Lecturer(s)
|
-
Buňková Leona, prof. RNDr. Ph.D.
|
Course content
|
unspecified
|
Learning activities and teaching methods
|
- Preparation for examination
- 50 hours per semester
|
teaching methods |
---|
Knowledge |
---|
Individual work of students |
Individual work of students |
Skills |
---|
Individual work of students |
Individual work of students |
assessment methods |
---|
Knowledge |
---|
Oral examination |
Oral examination |
Grade (Using a grade system) |
Grade (Using a grade system) |
Recommended literature
|
-
GÖRNER F. A VALÍK Ľ. Aplikovaná mikrobiológia požívatín. Malé Centrum, Bratislava, 2004.
-
Kodíček, M., Valentová, O., Hynek, R.. Biochemie - chemický pohled na biologický svět (3. vydání). Praha: VŠChT, 2022. ISBN 978-80-7592-124-6.
-
MURRAY,R.K. Harperova ilustrovaná biochemie,5. české vyd., 1. v nakl. Galén. Praha: Galén, 2012. ISBN 978-80-7262-907-7.
-
ŠILHÁNKOVÁ L. Mikrobiologie pro potravináře a biotechnology. Academia, Praha, 2004.
|