Zpracování aktuální legislativy v oblasti potravin pro ČR v návaznosti na EU.
Zásady pro vypracování
Zpracování aktuální legislativy v oblasti potravin pro ČR v návaznosti na EU.
Seznam doporučené literatury
Dle doporučení vedoucího práce.
Seznam doporučené literatury
Dle doporučení vedoucího práce.
Přílohy volně vložené
-
Přílohy vázané v práci
-
Převzato z knihovny
Ano
Plný text práce
Přílohy
Posudek(y) oponenta
Hodnocení vedoucího
Záznam průběhu obhajoby
Klasifikace - vedoucí: A-výborně
klasifikace - oponent: A-výborně
Kramářová: Definujte pojem "mikrob".
Obenrauch: Jaký je rozdíl mezi směrnicí a nařízením?
Hrabě: Jakého původu je označení "patogeny" a co znamená? Jakého původu je onemocnění BSE?
Čechová: Čím je bakterie L.monogytogenes nebezpečná?
Studentka se vyjadřovala správně a na všechny otázky odpověděla vyčerpávajícím způsobem.