Bakalárska práca obsahuje nové výskumy a poznatky z oblasti potravín. Práca je zameraná na nové technologické postupy, nové produkty a zložky potravín, ktoré majú pozitívny vplyv na ľudský organizmus.
Anotace v angličtině
The thesis contains new research and knowledge of food. Work is focused on new technology,new products and food ingredients, new products,which affect the human body.
Klíčová slova
potraviny, nové produkty, trendy, BIO potraviny, nové technológie, zdravie.
Klíčová slova v angličtině
foods, new product, trends, BIO food, new technology, health.
Rozsah průvodní práce
67 s.
Jazyk
SK
Anotace
Bakalárska práca obsahuje nové výskumy a poznatky z oblasti potravín. Práca je zameraná na nové technologické postupy, nové produkty a zložky potravín, ktoré majú pozitívny vplyv na ľudský organizmus.
Anotace v angličtině
The thesis contains new research and knowledge of food. Work is focused on new technology,new products and food ingredients, new products,which affect the human body.
Klíčová slova
potraviny, nové produkty, trendy, BIO potraviny, nové technológie, zdravie.
Klíčová slova v angličtině
foods, new product, trends, BIO food, new technology, health.
Zásady pro vypracování
Evolúcia potravinárskych výrobkov
Prehľad nových potravín 21.storočia, delenie podľa ich charakteru, klady a zápory
Trendy vo vývoji potravín, vc. finančnej bilancie
Zásady pro vypracování
Evolúcia potravinárskych výrobkov
Prehľad nových potravín 21.storočia, delenie podľa ich charakteru, klady a zápory
Trendy vo vývoji potravín, vc. finančnej bilancie
Seznam doporučené literatury
[1] JOHN C SUPER. Journal of Social History. Fairfax: Fall 2002. Vol. 36, Iss. 1, 165 p.
[2] MINICHOVA, I. História a vývoj výživy: diplomová práca. Nitra: SPU,2002. 50 s.
[3] BOBIŠ, L. Jedlá z hydiny, zveriny a vajec. Nitra: SPU, 1984. 9 - 10 s. ISBN 70-010-84.
[4] HOLM, F. GM potraviny. Nitra: NOI, 2002. 4 s. ISBN 80-89088-07-4.
Seznam doporučené literatury
[1] JOHN C SUPER. Journal of Social History. Fairfax: Fall 2002. Vol. 36, Iss. 1, 165 p.
[2] MINICHOVA, I. História a vývoj výživy: diplomová práca. Nitra: SPU,2002. 50 s.
[3] BOBIŠ, L. Jedlá z hydiny, zveriny a vajec. Nitra: SPU, 1984. 9 - 10 s. ISBN 70-010-84.
[4] HOLM, F. GM potraviny. Nitra: NOI, 2002. 4 s. ISBN 80-89088-07-4.
Přílohy volně vložené
-
Přílohy vázané v práci
ilustrace, grafy
Převzato z knihovny
Ne
Plný text práce
Přílohy
Posudek(y) oponenta
Hodnocení vedoucího
Záznam průběhu obhajoby
Ing. Severová: Vysvětlete význam konvenience.
doc.Hrabě: 1. Můžete definovat termín "prolekulární gasronomie"?
2. jakou teplotu má kapalný dusík?
3. Co jsou savatrimy? Jaké je jejich složení?
Studentka zvládla zkoušenou problematiku v požadovaném rozsahu. Na kladené otázky odpovídala pohotově s drobnými nepřesnostmi.