Cílem práce bylo navrhnout možné varianty zajištění stravování obyvatel města Bučovice při krizových situacích. V teoretické části jsou vymezeny základní pojmy vztažené k analýze rizik, je definována krizová situace, hospodářská opatření pro krizové stavy a je popsáno nouzové přežití obyvatel. V praktické části jsou analyzovány mimořádné události pro město Bučovice a jsou navrženy možné varianty zajištění stravování.
Anotace v angličtině
The aim of this thesis was to propose possible options how to ensure meal distribution in Bučovice city during crisis situations. In the theoretical part, the basic terms related to risk analysis are defined; crisis situations as well as economic measures for crisis situations are described and it is also specified how to survive in case of emergency. In the practical part, emergency events in Bučovice city are analyzed and also possible options how to ensure meal distribution in such cases are proposed.
Klíčová slova
Analýza rizik, krizová situace, nouzové přežití obyvatel, zabezpečení stravy.
Cílem práce bylo navrhnout možné varianty zajištění stravování obyvatel města Bučovice při krizových situacích. V teoretické části jsou vymezeny základní pojmy vztažené k analýze rizik, je definována krizová situace, hospodářská opatření pro krizové stavy a je popsáno nouzové přežití obyvatel. V praktické části jsou analyzovány mimořádné události pro město Bučovice a jsou navrženy možné varianty zajištění stravování.
Anotace v angličtině
The aim of this thesis was to propose possible options how to ensure meal distribution in Bučovice city during crisis situations. In the theoretical part, the basic terms related to risk analysis are defined; crisis situations as well as economic measures for crisis situations are described and it is also specified how to survive in case of emergency. In the practical part, emergency events in Bučovice city are analyzed and also possible options how to ensure meal distribution in such cases are proposed.
Klíčová slova
Analýza rizik, krizová situace, nouzové přežití obyvatel, zabezpečení stravy.
Analýza rizik pro obec Bučovice vycházející z krizového plánu
Navržení možných variant zajištění stravování v případě vzniku krizové situace
Seznam doporučené literatury
[1] ŠEFČÍK, V.: Analýza rizik. Zlín: UTB ve Zlíně, 2009. 98 s., ISBN 978-80-7318-696-8. \vsp{1,5mm}
[2] LUKÁŠKOVÁ, E.: Stravování obyvatelstva v krizových situacích z hlediska potravinové bezpečnosti státu [Disertační práce]. Vyškov: VVŠ PV Vyškov, 2003. 124 s. \vsp{1,5mm}
[3] VALÁŠEK, J., KOVAŘÍK, F. a kol.: Krizové řízení při nevojenských krizových situacích. Praha: MV ČR, 2008. 158 s. ISBN 978-80-86640-93-8. \vsp{1,5mm}
Další odborná literatura dle doporučení vedoucího bakalářské práce. \vsp{1,5mm}
Seznam doporučené literatury
[1] ŠEFČÍK, V.: Analýza rizik. Zlín: UTB ve Zlíně, 2009. 98 s., ISBN 978-80-7318-696-8. \vsp{1,5mm}
[2] LUKÁŠKOVÁ, E.: Stravování obyvatelstva v krizových situacích z hlediska potravinové bezpečnosti státu [Disertační práce]. Vyškov: VVŠ PV Vyškov, 2003. 124 s. \vsp{1,5mm}
[3] VALÁŠEK, J., KOVAŘÍK, F. a kol.: Krizové řízení při nevojenských krizových situacích. Praha: MV ČR, 2008. 158 s. ISBN 978-80-86640-93-8. \vsp{1,5mm}
Další odborná literatura dle doporučení vedoucího bakalářské práce. \vsp{1,5mm}
Přílohy volně vložené
-
Přílohy vázané v práci
-
Převzato z knihovny
Ne
Plný text práce
Přílohy
Posudek(y) oponenta
Hodnocení vedoucího
Záznam průběhu obhajoby
1. Jaká rizika jsou spojena se zabezpečením stravování při krizové situaci?
2. V čem vidíte praktický přínos práce?