Bakalářská práce popisuje systém stravování příslušníků Armády České republiky. Charakterizuje stravní dávky a přídavky potravin poskytované příslušníkům AČR. Objasňuje systém hodnocení výživy příslušníků AČR.
Anotace v angličtině
The bachelor thesis describes a system of boarding the Armed Forces of the Czech Republic. Characterizes subsistence allowances and food allowances provided to members of the AČR. It explains the system of evaluation of nutrition of the AČR.
Klíčová slova
proviantní zabezpečení, stravní dávky, přídavky potravin, vojenské stravování, vojenská kuchyně
Klíčová slova v angličtině
Quartermaster security, subsistence allowances, extra ration, military catering, military kitchen
Rozsah průvodní práce
49 s.
Jazyk
CZ
Anotace
Bakalářská práce popisuje systém stravování příslušníků Armády České republiky. Charakterizuje stravní dávky a přídavky potravin poskytované příslušníkům AČR. Objasňuje systém hodnocení výživy příslušníků AČR.
Anotace v angličtině
The bachelor thesis describes a system of boarding the Armed Forces of the Czech Republic. Characterizes subsistence allowances and food allowances provided to members of the AČR. It explains the system of evaluation of nutrition of the AČR.
Klíčová slova
proviantní zabezpečení, stravní dávky, přídavky potravin, vojenské stravování, vojenská kuchyně
Klíčová slova v angličtině
Quartermaster security, subsistence allowances, extra ration, military catering, military kitchen
Zásady pro vypracování
Popište systém stravování příslušníků Armády České republiky - vojáků z povolání a občanských zaměstnanců.
Charakterizujte stravní dávky a přídavky potravin poskytované příslušníkům AČR.
Uveďte systém hodnocení úrovně výživy příslušníků AČR.
Zásady pro vypracování
Popište systém stravování příslušníků Armády České republiky - vojáků z povolání a občanských zaměstnanců.
Charakterizujte stravní dávky a přídavky potravin poskytované příslušníkům AČR.
Uveďte systém hodnocení úrovně výživy příslušníků AČR.
Seznam doporučené literatury
[1] Zákon č. 221/1999 Sb., o vojácích z povolání. Praha: MV, 1999. s. 3736 - 3742.
[2] Reforma systému stravování a zásobování AČR potravinami. Praha: MO, 2006. 44 s.
[3] Vyhláška č. 266/1999 Sb. o způsobu zabezpečování bezplatného stravování vojáků z povolání. Praha: Tiskárna MV, 1999. s. 4434-4441.
[4] NOVOTNÝ, R., KOMÁR, A. Zajištění kvality výživy v AČR. Praha: Vojenské rozhledy. roč. 17, č. 3/2008. s. 148-154. ISSN: 1210-3292.
[5] NOVOTNÝ, R. Ekonomika a řízení proviantního zabezpečení. Brno: Univerzita obrany, 2006. 96 s. ISBN 80-7231-137-9.
Seznam doporučené literatury
[1] Zákon č. 221/1999 Sb., o vojácích z povolání. Praha: MV, 1999. s. 3736 - 3742.
[2] Reforma systému stravování a zásobování AČR potravinami. Praha: MO, 2006. 44 s.
[3] Vyhláška č. 266/1999 Sb. o způsobu zabezpečování bezplatného stravování vojáků z povolání. Praha: Tiskárna MV, 1999. s. 4434-4441.
[4] NOVOTNÝ, R., KOMÁR, A. Zajištění kvality výživy v AČR. Praha: Vojenské rozhledy. roč. 17, č. 3/2008. s. 148-154. ISSN: 1210-3292.
[5] NOVOTNÝ, R. Ekonomika a řízení proviantního zabezpečení. Brno: Univerzita obrany, 2006. 96 s. ISBN 80-7231-137-9.
Přílohy volně vložené
-
Přílohy vázané v práci
ilustrace, tabulky
Převzato z knihovny
Ne
Plný text práce
Přílohy
Posudek(y) oponenta
Hodnocení vedoucího
Záznam průběhu obhajoby
Ing.Daniela Kramářová, Ph.D. - Kdo vás inspiroval k výběru tématu práce. Máte v rodině příslušníka AČR ?
Odpověď studentky - V rodině nemám příslušníka AČR. S problematikou stravování v AČR jsem se seznámila až při zpracování BP.