Diplomová práce se zaměřuje na stravovací návyky příslušníků integrovaného záchranného systému během krizových stavů. Jejím cílem je statistické vyhodnocení dotazníkového průzkumu v dané oblasti a odhadnutí stávajících nedostatků. Z průzkumu vyplynulo, že zabezpečení stravy příslušníků Hasičského záchranného sboru České republiky a Policie České republiky je v průběhu řešení krizových situací převážně nedostačující. Druh složky integrovaného záchranného systému, ve které příslušníci slouží, podmínky stravování z velké části neovlivňuje.
Anotace v angličtině
The master thesis is focused on boarding of members of the integrated rescue system during crisis situations. Its aim is to make statistical evaluation of a questionnaire survey in this area and to estimate existing shortage. From the surfey ensured that boarding of members of the Fire Rescue Service of the Czech republic and members of the Police of the Czech republic was mostly unsatisfactory during crisis situations. A service type of the integrated rescue system, where members are working, does not influence boarding largely.
Klíčová slova
stravování, integrovaný záchranný systém, krizový stav, dotazníkový průzkum
Diplomová práce se zaměřuje na stravovací návyky příslušníků integrovaného záchranného systému během krizových stavů. Jejím cílem je statistické vyhodnocení dotazníkového průzkumu v dané oblasti a odhadnutí stávajících nedostatků. Z průzkumu vyplynulo, že zabezpečení stravy příslušníků Hasičského záchranného sboru České republiky a Policie České republiky je v průběhu řešení krizových situací převážně nedostačující. Druh složky integrovaného záchranného systému, ve které příslušníci slouží, podmínky stravování z velké části neovlivňuje.
Anotace v angličtině
The master thesis is focused on boarding of members of the integrated rescue system during crisis situations. Its aim is to make statistical evaluation of a questionnaire survey in this area and to estimate existing shortage. From the surfey ensured that boarding of members of the Fire Rescue Service of the Czech republic and members of the Police of the Czech republic was mostly unsatisfactory during crisis situations. A service type of the integrated rescue system, where members are working, does not influence boarding largely.
Klíčová slova
stravování, integrovaný záchranný systém, krizový stav, dotazníkový průzkum
Proveďte dotazníkový průzkum u vybraných složek IZS.
Statisticky vyhodnoťte výsledky.
Zásady pro vypracování
I. Teoretická část
Charakteristika krizových situací.
Výživa člověka v krizových situacích.
Způsoby zabezpečení stravování.
II. Praktická část
Proveďte dotazníkový průzkum u vybraných složek IZS.
Statisticky vyhodnoťte výsledky.
Seznam doporučené literatury
POKORNÝ J., PÁNEK J. Základy výživy a výživová politika. 1. vyd. Praha: VŠCHT, 1996. 158 s. ISBN 80-7080-260-X.
PECÁKOVÁ I., NOVÁK I., HERZMANN J. Pořizování a vyhodnocování dat ve výzkumech veřejného mínění. 3. vyd. Praha: Ooconomica, 2004. 146 s. ISBN 80-245-0753-6.
SEGER J., HINDLS R., HRONOVÁ S. Statistika v hospodářství. 1. vyd. Praha: ETC Publishing, 1998. 636 s. ISBN 80-86006-56-5.
TANSEY G., WORSLEY T. Food System - A Guide. 1st pub. London : Earthscan, 1995. 285 s. ISBN 978-1-85383-277-2.
Seznam doporučené literatury
POKORNÝ J., PÁNEK J. Základy výživy a výživová politika. 1. vyd. Praha: VŠCHT, 1996. 158 s. ISBN 80-7080-260-X.
PECÁKOVÁ I., NOVÁK I., HERZMANN J. Pořizování a vyhodnocování dat ve výzkumech veřejného mínění. 3. vyd. Praha: Ooconomica, 2004. 146 s. ISBN 80-245-0753-6.
SEGER J., HINDLS R., HRONOVÁ S. Statistika v hospodářství. 1. vyd. Praha: ETC Publishing, 1998. 636 s. ISBN 80-86006-56-5.
TANSEY G., WORSLEY T. Food System - A Guide. 1st pub. London : Earthscan, 1995. 285 s. ISBN 978-1-85383-277-2.
Přílohy volně vložené
1 CD ROM
Přílohy vázané v práci
ilustrace, grafy, tabulky
Převzato z knihovny
Ne
Plný text práce
Přílohy
Posudek(y) oponenta
Hodnocení vedoucího
Záznam průběhu obhajoby
Rozprava:
prof.Šefčík:
Chybí Vám SWOT analýza v práci.
Diplomantka odpověděla na otázky oponenta.