Cílem práce je získat základní přehled o sortimentu mléčných výrobků na našem trhu, zhodnotit prospěšnost pro naše zdraví. Součástí mé práce (praktická část) je také Dotazník o oblíbenosti mléka a mléčných výrobků u studentů ve věku 18-26 let. Základní informace o vitamínech a rozdělení hlavních mléčných výrobků. Všeobecně jsou mléčné výrobky pro naše zdraví prospěšné, zvláště když obsahují řadu důležitých vitamínů.
Anotace v angličtině
Aim work is obtain basic survey about assortment milk products on our market, valorize helpfulness for ours health. Part of my work (practical part) is also questionnaire about popularity milks and milk products near students ages 18 - 26 years. Basic information on vitamines and fission of the chief milk products. Generally are dairy produce for ours healthy, especially when contain row important vitamines.
Cílem práce je získat základní přehled o sortimentu mléčných výrobků na našem trhu, zhodnotit prospěšnost pro naše zdraví. Součástí mé práce (praktická část) je také Dotazník o oblíbenosti mléka a mléčných výrobků u studentů ve věku 18-26 let. Základní informace o vitamínech a rozdělení hlavních mléčných výrobků. Všeobecně jsou mléčné výrobky pro naše zdraví prospěšné, zvláště když obsahují řadu důležitých vitamínů.
Anotace v angličtině
Aim work is obtain basic survey about assortment milk products on our market, valorize helpfulness for ours health. Part of my work (practical part) is also questionnaire about popularity milks and milk products near students ages 18 - 26 years. Basic information on vitamines and fission of the chief milk products. Generally are dairy produce for ours healthy, especially when contain row important vitamines.
Charakteristika vitamínů rozpustných ve vodě a v tucích.
Charakteristika a rozdělení základních mléčných výrobků.
II. Praktická část
Sestavení a vyhodnocení dotazníku na oblíbenost mléčných výrobků.
Sortiment mléčných výrobků na našem trhu.
Zásady pro vypracování
I.Teoretická část
Charakteristika vitamínů rozpustných ve vodě a v tucích.
Charakteristika a rozdělení základních mléčných výrobků.
II. Praktická část
Sestavení a vyhodnocení dotazníku na oblíbenost mléčných výrobků.
Sortiment mléčných výrobků na našem trhu.
Seznam doporučené literatury
[1]HLÚBIK,P.,OPLTOVÁ,L. Vitamíny,Grada Publishing,a.s.,Praha 2004.
[2]HORNA,A. Vitamins 2008-Nutrition and Diagnostics, UTB ve Zlíně, Zlín 2008.
[3]http://www.mlekarna-valmez.cz/.
[4]PAVELKA,A. Mléčné výrobky pro vaše zdraví, Littera, Brno 1996.
Seznam doporučené literatury
[1]HLÚBIK,P.,OPLTOVÁ,L. Vitamíny,Grada Publishing,a.s.,Praha 2004.
[2]HORNA,A. Vitamins 2008-Nutrition and Diagnostics, UTB ve Zlíně, Zlín 2008.
[3]http://www.mlekarna-valmez.cz/.
[4]PAVELKA,A. Mléčné výrobky pro vaše zdraví, Littera, Brno 1996.
Přílohy volně vložené
-
Přílohy vázané v práci
grafy, tabulky
Převzato z knihovny
Ne
Plný text práce
Přílohy
Posudek(y) oponenta
Hodnocení vedoucího
Záznam průběhu obhajoby
Student na otázky oponenta odpověděl.
Doc.Ing.Buňka, Ph.D. - chybí diskuse k práci
Ing.Velichová, Ph.D. - Proč je tolik klíčových slov v BP
Ing.Rop, Ph.D.- abstrakta