Historie pivovarnictví. Popis jednotlivých vlastností piva - vůně, plnost, říz, hořkost. Popis cizích chutí a vůní do tříd. Hodnocení psychologických aspektů senzorické analýzy piva a faktorů v pivu s pozitivním vlivem na zdraví člověka. Sledovat popsané faktory u 4 stáček 11% piva a statistické vyhodnocení. Spolupracovat s profesionálními pracovníky pivovaru Litovel, a. s.
Anotace v angličtině
Brewing industry history. Description single quality beer - smell, fullness, vigour, bitterness. Description foreign tastes and smells to the classes. Classification psychological aspects sensorial beer analysis and factors in beer with positive incidence to the human health. Watching circumscribed factors near 4 taps of 11% beer and statistical evaluation. Cooperating with professional workers in brewery Litovel, a. s.
Klíčová slova
pivo, senzorická analýza, chemická analýza, historie pivovarnictví
Klíčová slova v angličtině
beer, sensorial analysis, chemistry analysis, brewing industry history
Rozsah průvodní práce
111 s., 4 s. obr. příloh
Jazyk
CZ
Anotace
Historie pivovarnictví. Popis jednotlivých vlastností piva - vůně, plnost, říz, hořkost. Popis cizích chutí a vůní do tříd. Hodnocení psychologických aspektů senzorické analýzy piva a faktorů v pivu s pozitivním vlivem na zdraví člověka. Sledovat popsané faktory u 4 stáček 11% piva a statistické vyhodnocení. Spolupracovat s profesionálními pracovníky pivovaru Litovel, a. s.
Anotace v angličtině
Brewing industry history. Description single quality beer - smell, fullness, vigour, bitterness. Description foreign tastes and smells to the classes. Classification psychological aspects sensorial beer analysis and factors in beer with positive incidence to the human health. Watching circumscribed factors near 4 taps of 11% beer and statistical evaluation. Cooperating with professional workers in brewery Litovel, a. s.
Klíčová slova
pivo, senzorická analýza, chemická analýza, historie pivovarnictví
Klíčová slova v angličtině
beer, sensorial analysis, chemistry analysis, brewing industry history
Zásady pro vypracování
Vypracování rešerže.
Historie pivovarnictví.
Popis jednotlivých vlastností piva - vůně, plnost, říz, hořkost.
Popis cizích chutí a vůní do tříd.
Hodnocení psychologických aspektů senzorické analýzy piva a faktorů v pivu s pozitivním vlivem na zdraví člověka.
Sledovat popsané faktory u 4 stáček 11\% piva a statistické vyhodnocení.
Spolupracovat s profesionálními pracovníky pivovaru Litovel, a. s.
Zásady pro vypracování
Vypracování rešerže.
Historie pivovarnictví.
Popis jednotlivých vlastností piva - vůně, plnost, říz, hořkost.
Popis cizích chutí a vůní do tříd.
Hodnocení psychologických aspektů senzorické analýzy piva a faktorů v pivu s pozitivním vlivem na zdraví člověka.
Sledovat popsané faktory u 4 stáček 11\% piva a statistické vyhodnocení.
Spolupracovat s profesionálními pracovníky pivovaru Litovel, a. s.
Seznam doporučené literatury
Dle doporučení vedoucího diplomové práce.
Seznam doporučené literatury
Dle doporučení vedoucího diplomové práce.
Přílohy volně vložené
-
Přílohy vázané v práci
schémata, tabulky
Převzato z knihovny
Ano
Plný text práce
Přílohy
Posudek(y) oponenta
Hodnocení vedoucího
Záznam průběhu obhajoby
Klasifikace - vedoucí: A-výborně
klasifikace - oponent: A-výborně
Buňka: Na jakém principu pracuje zařízení na hodnocení barvy? V jakém systému je měřena barva a v jakých jednotkách?
Hrabě: Dělala jste chemické rozbory osobně a jakým způsobem? Co je subjektivní celkový dojem?
Peloušek: Co vedlo ke změně materiálů (dřevo-nerez) u pivních sudů?
Studentka odpověděla na otázky velmi dobře. Vyjadřovala se věcně správně, ale ne vždy zcela přesně a pohotově.