Cílem této bakalářské práce je popsat zakládání fiktivní firmy, definovat konkrétní malý či střední podnik a zpracovat ho následně do podoby podnikatelského plánu
v odpovídajícím rozsahu a struktuře.
Anotace v angličtině
The aim of this bachelor thesis is to describe constuction of fictive copany, define small or medium enterprises and work it up to form of business plan in adequate range and structure.
Klíčová slova
Podnikatelský záměr (plán), podnik (společnost), podnikání
Klíčová slova v angličtině
Business plan, company, business
Rozsah průvodní práce
53 s., 3 s. obr. příloh
Jazyk
CZ
Anotace
Cílem této bakalářské práce je popsat zakládání fiktivní firmy, definovat konkrétní malý či střední podnik a zpracovat ho následně do podoby podnikatelského plánu
v odpovídajícím rozsahu a struktuře.
Anotace v angličtině
The aim of this bachelor thesis is to describe constuction of fictive copany, define small or medium enterprises and work it up to form of business plan in adequate range and structure.
Klíčová slova
Podnikatelský záměr (plán), podnik (společnost), podnikání
Klíčová slova v angličtině
Business plan, company, business
Zásady pro vypracování
Nastudujte teoretická východiska pro vypracování zadaného tématu s využitím aktuálních literárních a jiných informačních zdrojů.
Navrhněte podnikatelský plán na založení konkrétního malého či středního podniku v České republice v odpovídajícím rozsahu a struktuře.
Zásady pro vypracování
Nastudujte teoretická východiska pro vypracování zadaného tématu s využitím aktuálních literárních a jiných informačních zdrojů.
Navrhněte podnikatelský plán na založení konkrétního malého či středního podniku v České republice v odpovídajícím rozsahu a struktuře.
Seznam doporučené literatury
Dle doporučení vedoucího bakalářské práce.
Seznam doporučené literatury
Dle doporučení vedoucího bakalářské práce.
Přílohy volně vložené
-
Přílohy vázané v práci
ilustrace
Převzato z knihovny
Ne
Plný text práce
Přílohy
Posudek(y) oponenta
Hodnocení vedoucího
Záznam průběhu obhajoby
Ing. Šefčík - Otevření další restaurace - hygiena v podnikání?