-
BUŇKA, F., PACHLOVÁ, V., BUŇKOVÁ, L., ČERNÍKOVÁ, M. Mlékárenská technologie I. 1. vyd.. Zlín: UTB ve Zlíně, 2013. ISBN 978-80-7454-254-1.
-
BYLUND, G. Dairy processing handbook. Lund: Tetra Pak Processing Systems AB, 1995.
-
FOX, P.F. Cheese: Chemistry, Physics and Microbiology. 3rd Ed. London: Elsevier, 2004. ISBN 0-1226-3651-1.
-
KADLEC, P., MELZOCH, K., VOLDŘICH, M. Co byste měli vědět o výrobě potravin? Technologie potravin. Ostrava: Key Publishing, 2009. ISBN 978-80-7418-051-4.
-
LAW, B.A., TAMIME, A.Y. Technology of Cheesemaking. 2nd Ed.. Malden: Blackwell, 2010. ISBN 9781405182980.
-
SMIT, G. (Ed.). Dairy Processing: Improving Quality. Cambridge: Woodhead, 2003. ISBN 0849317584.
-
ŠNIRC, J., GOLIAN, J., HERIAN, K., BUŇKA, F., BUŇKOVÁ, L., ČANIGOVÁ, M. Mlieko a mliečne výrobky. Nitra: SPU, 2016. ISBN 978-80-552-1451-1.
|