Bakalářská práce je zaměřena na výrobu masových konzerv. Cílem práce je popis technologie výroby zpracování masa na masové konzervy a analýza sortimentu masových konzerv v tržní síti ČR. Je zde popsána technologie zpracování masa na masové konzervy, stroje a zařízení na jejich zpracování.
Anotace v angličtině
The bachelor thesis is focused on the production of canned meat. The objectiv of labor is description of meat processing technology for canned meat and analysis of the range of canned meat in the market network in the Czech Republic. This labor describes the processing technology of tinned meat, machinery and equipment for processing.
Klíčová slova
maso, údržnost, konzervy, bílkoviny
Klíčová slova v angličtině
meat, shelf life, cans, protein
Rozsah průvodní práce
56 s. (50 815 znaků)
Jazyk
CZ
Anotace
Bakalářská práce je zaměřena na výrobu masových konzerv. Cílem práce je popis technologie výroby zpracování masa na masové konzervy a analýza sortimentu masových konzerv v tržní síti ČR. Je zde popsána technologie zpracování masa na masové konzervy, stroje a zařízení na jejich zpracování.
Anotace v angličtině
The bachelor thesis is focused on the production of canned meat. The objectiv of labor is description of meat processing technology for canned meat and analysis of the range of canned meat in the market network in the Czech Republic. This labor describes the processing technology of tinned meat, machinery and equipment for processing.
Klíčová slova
maso, údržnost, konzervy, bílkoviny
Klíčová slova v angličtině
meat, shelf life, cans, protein
Zásady pro vypracování
I. Teoretická část
Historie zpracování masa.
Technologie zpracování masa na masové konzervy.
Stroje a zařízení na zpracování masa.
II. Praktická část
Analýza sortimentu masových konzerv v tržní síti ČR.
Zásady pro vypracování
I. Teoretická část
Historie zpracování masa.
Technologie zpracování masa na masové konzervy.
Stroje a zařízení na zpracování masa.
II. Praktická část
Analýza sortimentu masových konzerv v tržní síti ČR.
Seznam doporučené literatury
[1] STEINHAUSER, L. a kol. Hygiena a technologie masa. Brno: LAST, 1995, 664 s. ISBN 80-9002260-4-4.
[2] BEZDĚK, J. Výroba uzenin, specialit a konzerv. OSSIS, 1999, 114-122 s. ISBN 80-902391-6-1.
[3] PIPEK, P. Základy technologie masa.Vyškov, 1998, 104 s. ISBN 80-7231-010-0.
[4] STEINHAUSER, L. a kol. Produkce masa. Tišnov: LAST, 2000, 464 s. ISBN 80-900260-7-9.
Seznam doporučené literatury
[1] STEINHAUSER, L. a kol. Hygiena a technologie masa. Brno: LAST, 1995, 664 s. ISBN 80-9002260-4-4.
[2] BEZDĚK, J. Výroba uzenin, specialit a konzerv. OSSIS, 1999, 114-122 s. ISBN 80-902391-6-1.
[3] PIPEK, P. Základy technologie masa.Vyškov, 1998, 104 s. ISBN 80-7231-010-0.
[4] STEINHAUSER, L. a kol. Produkce masa. Tišnov: LAST, 2000, 464 s. ISBN 80-900260-7-9.
Přílohy volně vložené
-
Přílohy vázané v práci
-
Převzato z knihovny
Ne
Plný text práce
Přílohy
Posudek(y) oponenta
Hodnocení vedoucího
Záznam průběhu obhajoby
Co to jsou vyzrálá zvířata?
Upřesněte, doplňte při jaké teplotě se sterilují masové konzervy?