Studijní plány studijního programu: Technologie a hodnocení potravin

» Seznam fakult » FT
Název studijního oboru / specializace(Kód oboru / specializace) Kód oboru / specializace Etapa Verze Počet semestrů Počet ECTS kreditů Detail
Technologie potravin (T19001/TP) T19001/TP 1 2019 6 180 etapa 1, verze 2019, délka 6 Semestrů, 180 kreditů
Gastronomické technologie (T19002/GT) T19002/GT 1 2019 6 180 etapa 1, verze 2019, délka 6 Semestrů, 180 kreditů
Chemie a analýza potravin (T19003/AP) T19003/AP 1 2019 6 180 etapa 1, verze 2019, délka 6 Semestrů, 180 kreditů
Potravinářské biotechnologie a aplikovaná mikrobiologie (T19004/PB) T19004/PB 1 2019 6 180 etapa 1, verze 2019, délka 6 Semestrů, 180 kreditů