Vyučující
|
-
Vícha Robert, doc. Mgr. Ph.D.
-
Dastychová Lenka, RNDr. Ph.D.
-
Kafka Stanislav, doc. Ing. CSc.
-
Kimmel Roman, Ing. Ph.D.
-
Klásek Antonín, prof. Ing. DrSc.
-
Kovář Michal, Ing.
-
Prucková Zdeňka, Ing. Ph.D.
-
Rouchal Michal, doc. Ing. Ph.D.
|
Obsah předmětu
|
Studenti prezentují dílčí výsledky své experimentální práce a referáty z literatury formou dvacetiminutových až třicetiminutových přednášek, po kterých následuje diskuze. Každý student připraví a přednese minimálně dva příspěvky za semestr. Studenti jsou hodnoceni přítomnými posluchači a toto hodnocení slouží studentům ke zkvalitňování vlastních prezentací.
|
Studijní aktivity a metody výuky
|
Metody práce s textem (učebnicí, knihou)
- Účast na výuce
- 28 hodin za semestr
- Domácí příprava na výuku
- 24 hodin za semestr
- Příprava na zápočet
- 8 hodin za semestr
|
Výsledky učení |
---|
Odborné znalosti |
---|
Znalost aktuálně řečených výzkumných projektů. |
Znalost aktuálně řečených výzkumných projektů. |
Povědomí o novinkách v oboru. |
Povědomí o novinkách v oboru. |
Odborné dovednosti |
---|
Student dokáže odhalit metodické či věcné nesrovnalosti v cizích presentacích. |
Student dokáže odhalit metodické či věcné nesrovnalosti v cizích presentacích. |
Student dokáže zpracovat a presentovat dílčí rešerši na dané téma. |
Student dokáže zpracovat a presentovat dílčí rešerši na dané téma. |
Student dokáže samostatně připravit a presentovat spektrální charakteristiky studovaných látek ve vysoké kvalitě. |
Student dokáže samostatně připravit a presentovat spektrální charakteristiky studovaných látek ve vysoké kvalitě. |
Vyučovací metody |
---|
Odborné znalosti |
---|
Metody práce s textem (učebnicí, knihou) |
Metody práce s textem (učebnicí, knihou) |
Odborné dovednosti |
---|
Analýza prezentace |
Analýza prezentace |
Hodnotící metody |
---|
Odborné znalosti |
---|
Analýza prezentace studenta |
Analýza prezentace studenta |
Analýza seminární práce |
Analýza seminární práce |
Doporučená literatura
|
-
Odborný časopis. Angewandte Chemistry International Edition.
-
Odborný časopis. Food Chemistry.
-
Odborný časopis. Food Microbiology.
-
Odborný časopis. Chemical Communication.
-
Odborný časopis. Chemical Reviews.
-
Odborný časopis. Chemical Society Reviews.
-
Odborný časopis. Chemistry - A European Journal.
-
Odborný časopis. Journal of Agricultural and Food Chemistry.
-
Odborný časopis. Journal of American Chemical Society.
-
Odborný časopis. Journal of Organic Chemistry.
-
Odborný časopis. Nature.
-
Odborný časopis. Nature Chemistry.
-
Odborný časopis. Organic Letters.
-
Odborný časopis. Science.
|