vsp{1,5mm}
[3] KORÁB, V.; MIHALISKO, M. Založení a řízení společnosti. Brno: Computer Press, a. s., 2005. ISBN 80-251-0592-X \vsp{1,5mm}
Seznam doporučené literatury
[1] SYNEK, M. a kol.: Podniková ekonomika. 5. přepracované a doplněné vydání. Praha: C. H. Beck, 2010. ISBN 978-80-7400-336-3 \vsp{1,5mm}
[2] WÖHE, G., KISLINGEROVÁ, E.: Úvod do podnikového hospodářství. 2. přepracované a doplněné vydání. Praha: C. H. Beck, 2007. ISBN 978-80-7179-897-2 \vsp{1,5mm}
[3] KORÁB, V.; MIHALISKO, M. Založení a řízení společnosti. Brno: Computer Press, a. s., 2005. ISBN 80-251-0592-X \vsp{1,5mm}
Přílohy volně vložené
-
Přílohy vázané v práci
ilustrace, grafy, tabulky
Převzato z knihovny
Ne
Plný text práce
Přílohy
Posudek(y) oponenta
Hodnocení vedoucího
Záznam průběhu obhajoby
Otázky vedoucího k obhajobě bakalářské práce:
Bez otázek.
Otázky oponenta k obhajobě bakalářské práce:
Doplňte stručně rizikovou analýzu pro Váš projekt.
Studentka doplnila zhodnocení rizik.
Hart - Co jsou to ekonomická rizika? (ekonomická krize)
Studentka zcela odpověděla na otázky a vznesené dotazy.