Bakalářskíá práce obsahuje rozdělení lihovin a výrobu lihovin. Práce je zaměřena na problematiku výroby vinných destilátů, podrobný pospis principu destilace a destilačního zařízení. Podrobně jsou popsány tradiční vinné destiláty, kterými jsou např. Cognak a různé druhy brandy. Pozornost je věnována specifickým národním značkám.
Anotace v angličtině
The Bachelor´s thesis contains a division of spirits and the manufacture of spirits. The work is focused on problems of wine spirits production, a detailed description of the distillation and the distillation equipment. In detail there are described traditional wine spirits, such as Cognac and different kinds of brandy. Attention is paid to specific national brands.
Bakalářskíá práce obsahuje rozdělení lihovin a výrobu lihovin. Práce je zaměřena na problematiku výroby vinných destilátů, podrobný pospis principu destilace a destilačního zařízení. Podrobně jsou popsány tradiční vinné destiláty, kterými jsou např. Cognak a různé druhy brandy. Pozornost je věnována specifickým národním značkám.
Anotace v angličtině
The Bachelor´s thesis contains a division of spirits and the manufacture of spirits. The work is focused on problems of wine spirits production, a detailed description of the distillation and the distillation equipment. In detail there are described traditional wine spirits, such as Cognac and different kinds of brandy. Attention is paid to specific national brands.
Detailně zpracovaná problematika výroby vinných destilátů.
Zásady pro vypracování
Popis principu destilace.
Rozdělení lihovin.
Detailně zpracovaná problematika výroby vinných destilátů.
Seznam doporučené literatury
[1.] Gasnier,V.: Nápoje. Praha, Slovart,s.r.o., 2006, 512s., ISBN 80-7209-839-X
[2.] Bohrmann,P.: Míchané nápoje. Praha, Ikar, 2007, 560s., ISBN 978-80-249-0961-5
[3.] Ilčík,F.,Vagunda,J.,Bebjak,P :Technologie konzervárenství. Praha, SNTL, 1981, 288s., 04-810-81
[4.] Gölles,A.: Ušlechtilé destiláty : Praktická kniha o pálení. Praha, Ivo Železný, 2001, 109s.,ISBN:80-237-3642-6
Seznam doporučené literatury
[1.] Gasnier,V.: Nápoje. Praha, Slovart,s.r.o., 2006, 512s., ISBN 80-7209-839-X
[2.] Bohrmann,P.: Míchané nápoje. Praha, Ikar, 2007, 560s., ISBN 978-80-249-0961-5
[3.] Ilčík,F.,Vagunda,J.,Bebjak,P :Technologie konzervárenství. Praha, SNTL, 1981, 288s., 04-810-81
[4.] Gölles,A.: Ušlechtilé destiláty : Praktická kniha o pálení. Praha, Ivo Železný, 2001, 109s.,ISBN:80-237-3642-6
Přílohy volně vložené
-
Přílohy vázané v práci
-
Převzato z knihovny
Ne
Plný text práce
Přílohy
Posudek(y) oponenta
Hodnocení vedoucího
Záznam průběhu obhajoby
Studentka s výraznou nervozitou provedla obhajobu bakalářské práce a zodpověděla otázky oponenta. Komise se shodla s hodnocením oponenta,že v práci byly některé nepřesnosti.