Spotřeba nealkoholických nápojů u populace stále stoupá. V bakalářské práci je sledován stav pitného režimu učňovské mládeže. Předmětem šetření je množství konzu-movaných nápojů, druhy nápojů a jejich preference. Výzkumu se zúčastnilo sto responden-tů odborného učiliště.
Anotace v angličtině
Consumption of nonalcoholic beverages of the population still increases. Drinking mode of youth taught is monitored in this Thesis. The subject of investigation is the amount of consumed drinks their kinds and preferences. The hundred students of Vocational School had participated on the research.
Klíčová slova
Žádná
Klíčová slova v angličtině
No
Rozsah průvodní práce
44 s.
Jazyk
CZ
Anotace
Spotřeba nealkoholických nápojů u populace stále stoupá. V bakalářské práci je sledován stav pitného režimu učňovské mládeže. Předmětem šetření je množství konzu-movaných nápojů, druhy nápojů a jejich preference. Výzkumu se zúčastnilo sto responden-tů odborného učiliště.
Anotace v angličtině
Consumption of nonalcoholic beverages of the population still increases. Drinking mode of youth taught is monitored in this Thesis. The subject of investigation is the amount of consumed drinks their kinds and preferences. The hundred students of Vocational School had participated on the research.
Klíčová slova
Žádná
Klíčová slova v angličtině
No
Zásady pro vypracování
I. Teoretická část
Význam vody ve výživě
Nápoje, rozdělení, charakteristika
II. Praktická část
Formou dotazníkového šetření, průzkum pitného režimu učňovské mládeže
Zásady pro vypracování
I. Teoretická část
Význam vody ve výživě
Nápoje, rozdělení, charakteristika
II. Praktická část
Formou dotazníkového šetření, průzkum pitného režimu učňovské mládeže
Seznam doporučené literatury
[1] VELÍŠEK,J. Chemie potravin 2, 1.vyd., Tábor OSSIS, 1999, 328 s., ISBN 80-902391-4-5. \vsp{1,5mm}
[2] FRAŇKOVÁ,S.: Výživa a psychické zdraví, 1.vyd., ISV Praha, 1996, 271 s., ISBN 80-85865-13-7-2. \vsp{1,5mm}
[3] ČERMÁK,B.: Výživa člověka, 1.vyd., České Budějovice: Jihočeská univerzita, 2002, 224 s., ISBN 80-7040-576-7. \vsp{1,5mm}
Seznam doporučené literatury
[1] VELÍŠEK,J. Chemie potravin 2, 1.vyd., Tábor OSSIS, 1999, 328 s., ISBN 80-902391-4-5. \vsp{1,5mm}
[2] FRAŇKOVÁ,S.: Výživa a psychické zdraví, 1.vyd., ISV Praha, 1996, 271 s., ISBN 80-85865-13-7-2. \vsp{1,5mm}
[3] ČERMÁK,B.: Výživa člověka, 1.vyd., České Budějovice: Jihočeská univerzita, 2002, 224 s., ISBN 80-7040-576-7. \vsp{1,5mm}
Přílohy volně vložené
Žádné
Přílohy vázané v práci
schémata
Převzato z knihovny
Ne
Plný text práce
Přílohy
Posudek(y) oponenta
Hodnocení vedoucího
Záznam průběhu obhajoby
Studentka presentovala svou práci velmi dobře, na otázky recenzentky odpověděla také velmi dobře. Další otázky nebyly studentce položeny.