Tématem bakalářské práce je stanovení optimálních podmínek při výrobě kynutých a plundrových těst. V práci jsou uvedeny jejich technologické postupy, správný výběr surovin a možnosti zpracování kynutých a plundrových těst. Výsledkem práce by mělo být zjištění nejefektivnějšího způsobu výroby jemného pečiva z daných těst.
Anotace v angličtině
The theme of my bachelors thesis is a determination of optimal conditions for a production of leavened and plunder dough. In my work I refer to their technological processes, a good choice of ingre-dients and different possibilities of leavened and plunder dough processing. The result of my thesis ought to be finding out the most effective way of soft pastry production.
Tématem bakalářské práce je stanovení optimálních podmínek při výrobě kynutých a plundrových těst. V práci jsou uvedeny jejich technologické postupy, správný výběr surovin a možnosti zpracování kynutých a plundrových těst. Výsledkem práce by mělo být zjištění nejefektivnějšího způsobu výroby jemného pečiva z daných těst.
Anotace v angličtině
The theme of my bachelors thesis is a determination of optimal conditions for a production of leavened and plunder dough. In my work I refer to their technological processes, a good choice of ingre-dients and different possibilities of leavened and plunder dough processing. The result of my thesis ought to be finding out the most effective way of soft pastry production.
I. Teoretická část
Charakteristika kynutých a plundrových těst a jejich využití v cukrářské výrobě
Surovinové složení
Technologický postup
II. Praktická část
Změny technologických a surovinových faktorů u kynutých a plundrových těst
Porovnání sledovaných změn s klasickými technologickými postupy
Vyhodnocení zkoumaných změn
Zásady pro vypracování
I. Teoretická část
Charakteristika kynutých a plundrových těst a jejich využití v cukrářské výrobě
Surovinové složení
Technologický postup
II. Praktická část
Změny technologických a surovinových faktorů u kynutých a plundrových těst
Porovnání sledovaných změn s klasickými technologickými postupy
Vyhodnocení zkoumaných změn
Seznam doporučené literatury
MULLEROVÁ,M.-SKOUPIL,J.Technologie pro 3.ročník SPŠ potravinářské technologie,SNTL,Praha 1986
MULLEROVÁ,M.-SKOUPIL,J.Technologie pto 4.ročník SPŠ studijního oboru zpracování mouky,SNTL,Praha 1988
MULEROVÁ,M.-CHROUST,F.Pečeme moderně v malých,větších pekárnách,KOPA,Pardubice 1993
Internet
Seznam doporučené literatury
MULLEROVÁ,M.-SKOUPIL,J.Technologie pro 3.ročník SPŠ potravinářské technologie,SNTL,Praha 1986
MULLEROVÁ,M.-SKOUPIL,J.Technologie pto 4.ročník SPŠ studijního oboru zpracování mouky,SNTL,Praha 1988
MULEROVÁ,M.-CHROUST,F.Pečeme moderně v malých,větších pekárnách,KOPA,Pardubice 1993
Internet
Přílohy volně vložené
-
Přílohy vázané v práci
ilustrace, grafy, tabulky
Převzato z knihovny
Ne
Plný text práce
Přílohy
Posudek(y) oponenta
Hodnocení vedoucího
Záznam průběhu obhajoby
doc. Ing. Miroslav Fišera, CSc. seznámil členy komise s posudkem vedoucí BP Ing. Brančové a se svým posudkem oponenta BP.
Z posudku požádal o odpovědi na otázky.
doc. Ing. Erika Horniaková, Ph.D. - v předložené práci zcela chybí metodika, vyhodnocení, postupy. Práce nesplňuje kriteria experimentálního charakteru.
Ing. Velichová Helena, Ph.D. - chybí odborná literatura
Studentka neodpověděla na otázky z posudku oponenta.
Komise rozhodla, aby studentka práci zcela přepracovala. Vzhledem k výsledkům předmětů SZZ má studentka možnost v opravném termínu absolvovat jen 1. část SZZ (viz vnitřní předpisy Fakulty technologické UTB ve Zlíně - Studijní a zkušební řád.)