Tato bakalářská práce pojednává o tom, jak důležité je místo, úloha hygieny a technologie ptravin v podnikatelském záměru restauračního zařízení. Dozvíme se také co všechno je nutné vykonat, když chceme začít podnikat v gastronomické činnosti, a také s čím musí živnostník při zahájení činnosti, ale i v průběhu činnosti počítat. Veškeré informace budou uvedeny na konkrétním přídadu již existující firmy.
Anotace v angličtině
Main topic of this bachelor work is an important role of hygiena and food technology in the business plan of the gastronomy company. Requirements to start and it´s explained how to full fill them. Information delivered in this work are demontrated on case study of the existing gastronomic company.
Klíčová slova
podnikatelský záměr, hygiena, technologie potravin, SWOD analýza
Klíčová slova v angličtině
business plan, hygiene, food technology, SWOD analysis
Rozsah průvodní práce
85 stran
Jazyk
CZ
Anotace
Tato bakalářská práce pojednává o tom, jak důležité je místo, úloha hygieny a technologie ptravin v podnikatelském záměru restauračního zařízení. Dozvíme se také co všechno je nutné vykonat, když chceme začít podnikat v gastronomické činnosti, a také s čím musí živnostník při zahájení činnosti, ale i v průběhu činnosti počítat. Veškeré informace budou uvedeny na konkrétním přídadu již existující firmy.
Anotace v angličtině
Main topic of this bachelor work is an important role of hygiena and food technology in the business plan of the gastronomy company. Requirements to start and it´s explained how to full fill them. Information delivered in this work are demontrated on case study of the existing gastronomic company.
Klíčová slova
podnikatelský záměr, hygiena, technologie potravin, SWOD analýza
Klíčová slova v angličtině
business plan, hygiene, food technology, SWOD analysis
Zásady pro vypracování
Vypracovat podnikatelský záměr rozvoje zařízení "Sokolka". Analyzovat v daném zařízení dodržování a uplatňování potravinářských norem a norem hygieny.
Na tomto základě charakterizovat technologii přípravy stravy. Pojmenovat slabá a silná místa v činnosti zařízení "Sokolka".
Zásady pro vypracování
Vypracovat podnikatelský záměr rozvoje zařízení "Sokolka". Analyzovat v daném zařízení dodržování a uplatňování potravinářských norem a norem hygieny.
Na tomto základě charakterizovat technologii přípravy stravy. Pojmenovat slabá a silná místa v činnosti zařízení "Sokolka".
Seznam doporučené literatury
Dle doporučení vedoucího práce
Seznam doporučené literatury
Dle doporučení vedoucího práce
Přílohy volně vložené
-
Přílohy vázané v práci
-
Převzato z knihovny
Ano
Plný text práce
Přílohy
Posudek(y) oponenta
Hodnocení vedoucího
Záznam průběhu obhajoby
CO je to HIM a NIH? - bez odpovědi
Jaká jsou kriteria pro rozdělení HIM a NIH? - odpověď nepřesná
Jaké jsou podmínky pro vydávání stravy, který předpis je stanovuje? - odpověď na předpis správě, na podmínky pro vydávání správná částečně.